Turkey, here we come

Familjen tillbaka till turkiet i höst igen. Mitt i Ramadan som vanligt (Vilket innebär MYCKET böneutrop i massa högtalare överallt)
Kommer dock bo på en FET resort, all inclusive :D FETT PEPP!!



Ska bli sjukt skönt att bara steka vid en pool en vecka och gå och äta hur mycket frukt man vill, när man vill. Lugn semester med familj, inkl mormor och morfar :)

Ses om en vecka tyyyyyp

Peace out <3

Förändringar

Ikväll lär bli sista kvällen på VÄLDIGT länge gänget ses. Emmelie lämnar oss för plugg i Umeå. Senare till hösten lämnar Maja och Sara oss för äventyr i Australien.
Detta betyder att mat och vin kommer fram ikväll i skarpnäck :) MYStisdag blire!



Peace out <3


Fick förklaringen på Face

Det jag undrat över i lite mer än vecka fick jag igår svar på genom Facebook. Snubben har ett förhållande! Shit jag ska aldrig dejta killar igen som jag inte känner!

Tycker synd om tjejen dock!

Peace out <3

Herr blixt och Dunder!

Tror Zeus är ute och spökar för himlen lyser och mullrar och regnet öser neeer. CRAZY. Sitter ensam hemma och försöker skriva ett medley. Inte svårt egentligen, bara inte riktigt tagit tag i det ordentligt än.

Jag sitter fortfarande, efter några dagar, otroligt förundrad över vad som hänt. Jag kan inte ens få ord när jag ska prata om det... för jag fattar inte!? Hoppas dock lika mycket varje gång telefonen ringer


Anledningen till att jag inte updaterar nuförtiden är för att min dator havererat, så jag får summera allt nu i ett inlägg när jag snott Karins dator.




Bilden är från världens mysigaste fredag som karin planerade. Picknick och lite alkohol nere vid vattnet i Gamla stan, sen promenad till Berns för ackustisk spelning utomhus och tidig hemgång med toast och filmmys :)


Nu beger jag mej ut till verkligheten igen utan dator, och utan smartphone och hoppas på något typ.... vet inte riktigt vad, men något....

Peace out<3


RSS 2.0