Hit the road jack

RX bandits crankar mina högtalare jusst nu medan jag packar väskan full av shorts och linnen och nån enstaka långärmad. Nästa stopp för morgondagen blir Köpenhamn. Vi får se vad Danmark har att bjuda av sin drogfyllda men fina huvudstad. Vidare bär det senare av mot andra städer som Lübeck, Hamburg och Berlin. Planerad men ändå oplanerad resa. Pepp!

Midsommarfirande är CHECKAT. En liten picknick på djurgården. Tur man har vänner som håller koll på oviktiga materiella saker som egentligen betyder väldigt mycket för mej. Att gessle och co dominerar min ipod under europas dagar spelar inte jättestor roll, bara jag får tillbaka den lilla musikspelaren :)



(Bjuder på denna sålänge medan jag väntar på min kamera)

Peace out <3

Du gamla fria nord

Imårrn är det svenskarnas högtid. Midsommar. Sill, nubbe, dans runt en blomklädd stång, kransar, dragspel.
Självklart sitter jag själv och laddar nu med artister som abba, eldkvarn, ace of base och attack i högtalarna. ENDAST svensk musik kommer ipod bjuda på imårrn
Strax ska jag förbereda en jordgubbstårta och lite annars kalaskäk som morgondagen bör erbjuda

Peace out <3

Morgonpigg?

SUPERROLIGT att jag drömmer att jag dricker massa vatten, men vaknar upp och inser att SHIT jag är astörstig! Går till köket, klunkar ett glas, fyller ett till och går tillbaka till sängen.
Kan inte somna på en timma så jag tar kudde och täcke och lägger mej i soffan och tittar på en film... fortfarande vaken. 4 timmar har jag vart vaken NU. TJOHOOOOOOO
Hungrig!
Karin, snälla vakna så jag kan få gå till köket och äta en FEEEEET frukost

I've got headaches

Peace out <3

Blixrar och dunder. Magiska under?

FETT dåligt väder ute! Blixtrar och regnar som om himlen öppnat sig.
ÄNTLIGEN dock är den stora blå lådan borta! Knögglade ihop den hyfsat lätt eftersom den var så blöt.

Hoppas på sol till fredag.
Hoppas att regnet slutar till ikväll.. annars blire umbrella night!
Önskar att disken kunde diska sig själv.. men ICKE

SKRID TILL VERK NU KVINNA

Peace out <3

En packad dröm

Jag stod i köket i kista och jobbade som vanligt. Sneglade lite över höger axel och såg några karlar från huvudkontoret som tittade lite på mej när jag jobbade. Jag packade burgare som vanligt och märkte plötsligt hur en av männen från HK tog upp sin iphone och började filma mej. Karlarna stod och diskuterade hur himla snabb jag var och filmade för att visa nån hur gaaalet snabbt det gick. Tänkte för mej själv "shit nu ska jag imponera och packa det absolut snabbaste jag kan", så jag ger mej på en friscoburgare, ser att brödet är lite snett och att det kommer bli lite svårt att packa, men jag kör på. Ger 150% men det GÅR inte att stänga den där himla wrapen!!!! provar packa om den hur många gånger som helst, hur långsamt som helst, hur noggrant som helst och byter wrap flera gånger. men ICKET!

.... sen vaknade jag ...

Sjukt frustrerande dröm!

Peace out <3

20

GRATTIS Saris som blev 20 år idag!!! (eller ah, igår, men kom precis hem från jobbet så enligt mej är det fortfarande samma dag)
Puss påre

Peace out <3

The future freaks me out

Innan midsommar får jag svar. Lite spänd. Lite exalterad kanske. får se vad framtiden har att erbjuda

Peace out <3

Trött???

Sova till 11.30. Gå upp och hämta kaffe och sen gå till sängen igen för att sova till klockan 14 är ett tecken på att man är trött... eller?
Röris svänge förbi igår på kvällen. Filmer godis och te kläcktes fram. Se INTE filmen I love New York. FETT KONSTIG JAO!
Nu ska jag duscha duscha duuuuuuuuscha, packa väska och åka hem till familjen hela helgen. Bilen är med och dataladdaren i högsta hugg, för den ska få liv snart igen!!

Peace out <3

Keino åtte åtte

Hemkommen från Gotland och glad. Ledig nu. Lön nu. Shopping nu. Semester strax!
Datorn är inne på lagning, därför inga bilder och stuff jueeeee.
Jag och K kan tyckas komma från pepparkakeland kanske? Bruna som få blev vi av gotlandssolen :)

Next stop. EUROPA!

Peace out <3

Lillerull?

Funderar typ på vad som borde medtagas för tre dagar på Sveriges största Ö. Ööööööööh ? Vilken väska jag ska packa i vet jag inte ens.
Klockan slog nyligen över till detta dygn vår färja avgår från nynäshamn. Ingen väska syns till från Celinas håll. Nej nej!
Ska det bli sol eller regn!? Kan väderguden snälla bestämma nu att solen ska stanna över ledighelg!?
Hotell med fett poolområde, bar och sviiiinfräscht rum lockar jusst nu!

Peace out <3

BURN


Tack till Maria som gjorde min dag igår och gav mej en Burn på jobbet!!! :)

Peace out <3


Nöjd Tjej_91

Har haft en kalasdag skulle jag väl vilja säga.
Jobbet förkortades kraftigt från att egentligen vara 08-16 till ett 10-13. Passade mej alldeles utmärkt i detta förunderligt vackra väder.
Mötte upp en viss K på slussen och tog en bit att äta och sen en liten promenix genom stan. När tösen lämnade för jobb unnade jag mej lite shopping. bara lite faktiskt. 3 plagg. :) Nöjd tjej_91

Ville njuta av solen så länge som möjligt, så jag hoppade av Brinkens t-bana och promenerade hem 5 km i solen. KALAS!
När jag kom hem bjöd jag över mor min på middag.
Gick genast och handlade och städade undan lite. En riktig kalasmiddag på ballen blev det minsann.
(Hur många gånger kan man skriva ordet "kalas" i ett blogginlägg?)

Mor och jag vände klackarna mot Filmkedjan och vandrade ut med Filmen Blindside. Faktiskt riktigt bra. Sandra Bullock gör en fantastisk prestation i denna film!

NUUUUUUUUUUUUUU ska jag sova i min kalassäng!

Peace out <3

Sottunga

Souttunga kommun är Finlands minsta kommun. Nu vet jag var det ligger också!

Peace out <3

Musiiiik

Premiär ikväll. Jag och Titti har årets första spelning ikväll i Nynäs. Kommer bli kalas med en grupp 40-talister som bor i husvagn. Haha näee men det brukar bara bra publik :)

Fick också precis ett mail från kommunaldirektören i sottunga kommun som frågade om jag och T vill hålla utbildning i ett musikläger för grundskoleelever. Inkluderar spelning på deras hamnrestaurang två kvällar också. Låter spännande!
Får se om detta blir av

Nu ska jag värma upp fingrarna och rösten lite eller nåt annat kul.... typ... diska

Peace out <3

RSS 2.0