Partykväll

Soft ställte det där, Metro. Dock drog dom inte Liiiiite för mycket folk för min smak. Dock roligt att man kände så många där :)



Fruktansvärt charmiga bilder måste jag säga!!

Men men, värt att jag slaggade hemma hos Emmelie och sov verkligen tills jag vaknade och kände mej utvilad.
Men nu är jag hemma och har knäppt upp en Xray, det kan behövas en dag som denna... Jobbar stängning med Emelie  faktiskt... SUCK! HAha näee BFF, sjukt tajta! Vi har många minnen tillsammans och många kvar att skapa! Tror vår andra BFF jobbar några timmar med oss också. Tuff!!

Näeee... nu ska jag göra nåt annat nyttigt som fixa tvätt eller nåt?!

Peace out <3

JA! NEJ!

JA, för att Cissela följer med ut ikväll!! :D

NEJ, för att jag fick flippin huvudvärk nu på kvällen!!
Tagit en X-ray och en alvedon nu och hoppas på att det går över

Peace out <3

kvällens outfit



Superseriösa jag, verkligen!!
Näe gillar dock att jag shoppat lite nya kläder så man har nåt att välja på.
Ska prova nåt nytt ikväll och inte ha jättemycket smycken på mej :P
Taggar för skiva!

Peace out <3


Luktar solarium

Skönt vare att sola må jag säga, men nu luktar jag illa. Dax att käka lite bara sen hoppa in i duschen och sen välja Outfit för kvällen. Taggaa! :D Sweet med lite partaj indeed!

Även om ingen ser skillnad från min solning så känner jag med freeesch, okej!?

Peace out <3

Vilke härlig dag... nanananaaa nanananaa nananaaaa

Vaknade klockan 8 imorse, men insåg att jag inte hade nåt att gå upp till, så jag somnade om och vaknade strax innan 11. SKÖNT! Sen såg jag också att vi har sol här i Haninge, och då blev jag extra glad.
-Lights go blue crankar mina högtalare jusst nu-
Nu ska jag vara händig och laga hål i mina byxor tänkte jag, sen tar jag nog en sväng till solakuten i VH och drar 20 min eller nåt.
Håller på och funderar på outfit till ikväll också. Klack eller inte klack? Glansiga tights eller vanliga svarta strumpbyxor.... aja det blir med lite tur bra till ikväll.
Skön dag ja!

Peace out <3

Sinnessjukt!!!

Otroligt asabra spelning av You Ate My Dog och Adeleide ikväll!! Bland topp tre konserter absolut!! Shit dom såg ut att ha så sjukt roligt på scen ikväll!! :D Bra jobbat grabbar!!

(VAD I TUSAN, DET ÄR EN FLUGA I MITT RUM!!! JAG TROR DET BÖRJAR BLI VÅR..)

Men men, så är man ledig imårrn också :) Skönt. Majas skiva på kvällen sen, och sen slagga hos Emmelie.. jag har typ en permanent säng på hennes golv nu eller nåt?! MEN taggar till tusen! :D Soft soft!
Nu är min påskmust slut i glaset och jag kanske ska sova snart eller nåt? haha ;)

Vinstängning med Emelie på Onsdag sen, haha!! Schhh.. ingen får veta nåt!!

Näe, random inlägg minsann!!

Peace out <3

Celina goes kreativ

..Eller jo jag vet inte. Försöker ändra om bloggen. Går inte jättesnabbt, men det är ju baskemej lite skillnad nu.

Välkommen till min nya blogg :P

Vad är klockan???!?

Igårkväll innan jag la mej för att sova vred jag fram klockan en timma (fram med utemöblerna, fram med klockan, nu är det sommartid). Gick och la mej 23 och helt plötsligt var klockan 24, blev lite tungt alltså när jag visste att jag skulle upp nästa morgon. Men min telefon, som tydligen är mer High tech än jag visste om, vred fram sig automatiskt en timma när klockan var 2 på natten. Tror ni inte då såklart mitt alarm ändå ringer klockan 06.15 enligt min telefon. Men i själva verket var då klockan egentligen 05.15. Men jag hoppar upp och duschar gör mej klar och känner och jag har ganska god tid på mej. När jag sätter mej i bilen efter lite mer än en timma säger bilklockan 05.30. Whooot?! Okej den var inte framvriden en timma, men min mobil sa 07.30. Var helt sjukt förvirrad... visste ej om jag skulle köra till jobbet eller ej?! Hade inte numret till fröken ur heller, och om jag skulle gått in och satt på en dator för att söka upp skulle jag förlorat drygt 10 min och kommit senare till jobbet än planerat.
Vad gjorde jag då?!
Jo jag satte mej i bilen och körde till VH station för att se klockan. Den var 06.30 så jag litade på den. Klockan måste ju gå rätt för pendeln lix!
Jag blev dock grymt besviken på att jag gått upp en timma tidigare än jag behövde, men åkte hem och la mej i min säng en halvtimma, sen off to jobb!
När jag kom till jobbet var den klockan 07.10 och jag blev sjukt lack när jag såg väggklockan där i personalrummet.. kom dock på att den ej var framvriden och allt var frid och fröjd.
Pallade dock inte tänka mer på klockor sen, det blev för mycket för mej på morgonen!



Har dock var en tung dag! jag har sovit cirkus 7 timmar på två nätter nu och jobbat massa. Inatt blir det sängen tidigt!

Fatta idag om klockan vart som vanligt hade jag typ klivit upp klockan 4 på morgonen. Då går man inte upp, då går man och lägger dig! Shit jag är trött!!
Förvirrat förvirrat

Peace out <3

Då var det helg då..

Hopp fick tre timmars sömn inatt. Upp och hoppade 05.15 för att åka till jobbet. Klarade dock dan bra med tanke på hur lite sömn jag fick, men däckade snabbt på pendeln hem. Glad för min back med Xray i garderoben!!
Det var visst lördag idag.. missade det helt!? Mamma ringde och frågade om jag ville ha nåt från affären. Va!? Varför skulle jag vilja det? Ahaa.... jo men choklad blir bra :) Sweet, choklad och tidigt sömn inatt förhoppningsvis! Upp och öppna imårrn igen nämligen...
Lite trist, Emm verkade lite taggad på att dra ut nämligen, men jaja, måste ju jobba, pallar ej festa natten lång och vara vaken tills man jobbar sen... eller? Näee inte idag. Är ju ändå skiva på tisdag, så det blir naaajs ;)

Lite uträdda diskussioner nu för min del, skönt. Ska bara låta det smälta bort också.

Näeee nu ska jag kolla på TV-bänkar till lägenheten!

Peace out <3

Måste sova nu

Skön dag i solen med med brudsen inne i stan. Dock var inte sara med väldigt länge, men kafi, bankuttag och vurre hanns med ;)
Majzon och Emmspemm drog hem till mej sen och färgade sina hår. Vet inte riktigt varför jag var med... lite groupie dära, men värt att dom köpte med chips och cola. haha! Tjockis! Näee helt Okej med tanke på hur sleten jag är efter gymet med mor ;D

Har dock haft en trist diskussion. Känns onödigt att dra upp gamla saker och göra nåt större av det än det är. Låt det bara rinn av istället. Kanske jag som är barnslig nu? Jag behöver lite tid dock. Det är inte riktigt okej just yet.

Näe nu MÅSTE jag sova. Upp 05.15 för att jobba imårrn. Då kanske jag hinner göra nåt på morgonen. Hatar att stressa, vill hellre upp lite tidigare då!
Sova sova sova. Tagga tagga tagga till lägenheten! GAAAH :D

Peace out <3


+9 grader och sol?

Trodde det skulle vara finare väder idag än det är.. men men, skön dag ändå.
Ligger i sängen nu och chillar med datorn, upp snart och duscha. Sen blire stan med favorittjejerna :) Vet inte riktigt vad vi ska göra där.. men men, toffel som jag är hänger jag bara på :P haha!
Sen blir det fredagsmys hemma hos mej :)
Skönt dag!

Taggar grymmt helatiden, pirrar i min mage lite mycket :) :D Bilderna igår var jättefina :) Tagg tagg tagg!

Peace out<3

Jag och Mor

Mamma tog ledigt idag för att spendera dagen med mej. Mycket schysst tycker jag! Vet faktiskt inte vad jag gjort annars en ledig dag som denna.
Men vi har glidit runt till alla möjliga möbelaffärer, mest på Ikea då såklart. Har gjort många fina fynd idag :)
lite småstuff som två soffbord, vattenkokare, handdukar, diskställ, skålar, toalettborste, pläd osv osv.
Har hittat soffan jag ska köpa också, och ÄNTLIGEN fått se bilder på lägenheten!! :) väntar bara på ett 100% besked. Sjukt taggad så det inte är sant!! Allt kommer bli så fint och bra... typ redan börjat planera hur jag ska möblera allt och så!!



Men på kvällen efter allt handlande drog jag och mor till gymet. Dock redigt stela efter igår, så det blev en timma halvdan träning, men ändå mycket bättre än inget.

Blev våfflor till middag, eftersom det är våffeldagen idag. inte min favorit rätt, nej

Ska faktiskt sova nu. Upp till stan imårrn och träffa favorittjejerna :)

Peace out <3

Vill bara få besked

Imårrn kanske... kanske blir av nästa vecka eller så.
Så sjukt taggad!!!
Imårrn ska jag och mor dra och titta på lite möbler, köpa lite handdukar, lite städmaterial kanske. Sånt man behöver ju.
Aaaah :D :D

Peace out <3

Fredagsmys ? !

Stängde ikväll, så jag kom hem halv 2 typ. Drog fram mackor och mjölk. Och jag är ensam i Tittis lägenhet :S Hon sov hos sina swearparents inatt och allt mitt stuff är här typ, så jag är ensam här ja.
Försöker planera upp morgondagen...
Ska hinna med att träffa Titti, ge henne nyckeln. Packa mina grejjer. Dra hem. Tvätta bilen. Byta om. Dra till stan och möta Emmspemm och Saris. Byta om. Eller va!? Ut och käka? Sova nånstans??
Vet inte hur jag ska planera upp dagen.. lite jobbigt! Får se vad som händer typ??
Känns som jag kommer missa emmelie och sara i stan typ.. dom har ju inte pratat med mej som vanligt.
Aja, Ledig denna helg iaf. Det är ju skönt!! :)

Ska slagga nu i den ensamma lägenheten :P

Peace out <3


Photosession med Maria :)








Du är bäst!!
Puss påre <3


Nu börjar vardagen igen...

Jupp det har vart en lång helg för mej..
drygt 26 jobbtimmar fredag - söndag. Typ skönt att det är måndag imårrn... jobbar bara 5 timmar då...

Men men, nu unnar jag iallfall mej själv mjölk och mammas bakade kakor i sängen och funderar på en film jag ska se.. Börjar inte förrns kl17 imårrn, så jag kan vara vaken ett tag till jag :)

Peace out <3

Mys på dalarö :)

Vi var hemma hos Sara igår och hade vårt vanliga fredagsmys :)
Dom har vart gulliga och sparat mat till mej så jag fick nåt att äta efter jobbet... det var gott!
Gillar hur vi bara kan sitta och prata i timmar och ha det så himla trevligt :)
Älskar er tjejer !

Näe nu borde jag hoppa upp ur sängen snart... jobbar stäningning ikväll minsann.

Peace out <3

I guess that's Karmas Downside


Skön dag, ja!

Blev väckt av Maria vid halv 9.. jo hon ringde mej och jag tappade telefonen i ögat, vet inte riktigt om jag sov eller inte. Men vi drog till Fredrika för att kolla på You ate my dog. Det blev dock lite förseningar, och Maria sprang mest runt med sina betyg, men det var najs ändå. Filmer kommer upp på tuben när som helst..
Men efter spelningen åkte vi runt och shoppade lite överallt. Jag köpte några najs saker!
Sen drog jag hem, och jag och mor drog till Gymet och pumpade galet :) DIRR hem till Maja sen och chillade lite. Fick en fin tröja och armband, tack för det :)
Sen drog vi och spelade bandy till halv 11, sen så var det dax för hemgång.

Mycket sol, musik, shopping och träning idag. Kan det bli bättre?? :)

Dessa blev mina inköp


3 par skor
2 tshirts
1 linne
1 BH
1 parfym
1 pennvässare (till min för övrigt en dag gammal kajal)
haha 30 tampongen Maria!!!! XD

Peace out <3

Jag och Maria på Maxi



Fina barnglajjer va!?!?!


sleten och svettig

Rubriken säger väl allt?
Träningen var bra, och jag är tillbaka på gymet imårrn!!

Peace out <3

Solsken, Mcdrive, Djupsnö och Maxi

Ja det blev en bra dag idag, och den är inte ens slut än.
Nästan direkt efter jag skrivit mitt tidigare inlägg kom jag och Maria överens om att dra och fota vid tyresö slott. Jag åkte och hämtade Maria i trollbäcken, sen plockade vi upp Jennifer på vägen och drog en Mcdrive :P Haha lite fult namn.. men så heter det...
-Då tar jag ett chicken chicago...
ETT chicken chicago!!!
-Mellan chokladshake, chokladshake.
Ja haha, lite fult när jag beställde.. jag suger, jag vet! :P
  Men efter lite käkandes i bilen och letandes efter slottet... (Hur kan man missa ett slott?) så gick vi ut och plaskade i djup snö och solsken. Blött, men lite mysigt ändå. Redigt varmt ute idag må jag säga!

Efter vi fotat drog vi till Maxi och gick igenom typ alla hyllor som fanns. HAHA!
Men tack för dagen, var mysigt!

Kom precis hem och knäppte upp en franks :) Väntar på att mor ska hem sen ska vi till gymet och pumpa lite :)
Härligt härligt.

Såg även att jag faktiskt gått ner lite i vikt... and more to go!!


Peace out <3


Viiilken härlig dag..

Somnade nångång klockan 4 imorse, var inte så trött efter jobbet, men jag lyckades ändå vakna utvilad klockan 11 idag. Skönt var det, och solen sken :)
Hoppade upp ur sängen, slängde på mej en ansiktsmask, plockade lite på mitt rum, gick och käkade frukost med ett STORT GLAS MJÖLK :)
Sjukt taggad på att gymma idag också.. ska dit med eller utan sällskap! :)

Bra dag det här, bra dag!

Peace out <3

Äntligen kommit på det!!

Har tänkt på det länge.. ända sedan datumet var bestämt.
Vad ger man sin syster i bröllopspresent??

Kom på det i veckan lite med hjälp tack vare en vän :)
Blir bra det!!

Peace out <3

Skönt, yes

Vaknade idag klockan 8 av att solen sken, så jag blev pigg och glad. Insåg dock att jag verkligen inte skulle upp klockan 8, så jag gick och la mej igen, ännu gladare. Vaknade 11.40 och gick ner och gjorde mej lite brunch. TVÅ toast med tomat, mozarella, skinka och timjan. MUMS! Ett STORT glas mjölk till också :) AWSOME
Sitter med datorn i knät och tittar på HIMYM jusst nu och väntar på att dra upp och duscha och göra mej iorning för jobbet.
Pigg och glad, blir nog en bra dag :)

Peace out <3

Haha! Svenska hollywoodfruar i Sverige :D


Vintersol

vaknade rätt tidigt idag och solen sken in i mitt rum.
-JUSSTE, vi har ju skotrarna hemma!!
Blev sjukt tagg på att köra skoter, så jag gick ner och där står mor och förbereder typ världens mest seriösa frukost. Så HELA familjen åt frukost tillsammans idag... OJ, minns ej när det hände senast!!!! Många år sen sist iaf!
Men jag, far och emil tar skotrarna och kör runt i Österhanige, årsta, fors, ner mot dalarövägen, till jorbro och runt över golfbanor, mötte många längdskidsåkare, hästar med mera...
Mycket mer folk ute än man tror, och allt ser så annorlunda ut när man kör runt skogsvägar istället för bilvägar... sjukt det där, men fint äre!! :)

När vi kom hem plockade jag fram min bräda och emil körde runt mej några varv så jag fick åka bakom snöskotern!! Det är roligt :D

Ska ganska snart dra till kusinerna och fira födelsedagar..
Ikväll träffa Emm och maja ?

Skönt med ledighet fo sho!

Peace out <3


åttatillsexton

Larmet går klockan 05.15, men man snoozar gärna fram till klockan halv, då har man ju ändå en dryg timma på sig att göra sig iordning på morgonen.
Det är kallt och tyst i huset och ingen är vaken när man går hemifrån. På pendeln däremot.. där sitter folk. Alla ser lagom trötta ut, försökt piffa till sig med smink och smycken, men man ser hur slitna alla är ändå.
Man sitter där ensam, alla säten är fulla. I händerna skymtar man kaffekoppar och tidningar i mängder.
"Nästa stockholm central" hör man ut i högtalarna och alla plockar upp sina väskor, datorer mm och reser sig tyst, men trängs gärna lite för att komma fram i tid.
Väl ute ur tåget går allt fort. Man måste planera hur man ska gå, annars blir man undanträngd.
Gå till tunnelbanan, stå där tyst och snällt, kliv på tåget och det är precis likadant som på pendeln, och när man går av.
Man jobbar 8 timmar och åker tillbaka på exakt samma resa
När man kommer hem tar man något att äta, kollar lite på tv och går och sover för att nästa morgon gå upp och göra exakt samma sak.

Vilken frikkin zombievärld!! Hur pallar man jobba 8-16 måndag-fredag ?! Förstår verkligen inte!!

Jag är glad att man har ett lite mer flexibelt och varierande schema asså. Hade blivit tokig på det där!!!
Bara att bita ihop denna vecka...

Peace out <3


RSS 2.0