Fireworks

Alltså OMG, typ 100 raketer rakt utanför förnstret precis när jag ska lägga mej och sova.
Sånt som händer i Skarpnäck!
Peace out <3

DRIFTSTOPP

Elen dog. Allt blev mörkt och vi missade en heeel del försäljning under en hel timma. Ficklampor och disk och putsning blev sysselsättningen. Också gå runt och bjuda gäster på pomme, chilicheese och mozzarella.
Damn you julledigt, OKQ8 och Huddinge Kommun!
Peace out <3

Julen varar än till.... idag

Nu har jag kommit hem ordentligt igen efter julspektakel hemma hos familjen.
23-27 har jag sovit hemma hos familjen i Haninge... inte långt bort, men baskemej jobbigt att åka kommunalt fram och tillbaka många gånger!
Dagarna har bestått av hårda sängar, mycket mat, konstiga spel, strömavbrott, onepiece och mer mat
Nu sitter jag inlindad i min nya mysiga filt i soffan med HIMYM på dvd framför mej och för första gången på många dagar är jag ensam. Väldigt skönt faktiskt!
Faktiskt väldigt belåten.... ja, belåten är nog rätt ord!
och Nu karin, har jag redan läst en halv bok (:
Peace out <3

Julmusik, christmust (!) och paketinslagning

That's what is going on NOW
Peace out <3

So this is Xmas?

Svårt att medla en känsla om julen när man själv missat allt. Tittade på kalendern idag och insåg att nästa vecka är det julafton!!!!!! Trodde det var lite längre bort. Inte köpt EN ENDA julklapp. Jag som brukar vara klar i november. Jag som älskar December, doften av glögg, clementiner, pepparkakor och dom där röda julblommorna. Allt är typ slut nu och jag har inte märkt av nåt alls typ!
Idag är iallfall min första lediga dag på 15 dagar. Näeee då ska vi ha möte på jobbet, så planerna blev rubbade. PLUS att jag drog på mej en punktering på bilen igår, så måste åka till däckverkstad idag och kolla läget. Slog dessutom ett knytnäveslag i asfalten när jag skulle bulta upp däcket.
Men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven
Peace out <3

OMG

så himla trött. Och sen råkade mamma vara precis brevid när jag bytt om. Innebär för mej att jag slipper middagslagning efter låååååååååååååååång dag
SCORE

Peace out <3

i Länna

Känner en yppa av isolation. (är yppa ett ord?) Det enda som händer på min kalender är Jobb... verkligen det ENDA! Vaknar, jobbar, sminkar av mej och sover. Torsdag fredag lärdag söndag måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag.... kanske ledig på måndagen sen? Men det är ROLIGT!!! Allt går framåt och alla är asduktiga, så himla kul!!! Ser jättemycket fram emot nästa veckas VIP och öppning. KALAS!
Det var allt från mej
Peace out <3

två burgare om dagen

fröken doktor sa till mej igår att ändra min diet. Inte så mycket hamburgare, läsk och kaffe. Du har för mycket vita blodkroppar pga jusst detta.
MEN, nu var det ju så att idag jobbade jag 12,5 timmar... och det bjöds på mat. Hamburgerabstinens som vi Maxmänniskor har blev det till lunch: Mcdonald's, Middag: Vegabaren
WHADDUP fröken doktor!
Peace out <3

RSS 2.0