från skogarna utanför borås

...vet inte exakt var jag är nånstans... men vid en kohage, ett torp, bränn(n?)ässlor och massa kusiner ute i nån skog utanför borås. Har ingen mottagning på telefonen. Därför jag ej svarat på samtal eller sms, ledsen för det. Vi sover trångt i en husbil. Ungar springer och skriker överallt. Vädret är sådär. Det finns en toallet, den är utan lås. Likaså duschen. Och golver lutat så man måste skrapa samtidigt som man duschar så det inte blir översvämmning i rummet brevid. Men trevligt har vi ändå :) Massa släkt, grill, volleyboll kubb osv osv. Bilder kommer. Men mitt internet har nästan ingen mottagning här så det får bli en annan dag. Imårrn blire Gekå's i Ullared ;) haha! btw har jag semester från TVÅ löften nu..... shopping och socker. USCH, dålig jag är. Man har man vunnit geisha och får 500kr av pappa att shoppa för, då finns det inget som hindrar mej. Peace out <3

Crazy weather

Asamycket åska. Asamycket regn. Öser ner både och. SJUKT!
Alltså verkligen ÖÖÖÖÖÖSER!

Peace out <3

Normala dygnsrytmer? skulle inte tro det!

Näe fortfarande vaken... hatar att jag inte kan sova! Tror jag precis tittat på typ 7 avsnitt av it's always sunny in philadelphia. Ska upp imårrn och packa innan jobbet. Om jag vaknar i tid vill säga...
Jag och Arrebarre var iallfall grymma idag, så det så!

Peace out <3

Waste waste!!!

Jag sover bort hela dagarna. Kan inte sova om nätterna. Somnar cirkus klockan 4 varje morgon.
Varje dag dessa eviga stängningsdagar får jag 1 timma för mej själv på morgonen innan jag måste göra mej iordning för jobbet, och denna timma går oftast ut på att äta frukost och blogga.
Och fruktar att jag måste vända dygnet snart. Kommer bli TUNGT!
Imårrn måste jag tillochmed upp tidigare och packa väska. Åker till Göteborg dirr efter jobbet. MITT I NATTEN ! Usch insåg precis att jag kommer vara sleten efter en helgs semestrande med familjen...

jaja...
Igår var det en hink olja utspilld på lastkajen. Bara det jag skulle säga. Varning för halka säger jag bara!

Peace out <3

socker=fet-dieten dag två

Igår gick allt toppen. Supertoppen faktiskt. Förutom huvudvärk.... mr M hade hällt socker i mitt kaffe, så det blev ju inget av att dricka det... och sen glömde jag bort att dricka resten av dan.. tills sent på kvällen.
Sen på morgonen nu när jag gick upp till teven såg jag att min familj suttit uppe och käkat choklad och druckit läsk när dom kollat på tv. Flippinn tjockisar alltså! Är inte alls avis! Jag hade ju min extra grova och extra nyttiga havregrynsgröt på jobbet! MYCKET bättre!

Idag då? Ska käka nyttiga flingor, banan, riktigt grova mackor med nåt smaskit på kanske...
Lowcarb till lunch/middag? får se..

Ska sluta tråka ut er nu!

Peace out <3

Om jag kunde, då skulle jag alltid!


Om möjligheten fanns skulle jag alltid hålla på med musik. Jag älskar det så otroligt mycket! Spelar ingen roll vad egentligen... rodda scen, stå på scen, mixa, trixa, lyssna, sjunga, spela... ALLT!

Titti inför nästa säsong, då är vi baskemej bättre och mer redo än nånsin förr! <3

Peace out <3

ät-inget-socker-för-då-blir-du-fet-diet

.. nu börjar mitt nya liv..
fram till Usa

Peace out <3

Moshpit Open 2010.. och lite annat stuff

Precis bokat biljetter dit med lillebror. Kommer förmodligen glida dit sjukt många man känner. Sjukt taggad! Enter Shikari, you ate my dog, we are the ocean, saving yoshua, yashin, paige, destine mfl på samma dag. SWEEET! Flippin special guest som jag väntar på att man ska få reda på också! :P




Kolla in you ate my dog och deras nya myspace page! www.myspace.com/youatemydog Värt att glida in och se ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars har jag och Tittsen haft spelning idag. Som vanligt! haha! Imårrn blire kvällsjobb med M.
Förlåt Maja för att jag bytte, glömde totalbort, men jag är galet upptagen också.. bläää inte kul!
Bokade in nästa gång jag får träffa titti så vi kan repa för att tjäna lite bättre pengar... Torsdag kväll om 2 veckor, jo då hade vi en lucka. När ska jag leka med mina andra vänner då?

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Berns igår med Tottsing, Empa och Emmspemm. Vad ska man säga?! Speciell musik.. med med rätt sällskap blire baskemej bra ändå.
och hörrni OM vi kom in...... Vi kom knappt ut! Foh real! :D
Puss på er <3


Nu ska jag titta på It's always sunny in philadelphia och sen sova


Peace out <3




Saknar

Ser massa på stan, långa, smala, korta, bruna, blonda, många, med lugg, utan lugg, tjocka, med pärlor, naturliga eller gjorda hos frisör... men jag saknar det baskemej litegrann...
saknar mina dreads!


Måste göra nåt drastiskt med mitt hår baskemej!!!

Peace out <3


Godnatt.

Ledig från Max imårrn. gissa vad jag ska göra då!? JO.... jobba i nynäs! TADA!
Jobb 10-18 sen dirr hem, middag med majzon och emmspem. fixa mej iorning för utgång ( JAG HAR INGA KLÄDER!!!!) Sen drar väl jag och emmspemm in till stan och möter upp tottvard och empa för utgång! :D SOFT! Berns blire. och OM vi kommer in, vi kommer knappt komma ut alltså! :D haha!

visste att jag inte skulle satt mej vid datorn

NU ska jag baskemej sova! PUSS

Peace out <3

Jobba, jobba, drömma om att jobba och jobba ännu mer!!!

inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut...

Jag drömde att jag vaknade klockan 15.00 (Börjar då jobba 15.30 för er som inte vet) Och kände paniken i hela kroppen. Åh, nej, jag kommer komma försent!! Jag flög upp i min garderob, drog på mej några random kläder och flög in i bilen. Ingen dusch, inget smink, inget... äcklig kände jag mej som in i tusan. Kom till jobbet 10 minuter sent.... dom var liiiiite småsura på mej vid överlämning, men WTH, jag hade kämpat som in i tusan att komma till jobbet.



Haha det var så himla verkligt det där, så när jag faktiskt vaknade var klockan bara 09.00. Gissa om jag vaknade många gånger efter det! HAHA! Kanske borde börja ställa klocka istället för att försäkra mej om att inte försova mej...

Näe nu måste jag göra mej iordning för att åka till jobbet. Sugarfree ice with Tottis innan work! Gröten skall medtagas!

Peace out <3

Peace out


Tårfylld och rysningar!

Kunde tyvärr inte bädda in pga youtube.
Men kolla nåt som jag blev tårögd av!
http://www.youtube.com/watch?v=ToDZ9Q2hIBk&feature=related

Nåt som bara var grrrymmt snyggt!
http://www.youtube.com/watch?v=TLtSfYX8tJk

Älskar So you think you can dance!!!

Peace out <3


Jag såg fram emot att ligga och dra mej i sängen..

Sjuk trött och sleten alltså!
Stägning söndag, öppning måndag, dock fick jag komma lite senare och gå tidigare. Tack stor C och Matti för det! Mensverk som in i tusan! Sliten!
Såg fram emot att få ligga och dra mej i sängen idag, ta det lugnt i solen och gå på visning på kvällen. MEN ICKE! Min lediga dag gick som vanligt ut på att jobba i nynäshamn. Flippin bror hade hög feber och jag fick jobba istället för honom. 11-20. YES! Nästa gång jag är ledig är på lördag... trodde jag. Näee ska jobba i nynäs då med! Söndag då? Hmmm spelning på kvällen, men på dagen är jag ledig. Dock utgång på lördag så kommer nog vara sleten söndag också.
Åh ibland vill man gå och dö lite... behöver dock pengar! Vill kunna lägga bud på lägenheterna!!

Näee nu ska jag hem till majzon och se so you think you can dance med henne och Emmspemm :)

Peace out <3


Nyttigare idag!! ?!

Jag och T åt enormt mycket igår! Tre notor var eller? haha! Det ska bli ändring på det idag!
Stabil brunch, stabil middag sen och havregrynsgröt på kvällen. Det borde räcka va!? Ingen glass, ingen pommesvinn idag!

Dieten börjar iofs inte förrns augusti.. kanske borde passa på!? ELLER?

Drömkroppen till nyår också sen BFF's.. vi måste tagga varann, annars kommer det baskemej aldrig gå för min del, haha!

Näe nu ska jag åka till jobbet, med väskan full av mat :)

Peace out <3

Ny åker jag till jobbet!

Puss puss, ses imårrn

Dagen sprang iväg...

jag har legat på soffan i... få se nu.... 7 timmar och väntat på att somna eller nåt... bara vaken. och svettas gör jag! Ska hoppa in i duschen nu, sen åka och hämta mitt nya pass och sen dirr till jobbet. Var är pappa med min bil dock? Måste ringa!

Peace out <3

Shortsbrännan!

Jo den har även jag drabbats av nu! haha :) Och det är ingen bränna från nån grillmaskin, det är en faktisk färg efter sol! Haha EN dag var jag ledig och fick lite färg på benen, då blir jag glad :)
Var iofs ute och gick mycket. haha!!! Utan bil blir det mycket promenera. Och ömma fötter har jag efter att jag gick barfota hem på natten! haha :D Trevligt var det iallfal sparris och gang! :) Dock har jag inga bilder.. men ah, kanske kan börja använda min kamera inom nån framtid ?

Igår hade jag också räknat med en ledig dag.. men ICKE! Näee jag ska ju alltid jobba! Och sen spelning på kvällen. Den var väl som vanligt. MASSA indier som satt och ville höra hotel california och skrek med så högt att jag inte hörde mej själv.
Sen blidde det kvällsdopp med Titti, Mia, golfbollar och moppepojkar!

Idag hörri... vaditusan gör jag vaken nu? Klockan är 09.20 och jag har redan vart vaken i över tre timmar. Jobbar ju sent ikväll... men kunde bara inte somna om :/ Lite jobbigt, men jaja...

Hörru Tottis, jag äter geisha nu istället så jag inte ska göra dej suktis ikväll!!

Peace out <3

Chillipill

Usch stängningen igår var INTE kul...
Aja en ny dag idag!
Ikväll blire chillipill med kollegor och annat folk på Mosebacke för att se Johnossi och fira fröken K som baskemej är 20 nu!

Idag ska jag fixa mitt nya pass!

Peace out <3


Crankar Weezer..

Weezer på högsta volym i högtalarna och ut i Bikini och tvätta bilen. Insåg att den var smutsig och jag måste svalka ner mej. Bra combine!

Peace out

VÄRMEN!

Alltså jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta väder...
På kvällarna är det grymt behagligt, men du är det bara VARMT! Vart man är går är det varmt! Borde typ sätta mej i bilen och ha asamycket AC på... då kanske det blir lagom?
Sen taggar jag massa för USA också. Har shoppingförbud fram tills dess, så alla får hjälpa till att påminna mej om detta!

Jusst nu SITTER jag upp på en stol i solen (alldeles för varmt för att ligga ner) och chillar lite innan jobbet ikväll. Alla på jobbet är bruna utom jag.. :( :( Inte OK Jag ska försöka också. Tar tar inte svensk sol på mej, så det känns rätt meningslöst!

Men hurri, best of today:
KARIN FYLLER 20!!!!!! :D Grattis till dej kvinna! :D

Nu ska jag kolla på lägenheter

Peace out <3

Måndag morgon

Jobbade i nynäs igår... mycket att göra! MYCKET att göra säger jag! Rekordförsäljning på 14 år baskemej! Det var inte illa! Varmt som in i tusan också! SHIT pommes, jag droppade överallt tror jag.
Men spelningen sen var soooft. Gick toppenbra, men inte jättemycket folk... cirkus 40 pers skulle jag tippa på. Antar att folk kollade på VM finalen.
JAG skyndade iallfal hem för att se slutet av finalen. Men FYTUSAN vilken seeeeeeg match! Grattis till Spanien dock som drog Guld!
Jag tror matchen var så seg att jag somnade på soffan sen... vaknade upp 10.30 idag! HAHA! Inte sovit jätteskönt nej!
Men jag tänkte typ dra in till handen och fixa mitt pass nu tror jag.. hade tänkt göra det på onsdag egentligen, men kanske gör det idag istället. Sen blire jobb med bff Tottis!

Nej men nej... upp in i duschen kanske? eller städa rummet? eller städa garderoben? eller diska? eller åka och fixa passet? Måste göra nåt nyttigt!!!

Peace out <3

Grattis Lillebror!



Eric 13 år! :)


Nostalgiresa genom Österhaningevägen

Åkte ju hem från Gålö en lite jobbig väg eftersom jag inte hade nån bil idag. Hoppade av österhaningekorset och gick hem! Först tänkte jag "Shit vilken lång väg att gå hem nu" Sen började jag inse att det var väldigt vackert och väldigt skönt ute. Gick förbi hästhagar, golfbanor, skogar, åkrar och sen efter jag gått förbi österhaninge kyrka började jag få väldigt mycket nostalgikänslor.
Vandrade min väg förbi hässlingby där min mormor och morfar bodde när jag var liten. Sen gick jag vidare förbi familjen Skifs hus där jag ofta klättrade i deras trädhus och vidare förbi den gula herrgården vi bodde i när jag var liten. Förbi hagar där jag brukade klappa hästar då jag stod och väntade på skolbussen.
Sen gick jag upp på en väg några meter och stannade vid vår brevlåda för att plocka med mej posten hem och då mindes jag hur jag brukade gå dit som liten och plocka lupiner åt mamma, för det är hennes favoritblomma. Sen var det bara 5 minuter kvar hem.

Åh vad jag älskar att bo på landet ibland <3


Underbara ledighet!!

Höll på lite att bryta ihop av trötthet.... unnade mej en ledig dag idag alltså. STÖRT värt :D
Vaknade klockan 9 på morgonen och gick ut och la mej och sov.... var dock liiite för varmt så jag sov i skuggan. Låg och sov i två och en halv timma. ASAskönt :) Sen tog jag mina flipflops och gick till tåget en halvtimma och åkte till handen C, köpte present åt min bror som fyller 13 imårrn och sen tog jag bussen till gålö. Här har jag och titti legat och slappat vid en brygga och badat lite :) Sköönt skööönt :)
Nu börjar dock klockan bli kväll och jag ska börja röra mej hemåt. Vet inte riiiktigt hur jag ska komma hem eftersom jag är i en skog och bor i en annan. Bussen hem till mej går om typ två timmar, och då är det för sent... måste ta den som stannar 4km ifrån mej och gå tror jag.... får se. Men det är sommar ute så det gör inte så mycket :) Sjukt skönt att gå i denna tropiska värme!

Näe nu ska här drickas lite kaffe!

Laddar för jobb och spelning imårrn i nynäshamn

Peace out <3

Tagg tagg tagg till tusen

Vill att sommaren ska vara över. Taggar som få till hösten! Nu är det bokat och klart. Usa 8-30:e september! Långsemester :) Härligt härligt! Börjar med New york en vecka. Bor precis vid broadway och central park. Sen drar vi till san diego där vi har boende för två veckor mellan typ fyra stränder. Assoooft :) Vi kommer förmodligen dra till L.A nån dag och går på six flags och kanske se RX Bandits!? Vem vet! Möjligheterna finns! Blir förmodligen en dagstripp till tijuana, mexico också.
I år slår vi på stort tjejer!!!

Majzon, Emmspemm.. vi kommer ha den GRYMMASTE resan :D



Måste bara jobba nu allt jag kan... ALLA lediga dagar måste fyllas med jobb så jag har råd med lägenheten i höst också.
Taggar för hösten. Taggar för livet! Men nu måste här sovas så jag orkar gå upp klockan 04.45 imårrn!

Peace out <3

Sommarnatt

Åkte ut till Dalarö igår efter jobbet och mös hemma hos sara. Blev beachvolley, vattenmelon, bullar och nattdopp vid bryggan. Sjukt mysigt med sommar måsta jag säga :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till maja för att boka usa :D:D
Ska ta med mej datorn och internetdosan också.

Vi hörs senare!

Peace out <3

Mitt hjärta stannade för en stund....


Direkt efter jobbet i söndags fick jag ett telefonsamtal av min bästa väns pojkvän:
-Du..... det har hänt i olycka. Hon har dykt ner i botten och blivit medvetslös. Åker helikopter nu till Karolinska.

Kvinna skräm mej aldrig så igen!!!!!! Tänkte alla värsta tankar. Allt som kunde vart möjligt. Vill ALDRIG förlora dej. Hade dött då också. Tur att det slutade som det gjorde dock. Var sjukt orolig hela kvällen!!

Älskar dej Titti <33


Musiken i mitt hjärta!!! <3

Kom precis hem från spelning i nynäs. Jo det gick väl bra :) Sjuuukt varmt i solen dock och rätt seg publik, men annars helt OK!
Nu är bilen helt proppad med musikstuff, knappt så jag får plats. haha! Nej men blir att åka till malmköping imårrn dirr efter jobbet då för att spela. 19-23 och jobba d dagen efter. Tufft det där, men roligt, och värt det :) ÄLSKAR MUSIK!
Kan det finnas en bättre känsla än att stå på scen, sjunga, spela och alla ser en, applåderar och sjunger med? Helt fantastiskt! :D



Om jag går och lägger mej nu kanske jag får sova 6,5 timmar, men det kommer ju knappast hända! Speciellt inte när bror har med sig två kompisar som ska sova över... uuusch. Ont i huvet också...

Näe ska sluta klaga och göra nåt vettigt istället??

Peace out <3

Godnatt? Godmorgon?

01.54 och hyfsat nyligen hemkommen från jobb. Blev sent ikväll, precis som igår. Så gåre när man har bra försäljning och oerfaren K-chef (JAG dårå!) Skjutsade hem masse och sen hem och äta.

Nu kommer dilemmat....
Jag är inte trött och är ledig imårrn, men vill inte missa solen.
Ska jag sova nu eller?? Vill kolla på lägenheter också. Och imårrn ska jag städa och skriva ut MASSA låtar och rigga upp PA:t. Bläää vill bara ligga och glassa egentligen......

Och nu börjar jag ångra att jag inte åker till P&L. ALLA jag känner typ ska ju dit. Eller ah, många. Haha!

Karrissparris, jag kommer skicka den en KICKASS färdbeskrivning på sms imårrn! Slarva inte bort den!!

Peace out <3


Vaaar är bilen bilen???

BRUM är borta!!!!!! MISSING! GONE!

Näee mor lånade min kära lilla bil i morse eftersom hennes är på lagning.. men jag behöver verkligen ta den till jobbet snart och hon har ej kommit hem än. Hoppas jag kommer i tid!

Tänkte träna på studsmattan idag och vara duktig, men fick bara ont i huvet och ryggen, så jag gick istället in och satte mej vid datorn med pepsi i min hand! Much better. Haha frikkin tjockis jag är alltså! Bara en månad till dock, sen börjar diet kära vänner!

Peace out <3

RSS 2.0