Jag vet, jag har blitt dålig på uppdatering

Julafton blev väl bra trotsallt.. fast jag kom hem efter klockan 3 på morgonen den 24:e. Gick hem och sov tidigt och FÖRSOV mej sen till jobbet. Mycket pinsamt, men det var lugnt. Öppningen gick bra, det var lugnt.... för lugnt. Massa personal skickades hem. Och sen kom kunderna! KAOS! men det löste sig efter ett tag. Fick inte min lunch förnns klockan 3. men det gick ;)
När jag kom hem spydde jag och fick massa feber :S Random säger jag bara! Åt inget sen på 29 timmar!

Jag fick många saker jag ville ha i julklapp. En videokamera tillexempel, jag ska börja filma massa nu!
Fick massa köksprylar och sånt viktigt tills när man bor själv också ;)

Igår var jag dessutom i stan med Maja och shoppade. Jag fick tag i mina jeans som jag sett på cubus för halva priset :) Köpte också två halsdukar för halva priset och två par tjocka tights.
På natten dog vi på Bio och såg Avatar.
Den var väldigt bra faktiskt!
Bra film, bra sällskap = Bra natt



Näe nu måste jag upp och se efter vad jag ska ha på mej på nyår och fokus.

Peace out <3


usch blä.. inte sugen på jul inte!

Jag och Emil satt uppe halva natten och kollade på 4 DH avsnitt inatt igen. Tänkte att jag skulle få sova ut imårrn och sen bara städa mitt rum och chilla hela dagen. Men ICKE.
Min chef från MAX ringer och väcker mej och frågar om jag kan jobba stängning. Hmm.. jag var lite lost då, men klart jag tog passet, det är ju massa pengar ju. Det blev iallfall så då att jag inte hann städa mitt rum.. får göra det imårrn.
Jo jobbet gick vädligt bra, fick en julklapp av min chef, som jag visserligen glömde på jobbet.. men men. Allt flöt på fint. Fick lite komplimanger och pepp talk, det är alltid roligt att jobba!
Stängning gick rätt segt.. blev klara 01.45. Men jag fick iallfall en stor chokladmilkshake :D
Väl ute snöade det massa... bilen var lite nersnöad och jag halkade runt som ett CP i mina platta sommarskor som jag envisas med att använda fast det är vinter.
Men jag fick en himla P-BOT! Shit vad jag lackar på Lapplisor också!!!!
När jag stänger kan jag inte parkera i garaget och betala kontant (då jag endast har meastro,som för övrigt suger!)för jag blir flippin inlåst och får ringa väktare. Så jag MÅSTE stå utomhus även fast jag inte vill, för låset fryser alltid fast, längre att gå och bilen är nersnöad varenda baskade gång.
Då den där himla parkeringer bara tar VISA-kort och inte ens kontanter kan jag ju inte betala. Det är inte ens dyrt att stå där, 50kr för en hel dag, så det kan man ju ta lixom. Men jag vet att jag inte kan betala på något sätt, så jag hade skrivit en liten fin lapp med mitt namn och telefonnummer och skrivit situationen hur det var att jag stängde och inte kan komma hem utan bilen och blir inlåst på jobbet, ringa väktare.. bla bla.
KAN MAN INTE BARA VARA SCHYSST DÅ OCH LÅTA MEJ STÅ!?!?! Flippin 2 dagar fram till jul, give me a break!!!
Shit va dryga dom är!!!!!!!! 475kr måste jag betala nu!!
Grejjen är ju den också att jag stänger även imårrn... vet inte hur jag ska göra då!?

Gaaah måste beställa hem VISA.... igen!!

Men iallfall... imårrn ska jag ställa klockan, upp och julstäda mitt rum, sen dra och jobba stängning. Komma hem samma tid imårrn igen, sova typ 4 timmar, sen upp och fira jul heladagen, som alltid blir fett sent, sen upp och öppna, alltså vara i kista klockan 7 på juldagen!
Usch blä.. inte sugen på jul inte!

Peace out <3


Mensdag!

haha det är väldigt sant det. Var tvungen att ringa och sjukanmäla mej från jobbet idag, för jag är rädd för dofter och kommer kräkas! Inte inte OK! Tycker ju att det är roligt att jobba också, så vad verkar bäst att jobba eller ligga ensam hemma med magont och illamående?!?
Men maja väckte mej med ett SMS och frågade om vi skulle mysa lite hemma hos henne ikväll. Sara också såklart :) MYS MYS! Magen ska bara krya på sej lite först

jusste jusste....
JAG HAR BLITT FIOLÄGARE
NU ska baskemej här läras spela!!
Fick en jättefin elfiol av mor och far... eller tror iofs mest pappa, för han sa att han skulle köpa nåt fint till mej om jag fortsatte vara duktig och giga massa med Titti, och det har vi vart duktiga på :)

<-- den fiolen har jag fått!

Ska öva nu

Peace out <3

Ingen bra gårdag nej..

Dagen började med att innan jobbet, precis innan jag ska åka för ett långt och sent pass så ringer mamma och berättar att gammelmormor precis dog. Jag grät faktiskt en liten skvätt på G till jobbet. Hade velat träffa henne en gång till!
Freakin trafik till kista ALLTID, så det tog mej 1 timma och 20 minuter att komma till jobbet. Kom alltså försent 20 min, men det gjorde inte så mycket, inte så mycket folk precis då.
Sen jobbade vi ett långt pass.. eller alltså det är roligt att jobba och klockan gick väldigt fort fram till klockan 22. Blev glad över att klockan var så mycket då. Men de sista tre timmarna jag jobbade var hemska.
För det första var det fredagkväll och alla onyktra festprissar kommer och fyllekäkade innan vi stängde.. så vi hade öppet till 00.20. Sen var det HUR SKITIGT SOM HELST när alla dragit. Tror det tog mej en timma att plocka upp alla brickor, ställa upp stolar och sopa bort det värsta från golvet. Vi blev klara med allt klockan 02.10. Sen var det en fruktansvärt kall bil som stog och väntade på mej utomhus, eftersom jag inte kommer ner i garaget efter klockan 01.30. Mobilen hade dött också för att det var så kallt, hade glömt den i bilen. Och låset hade såklart fryst fast som vanligt, så jag fick så och värma det och nyckeln innan jag ens kom in i bilen.
Kom hem och låg i sängen klockan 03.00.

Idag sov jag till klockan 13. Sen upp och mysa in my PJ under ett täcka framför teven. Skottat vår uppfart, runt huset och till spelskjulet har jag gjort också.
Mor och Far har köpt nåt till mej som dom tänkte ge mej i julklapp, men jag får det nu när pappa kommer hem istället. Ingen aning om vad det är för nåt. Får se sen..

Nu ska jag upp och duscha, ska snart dra och fira kusin som fyller år som vanligt.. sånt händer rätt ofta.

R.I.P Doris Wärja

Peace out <3

Inlåst på MAX

Igår jobbade jag stängnig. Allt gick fint, vi blev klara i hyfsad tid. 01.20 stämplade jag ut och gick ner och bytte om. När jag ska ut ur max, ner till garaget och hem kommer jag på att det faktsikt är låst ut till gallerian... så jag provade gå ut lastkajen och ut till utsidan av garaget, men det går ju inte att öppna, för dom låser klockan 01.30, och det var typ då jag blev färdigombytt efter jobbet och så. Så jag går tillbaka till lastkajen igen och upp till Max. Tänkte att jag kanske inte alls var inlåst, men det var jag visste. Måste in i restaurangen och hämta nummer till väktare. Den väktaren jag ringde och pratade med var precis på utsidan av max, fast utomhus, inte i gallerian, och han kom inte in, så han var tvungen att kontakta någon annan som fick komma in och dra upp gallret för mej. Det tog några minuter, men sen kom jag ut. Samma väktare fick även springa med och låsa upp garaget för mej.
Väl inne i garaget var jag glad att äntligen vara i min bil... men självklart kom jag inte ut med bilen. När jag stog vid bommen gick den inte upp. HATAR MAESTRO, HELT VÄRDELÖST. Jag fick ringa parkeringsvakt som drog upp bommen åt mej, sen fick jag springa och öppna porten.... SEN kunde jag åka hem. Åååh vilken lättnad det var när jag satt i bilen hem :) Kom hem 02.30.

Idag tänker jag parkera utomhus

Peace out <3

Godmorgon vinterland.

Jo men det är verkligen JÄTTEMYCKET snö hemma hos oss!! Asså typ 3 dm eller nåt... kanske mer. En halvmeter?

Spelningen igår gick riktigt bra iallfall. Haha jag och Titti hade bästa misshörståendet (ja nu är det ett ord) nånsin!!

Såhär lät det:
celina - det snöar. Prosit
titti - rapade du?
celina - Sara

Förklaring:
Vi gick ut och det snöade massa, därav meningen "det snöar ute", sen måste jag gjort nåt random ljud eller nåt för Titti tyckte bara helt plötsligt att jag sa "prosit" även om jag inte sa det. Och grejjen är att jag säger alltid prosit när någon rapar, därför frågade Titti mej "rapade du?. Jag som då samtidigt försökte ringa ett samtal hörde Vem ringer du? och då svarade jag såklart "Sara"

Haha det var mest random, jag höll på att kissa på mej lite!! :P

Men jaja, ska inte störa mer med internskämt. Jag ska jobba stängning inatt, vilket betyder att jag måste ta bilen, annars kommer inte jag hem, och det har skett hur mycket olyckor som helst på vägen så jag måste börja åka redigt tidigt!

Hörs imårrn!

Peace out <3

Att doppa polarbröd i oboy

Det är AWSOME måste jag ju säga :D Shit va gott det är!

Sitter och käkar frukost nu, ska snart dra in till stan. Jag och Titti har spelning på random jullunch så vi har övat in massa jullåtar. Det är soft soft!

ska upp och sminka mej nu!

Peace out <3

Idag är en dag av ledighet

Idag är jag ledig, ja! Ska träffa titti, dra till skolan och kolla lite ackord, sen repa.
Vi har nämligen spelning imårrn på nån företagsfest och dom vill ha lite julmusik, så några låtar får vi ta och repa in.

Igår hade vi sista träningen med Dalarö ever. Jag glömde kamera, dumma jag! men tack och lov för att Maja och Sofia hade med sina, så bilder kommer att komma upp på facebook, och jag kommer sno några hit!

På torsdag ska jag mysa med tjejerna i stan, eftersom alla drar bort sen, jag blir typ ensam hemma. Vi ska ta en fika efter skola/jobb.

Jusste jusste, jag slipper jobba på självaste julafton, men på juldagen börjar jag klockan 07.00! Sinnessjukt tidigt!!

Peace out <3


We had a great run girls

Sista träningen ikväll.. nånsin. Sorligt, men sant
Ska spela lite matcher, fika, mysa och ha trevligt tillsammans.
Tar lite bilder sen.

Puss på er <3

SMÖRGÅSTÅRTA <3

Mmmmmm... älskar det!
Har redan käkat 5 bitar sen klockan 7 på morgonen (klockan är nu 13.31.... snart 13.37)

Sjöng för mor idag och hon fick lite presenter. Blant annat fick hon köksstolar! Hur underbart är inte det!? Vi har suttit och käkat på freakin bastubänkar i två år, och nu har vi stolar. AWSOME!
Dessutom har jag precis tvättat bilen, det känns asabra! Sköt visserligen upp det typ 4 dagar, men nu är det gjort.
Börjar jobba om 3 timmar också, så jag kan spela lite på min nysträngade gitarr :)

Peace out <3

Snart ryker det



Noone knows when for sure...


Position:Awkward

Min brors band har äntligen fixat till sin myspace och släppt ut sina nya låtar.
KOLLA IN DOM!

http://www.myspace.com/positionawkward

LOVA att kolla in dom!!

Peace out <3

svett svett svett och födelsedag

Men det var en redigt bra bandyrunda idag måtte jag säga!
Hoppas fler hakar nästa vecka ;)

Lilla mor min fyller år imårrn. Hon blir stor, 43år :)
Ska väl upp och sjunga för henne imårrn antar jag. SEN ska jag tvätta bilen baskemej. Imårrn lovar jag mej själv att göra det!! Sen ska jag jobba 16.30-21.30 sen hem till mej med girlsen, titta på idolfinalen, spela spel och mysa.

Nu ska jag upp och duscha!

Peace out <3


En pinsam sanning...

Jag är familjens mattesnille..


.. och då är det illa!!


bilder jag gillar, minnen jag älskar


Burn

Vår allas favorit energydryck!! haha jo eller min iallfall!
  Mådde lite illa av nån anledning på tunnelbanan hem idag, så jag stannade på pressbyrån och köpte en Burn.
Det gick över, och gott är det!



Dock står det lite roligt på burken:

förvaras: kallt. Dricks: i mörker. Bäst före: gryningen

haha asså va!? vad menar dom med det!?

Sen myttar som lite på burken också.
Först kan man läsa HÖG KOFFEINHALT. Sen läser man innehållet. Koffein 0.03%

Älskar BURN

Peace out <3

work on holiday

Har fått veta att jag måste jobba antingen över jul eller nyår, och eftersom jag är borta nyår blir det förmodligen Jul
Så gott folk, jag kommer jobba på julafton. Den ni!
Inte roligt näe, men måste man så måste man.
Är ändå fruktansvärt glad för det här jobbet, så det är inte hela världen.
Jag får typ värma maten, öppna alla klappar ensam och kolla på Kalle i repris

Peace out <3

Sovmornar

Börjar jobba halv5 idag.. eller jag börjar jobba halv 5 hela veckan. Vilket innebär sovmorgon och tid för mej själv:) Underbart! Går ju ändå och lägger mej samma tider :P

Nu käkar jag gröt och tittar på DH avsnittet som ska gå ikväll, missar ju dock det eftersom jag jobbar.

Missar Idol-finalen på fredag också, men Maja är så AWSOME och spelar in så vi kan titta på det sen :D

Ska tvätta bilen idag istället, det blev så mörkt igår :S

Peace out <3


Season 9



Jupp 2 första avsnitten har kommit ut nu.
Inte lika bra som innan, men det är ju ändå scrubs!! :)


Skönhetsbehandlingar på G

... för både mej och min bil idag.
Har jobbar och flängt runt så mycket på senaste att jag inte hunnit göra nåt.
Idag är jag ledig och ska tvätta bilen, invändigt och utanpå, tvätta håret, raka benen, virka håret, plocka ögonbrynen och ni vet allt det där som man inte hinner annars.
Märkte igår på matchen hur fruktansvärt håriga ben jag hade :S
OJ, sicken spännande match det var då... för första gången var jag uppriktigt arg över att vi förlorade!

Lite trist det där med volleyn, att vi ska lägga ner asså... dock hinner jag knappt med den nu redan som det är.
Får typ skaffa gymkort eller nåt till våren så jag håller igång.

Nä nu sitter missen i mitt knä och spinner och myser, jag ska upp och plocka iorning i mitt rum.

Måste bara säga att the Used och Weezers nya album är AWSOME! Och 4 year strong också är AWSOME!

Peace out <3

RSS 2.0