Jackasses!

Hur kan folk som man inte känner bara komma och säga: Du lever helt fel!
Som om mannen försöker beröva mej nåt som ändå spelat stor roll hela mitt liv!!
Himla freaks det finns där ute alltså!

usch jag blir bara irriterad och arg

Idag ska jag:

  • Städa
  • plocka ögonbrynen
  • Gå till banken
  • Betala telfonräkning
  • Ringa dalarö sportklubb (vill inte ha flippin faktura!)
  • Skriva till Hojab parkeringsservice
  • Köpa frimärke på pressbyrån
  • Ringa Arne about Uppsalis imårrn
  • Gå på visning på kungsholmen
  • Äta sushi med Titti :)


Såååå... nu vet ni! ;)

Peace out <3


Visning på Söder på måndag!


KÖ.... det är ett fult ord!

Stannade kvar efter jobbet i två timmar och pluggade! Hur abitiös är inte jag?!
Försökte ringa banken idag också, men flippin massa telefonköer, så pallade inte.
satt också i bilköer på vägen hem.

Men lyssna på ordet "Kö"... låter som man får ett slag i magen typ! Väldans fult ord där!!

men nu ska jag kika på mer lägenheter, kanske går på visning på söndag med mor :)
Drar till banken imårrn och bokar tid för lånemöte! Tagg tagg!

Peace out <3

Taggar om på nytt!!

Blev lite halvdepp imorse efter beskedet om lägeheten. Men Titti drog ut mej på shoppingtur i Handen med Emma också, inte sett henne på några år. Laddade om med lite kosmetika köp, och när jag kom hem blidde det massa bostadsrättstittande. Insåg dock snabbt att jag aldrig kommer få ett lån på banken då man själv måste stå för minst 10% av lånet... vad ska jag få frikkin 100.000kr ifrån?!
Tur att man har bra föräldrar som kan fixa lån åt mej! :) Ska ringa banken imårrn och boka tid för prat om lån :)
Mor och jag har suttit hela kvällen och tittar på lägenheter på södermalm och kungsholmen "Inget konstigt alls" haha vi är bra roliga vi!

Nej men nej, nu måste jag sova, jobb imårrn!

Peace out <3

Tråkiga nyheter, väldigt tråkiga!

Okej ingen har dött typ....
Men alltså min lägenhet på söder.. det var baskemej 99% chans att jag skulle få den, väntade bara på att få flytta in närsom.... den där 1% ställde till det och dom valde att ge den till nån annan.... FYtusan vad trist!!! Dax att ge sig ut och leta igen....

Aja, hoppas ändå på en bra ledig dag!

Peace out <3

Dagen Asdumma!

Karin: Men när fyller du 20?
Celina: i februari...
Karin: Men aha... när fyller du 19 då?
Celina: eeeeh, i ferbuari!!?

Haha soft jobbardag med miss K (nya smeknamnet fo sho!) Ledsen att jag var sjuuukt seg också innan när vi skulle ses, men jag sov baskemej till 13 och bor där jag bor, så det är inte alltid helt lätt.
Inte så många andra kommentarer om dagen förutom att miss K och jag är värdelösa på att prata tjejsnack och att jag hittade grymt gamla äckelmögliga tomater som det växte hår på långt in under deligrillen. Den som gjorde tomater 21/4 och ställde dom där ska få stryk... fick typ kväljningar när jag sköljde ut kantinen!

Nej men usch nej, nu ska jag läsa massa bloggar och sen sova! HAHA NOLIFER

Peace out <3


Maxad Partyhelg! (lååångt inlägg)

Fredag:
Ledig chillad dag,träffade Tittisen på eftermiddagen och på kvällen blidde det grönan med lite skönt folk. Efter asalång kö åkte vi Extrem en gång, sen frös vi ihjäl och sprang in i skrattkammaren typ

Me and Miss K

Efter grönan var vi frusna, hungriga och kissnödiga... OK, kanske bara jag som var kissnödig, men jag var det tillräckligt åt alla kan jag ju säga! Drog till 7eleven, köpte korv och därefter blidde det lite treat.
Min hemresa var mindre rolig dock. Resten av det coola gänget drog vidare ut, medan jag som ansvarsfull arbetare drog hem för att sova....
Jag var helt säker på att jag satt på en buss, men fick höra dagen efter att det hade vart en helt annan. Så jag hamnade nånstans förbi Sofiaskolan, fick byta buss där, åka tillbaka till slussen, träffade där syster och vi hoppade på en tunnelbana, missade vår station och höll på att åka helt fel!! Hur dåliga kan man vara?!?


Lördag:
Började dagen tidigt, typ cirkus klockan halv 6 och tog bilen till jobbet, Öppning med C. Var rätt trött efter gårdagen, men det var chill.Fick dock för mej att slänga in fingret i tomatis slicern, då det blev rött lite överallt på golv, bänk och speciellt mina kläder! Efter jag slutat jobbet kommer jag därifrån efter tredje försöket och drar hem till Titti på fridhemsplan. Efter ett tag kommer AK förbi och vi blir där en liten stund... pingis turnering kanske?



Därifrån drog vi vidare till treat... visst? Mötte upp S också! Där satt vi väll ett tag innan vi drog vidare till Söder... INGEN aning om vad stället hette som vi var på där, men dom hade iallfall trevlig personal som man fick plåster av tack och lov. Och ännu mer tack och lov för att miss K hade våtservetter och plåster på bussen.... det rann nåt otroligt från mitt finger!


Efter lite om och men bestämmer vi oss för att dra till centralen, möta upp E.T och se vad som händer... med lite mutningar fick man med sig vissa på tunnelbanan också:P

Maxat gäng va?!


Tråkigt att våra vägar skiljdes sen utanför grooodan, men in kom vi iallfall, och där var vi... Vi som var där vet vad som hände, dom andra kan använda sina vildaste fantasier (haha!) Ont i fötter, Mcdonken, MJÖLK och en felpromenad ledde oss sen till fridhemsplan. Ja, jag sa OSS, skulle vart singularis, som i JAG, men nåt gick galet på kvällen.


BFF GANG!


Söndag:
Vaknar av att telefonen ringer tio i nio, ca tre timmar efter vi kommit in i lägenheten efter utång, jag och E har delat på en soffa och ett täcke, håriga ben hade jag såklart som vanligt och nånting(!?) luktade surt vid mitt huvud... jag ska inte säga vad, vet inte säkert, säger bara Nånting! Usch, ingen dusch, ingen tandborste, smink, hårborstning, ingenting. Jag bara klev upp ur min skönhetssömn och åkte och jobbade! 11-19 passet är väl inte favoriten, men jag tog mej igenom. Var dock väldigt cranky sista timman (ledsen för det) och höll på att somna i bilen på G hem... satt och smsade samtidigt med lite random folk också, så jag vinglade över hela E4an typ (Don't text and drive)

Nu är jag i koma och ska verkligen sova! Tycker dock synd om E.T som fortfarande säkert är kvar på jobbet, eller typ precis kommit därifrån.. stackarna!

Summan av kardemumman av hela helgen var iallfal väldigt bra!! Sjukt trött och slitsam, men totally worth it!
Tack för att ni läste min novell!

Peace out <3

Vaknade och solen sken..

.. jag blev lycklig i hela själen, och taggade för hela dagen... men nu är den borta :( Snälla bara kom tillbaka!

Väntar typ på att K ska ringa, så jag vet what's up ikväll. Grönan ikväll, nån V.I.P öppning och gratis åkband typ.

Sitter jusst nu och lyssnar på sköna band som Bayside Billy talent Bless the fall Chiodos Dashboard Confessional
Emery
Enter Shikari Good Charlotte Linkin Park Motion City Soundtrack Pokémons are rare and hardcore  Red hot Chili peppers Rise against RX Bandits Senses Fail Silverstein Underoath The Used Weezer You Ate My Dog Lights go blue mfl mfl... Soooft dag. Tog en lång dusch, ska snart sminka mej, ja! Jo men jag är glad, förutom att jag typ är sjuk. Usch, Titti hörde hur jag lät i halsen imorse.

Men TAKE, imårrn smäller det! Då blire partaj hela kvällen! :D

Nu ska jag baskemej sminka mej innan håret börjar torka! (Och solen tittar fram nu! :)

Peace out <3

GRATTIS!!!!! :D

Världens bästa tjej fyller 20 nu!!! :D:D
Massa grattis påre hjärtat



Älskar dej <3


Har världen blivit galen?!?!

Det sitter giraff/hästar i bilar och det springer harar i Kista!

DEN NI

Regn bläää!

URS (!) vad dagen vart kall! Fyyy! Taggar redan för nordanvindarna som ska komma vilken dag som helst med mera snöblandat regn!! Hmmm kanske ska bli meteorolog istället?! Nej men oj, det blidde en lång dag idag!
Igår vare skiva, skiva nummer tre minsann. Dock tog jag INGA bilder, men Jennifer hade kamera typ.. och Lina.. kanske kommer upp några bilder nånstans nångång. Men bra drag på dansgolvet vare!! Tur att man hade chaffis hem sen också ;) Bensinen räckte tillochmed fast hela centralen var avspärrad! Kort och intensiv kväll... sen upp och jobba idag. Visst inte jättetidigt, men ändå upp klockan 8 efter en utekväll. Hyfsat bra!
Blidde lite jobb några timmar, sen svalt jag ihjäl, fick jobba över lite, SLÄNGA i mej mat och ha två levande människor (Alexandra och Sophia) som mugghållare medan jag tryckte i mej maten snabbt som tusan! Stressad var jag som få!
Blidde ett ganska långt möte med mycket flumm mot slutet. Gick ju inte att vara seriös med dessa Maxare!! Var jag tvungen att hamna i samma grupp som Nattis, tove och Emelie.. gick ju inte att vara tyst alltså! Och sen Stefan med sina egna förslag... nej men usch. Flumm flumm bara!
Jaja, nej usch, har ont i halsen. Taggar för jobb imårrn också. Sen utgång på lördag with TAKE(tänk på den ni, era första initialer ihop!)  :D

Ska spela lite gitarr nu, sen sova!

Peace out <3

Klänning till bröllopet funnen!



Baksidan


Bara skor,smycken etc etc kvar.
Pissjobbig färg, måste sola massa. Men älskar man sin syster antar jag att man får offra sig :P

Peace out <3


Lördagsutgången!!

Taggar för utgång med MAX BFFfisarna på lördag! Ingen aning om vart vi ska dra dock. Brudar, finns inget 60,70,80-tals hak i stockholm?! Varitusan ska jag börja leta typ?!
Aja, vet inte om det var en så bra idé att ge uppgiften till MEJ att hitta nåt hak??

Peace out <3

Skiva #2





Ready for some gangsta action ?


Somewhere over

Laddar för utgång ikväll med Eva cassidy. Kanske lite konstigt, men otroligt fint är det ju!!



Borde hoppa in i duschen strax och byta om till ganster/maffia skiva. Schtek outfit man har sen då :P haha! Blir nog lite bilder till kvällen! ;)

Peace out <3

Outfit complete

Jag är en sån överabitiös och snäll vän att jag köpt en helt ny outfit, håller mej nykter och kommer på skivan fast jag jobbar dagen efter. Hur bra är jag egentligen?!! Haha näee men serri hittade alla kläder idag som jag behöver till imårrn. Tillochmed hatten, även fast Emmspemm aldrig trodde det skulle gå.
Så imårrn blire iallfall gangster/maffia skiva på Rose och jag tar bilen till stan, annars kommer jag inte hem och då blire bara jättesent och jag jobbar måndag. Men skiva på Tisdag igen, så det är chillen ;)

Dudes, ska sova nu, lite trött faktiskt.
Chillad helg måste jag säga!

Peace out <3


Hit the town

Blir stan idag med favoritbrudsen!! Kollade också om Tittsen ville haka, och det ville hon, så jag hoppas vi träffar henne inne stan också! :)
Tror det blir lite studentklänning letande... jag ska iaf byta storlek på shortsen jag köpte igår och hitta en hatt, sen tror jag baskemej att jag har outfiten. Nya strumpbyxor kanske behövs eftersom det var hål i mina på mitten av benet!?!? Hur går det ens till?!
Aja, jag hade hoppats på sol idag, men man får njuta av ledig lördag ändå.



Måste bara säga till mina BFFisar hur duktig jag var igår!! Min vän var här och åt chips, kakor och drack Cocacola... Jag åt nötter (helt naturella) äpplen och drack mjölk. Duktigt va?!
Dock är jag sjuuuukt sockersugen, har vart det nu tre dagar... det får gå över snart! Men vad gör man inte för att inte bli fet?!? ;)

Peace out <3

Kolla in snubben!!

Helt otroligt duktig alltså! Kan inte sluta titta


Ledig. Vad gör man då?

Igår vaknade man av ett lite speciellt sms som man kanske inte vill se det första man gör när man vaknat. Dock pratat med personen nu och hoppas det löser sig... annars blire bara skit ju!
Men dagen på jobbet var soft, och när jag slutat gled Emmelie förbi :) Hon hakade på Sofia efter skolan innan hon skulle jobba, så vi satt och käkade lite och gled runt lite i Kista. Sen drog jag hem till Titti :) Längesen jag såg henne känns det som... fast det känns det typ alltid som. Saknar henne helatiden! Haha <3 Men vi drog till Sushikrogen mitt emot hennes lägenhet, satt där och hade det trevligt, sen blidde det lite vino i hennes lägenhet.
Trevlig torsdag må jag säga!
Sååå.. fredag idag. Var trött till jobbet och jobbade över lite, med det var chillen. Drog in till stan och mötte Emmspemm och Saris (sjukt längesen jag såg henne) på kafi och satt där ett tag. Hon försökte övertyga mej att haka med på nån fest, men den gubben gick inte!
Jag och Emm drog och shoppade lite kläds till skiva på söndag(som jag för övrigt kommer ta bilen till, åka hem tidigt och bete mej vuxet eftersom jag jobbar på måndag!!) men skivan har ett sjukt svårt Tema. GANGSTER?! Vad i tusan sätter man på sig för kläder då?!?!? Nåt förslag? Fett luddigt tema Sara!! Men jaja, blidde lite kläds, ska dock byta ett plagg imårrn typ...
Men Emmspemm följde mej mej hem och det blidde tacos och How I met your mother i stora mängder.
Colafläck har man i sängen nu också. LOVAR dock att jag inte drack nån cola! "Jag är inte tjock, jag tycker inte om Cola" Jag drack tre STORA glas med mjölk!
Oj jag älskar mjölk!

Peace out <3

Nyss hemkommen

Kom alldeles precis hem från gymmet :) Blev ett corepass med mor, men jag drog faktiskt efter det... har lite ont i magen(fel vecka på månaden, damn sockerdiet!!!) Men det blidde en promenix hem för att njuta av kvällssolen.
Nu käkar jag nyttig soppa till middag och taggar galet till DESPERAT HOUSEWIFES!!!
-Interesting Update fo shizzle-

Peace out <3

Life is GOOD!

Jag sitter utanför huset med laptopen i knät och äter frukost :) Hur skönt är inte det. Solen bränner tillochmed så jag ska ta av mej till T-shirt nu baskemej!
Efter jag plockat och gjort iordning lite hemma ska jag dra in till stan och möta Tittsen :) Sen ikväll blire gym med mor :) Sköönt!

Dock dagens höjdpunkt, som jag alltid längtar till helatiden.
 DESPERATE HOUSEWIFES

Näee nu ska jag äta upp min sockerfria fettfria vaniljyoghurt! Jag känner mej duktig jag! Blir ingen glass idag i vårvärmen, kanske fruktsallad dock :)

Peace out <3

Avgång och 5 min

Ja bilen börjar rulla mot kista då. Har laddat för jobb idag ute i solen med gitarren :) Underbart!! Tänk när det börjar bli ännu mer sommar ute.. man blir så lycklig! :D Måste dra nu. Och jusste, besiktningen på bilen gick igenom, det kan ju vara en bra sak!

Peace out <3

säng ljuva säng

Åh så jag längtat!! Mina fötter värker(?) verker(?) (hur stavas det!?!? Frikkin dyslexiunge jag är alltså!) som in i tusan nu. Ska köpa en extra sula att slänga i skorna så kan dom sen kallas perfektion. men bilen hann jag inte tvätta idag nej. Blev en lite strulig natt igår och somnade inte förrns efter klockan 4, upp och hoppa klockan 10 och sen ringer emelie efter 11 och frågar om jag Sover?! WTF?! Jag som kämpade så bra med att gå upp och ta ditt pass.. litar du inte på mej eller?!?!?!?!?!?! va Va VA?!

Mina tankar går jusst nu till flingor och yoghurt som finns nere i köket.... men det är ju bara onyttigt :( Ska inte äta! Äpple och mjölk istället kanske. Jag älskar Mjölk!!!
"Jag är inte tjock....." (ja, ni vet resten)

Ska titta lite på How I met you mother nu innan jag sover... och sover tills jag vaknar. ÅÅÅÅh, hör ni hur skönt det låter?!

Jobbar med BFF Tovis imårrn! Fast hon hör ju aldrig vad jag säger ändå, så jag vet inte om det är så roligt! haha!

Peace out <3

Ja, jag är nog bäst älskade BFF!

Så bäst så att jag jobbar cirkus 11 timmar imårrn! Synd att jag inte får äta socker.. :/ Men NEJ, då blir man ju TJOCK!

Men måste ju säga att jag också var ganska duktig igår, åt nachos och drack VATTEN istället för Coca-cola!! Nachos och vatten, inte jättesmaskigt, men hmmm vad gör man inte för att inte blir fet!
Jag är inte tjock, jag tycker inte om Coca-cola!

Näee sova nu, upp och tvätta bilen imårrnbitti, sen jobba ett sjututsan långt pass

Peace out <3

Svara i telefon då!!!

Jag blir ju orolig! Får ett samtal från hennes pojkvän, hon har vart ute i stan själv i två timmar och inte hört av sig. Jag har försökt ringa nu flera gånger, men får inget svar. Känner dock på mej att hon vet att det ringer. Men det kan ha hänt nåt? Hon kan vara typ var som helst jusst nu!?
Kan hon bara svara så jag kan sova gott i natt!

Älskar dej <3

SJUUUK BLÄÄÄÄ

Planerade filmmys med Majzon igår, men innan jag drog dit började jag få sjukt ont i huvudet och känna mej väldigt febrig. Åkte dock dit ändå. Inte så jobbigt att sitta i en soffa och kolla på film, speciellt inte när man har trevligt sällskap :)
När jag kom hem blev det dock värre. USCH kändes som jag kokade och frös ihjäl på samma gång. Sov otroligt dåligt i natt också. Vaknade och svettades helatiden, slutade med att jag bara sov i mitt överkast för att det var så frikkin varmt.
NU har jag knaprat lite tabletter så jag pallar med dagen.. får se hur det går. Trodde dock jag skulle svimma imorse..
Men jaja, sluta klaga!
Nu ska jag träffa bästate Emmelie och luncha innan jag drar till jobbet :)

Peace out <3


Min lugna påsk


new T

Min broders band Position:awkward har precis tryckt upp tishor.
Klart man kirrade en dirr! :P



Jag älskar glass... men får inte äta nu. Emil åt en BJ igår, och jag ville ha den... haha!
TJOCKIS!

http://myspace.com/positionawkward

Peace out <3

Ut och röra på fläsket kanske


vaknade upp och solen sken in i mitt rum :)
ska ut och ta en promenad sen. Undra om nån vill haka fast jag bor helt off?!

Peace out <3


Ecconomiskt

Blev ett par nya eccoskor till jobbet. 800kr. Dom satt perfekt, stabil sula och mjuka. Jag hoppas dessa håller några månder så det var värt pengarna


Imårrn ska man färga håret på Cissi ;)
Hur gick det från "Du kommer vara sista personen på jorden som nånsin kommer få färga mitt hår" till "Du måste följa med mej och välja färg för du är duktig på sånt" ? haha. Söt är hon iallfall!!

Jag dricker ett redigt glas mjölk jusst nu!!! :D ME LIKE!

Peace out <3

En fråga bara... ?

Ingetsockerfördåblirdufetdiet (JA jag klämde in det i ETT ord!)
En speciell vecka på månaden.... får man äta choklad då??

Vad säger ni TovEmelie (det gick också in i ett ord!!) ?

Somliga går med trasiga skor...

... Men nu ska det bli ändring på det! Ska ÄNTLIGEN unna mej nya jobbskor och kanske köpa mej några par hela strumpor också?! Kan behövas efter dessa skor :p
In till stan med tittisen :) Längesen vi sågs känns det som.. Saknar dej!



Men igår blev jag indragen i en himla diet med BFFisarna!! Inget socker, inget skit, ingen KORV, men glass var tydligen okej?! Skum, mycket skum diet. Nej men No sugar here! Behöver ändå förlora lite vikt innan Carolina bröllop. Ska dessutom leta klänning idag jag, bara lite mer än en månad kvar nu.
Oj att bero på det måste jag komma på låtar.
Någon som har förslag på sånger man kan sjunga på bröllop?

Ska upp och städa mitt rum nu.

Peace out <3

Home sweet home

Oj vad jag blir lycklig i själen när jag kommer hem till stockholm!! Ska aldrig flytta härifrån! <3

Men stressig och tröttsam morgon blev det allt. Gick upp halv 5, duschade, packade ner det sista och hoppade in i en trång liten bil. Sov dock halvbra i nån slags fosterställning fram till huddiksvall, det var mer än jag räknat med att göra, så resan gick ganska snabbt för mej. Tycker synd om mor dock. Men hon kämpade på bra!
Men så dirr när vi kom hem bytte jag snabbt om typ.. eller mjoo, fortfarande mjukisar, men på med smink och dra till jobbet sen. Var redigt sleten först när jag kom, men piggnade till sen. Kvällen gick rätt fort även om det blev sent. Och tänk, alltid när man jobbar med Arne lär man sig nånting nytt. Asabra ju!

Men men, imårrn ska jag nog klippa och klista lite på en film. Till dess, kolla in mitt och Emils Pingvin race
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=1427312241611&subj=1196944463
Pallar inte slänga upp filmen på tuben först för att sen kunna lägga in den här, så kolla bara länken istället :P haha!

Nu ska jag kolla lite på scrubs sen sova!

Peace out <3

Träningspass x3

Usch jag trodde bara jag hade tjockat mej denna helgen, men har blitt lite träning också. Snowboard, snöskoter och BROTTNINGSMATCH.
Emil och jag var tvugna att se en gång för alla vem som var starkast. Det fick bli brottning som den ultimata styrktävlingen. SJUUUUKT jobbigt var det!! Bäst av tre körde vi. Första matchen gick till Emil. Andra till mej.
Den tredje... oj den var lång!! Båda var helt slut på riktigt!! Ingen ville förlora! Fyyy tusan vilken jämn match det var. Men nu är det bevisat att storasyster än så länge är starkare!!
Usch jag trodde typ jag skulle hosta blod efter, så jobbigt var det! :P haha men JAG ÄR BÄST! Trallallaaalalalaaaa

Imårrn blire upp och hoppa klockan 4, om några timmar alltså. Plaska av sig i halvkallt vatten i duschen, packa ner kläderna snabbt och sen sätta sig i en asaliten bil i 8 timmar. För er som sett min bil eller åkt i min bil vet att den är trång, och där sitter vi 4 pers på 165cm(föraren), 171cm, 175cm och dryga 190 cm. GAAAH det är aptrångt och det GÅR INTE ATT SOVA! Men sen när jag kommer hem blir det snabbt till att byta om och sen åka till jobbet.
vet inte när vi kommer hem, men hoppas jag får liiite marginal med ombytet iaf.. annars blire mjukisar och 0 smink som gäller. suger lite att stressa.

Haha från denna lilla helg har jag två timmars film på kameran att plöja igenom och välja ut snuttar till att klippa ihop en film med. Lite segt, men jag tycker ju faktiskt att det är lite roligt också, annars hade jag ej gjort det :P

Men nu MÅSTE jag sova!!

Peace out <3

Ut och fara

Vi ska alldeles precis ut nu och köra snöskoter. Upp till bastun, rulla sig i snön och grilla korv. Ett redigt norrlandsliv. haha! Nej men tomas har aldrig vart här så man måste offra sig för honom ;)
Snön är absolut inte den bästa, men är man här uppe ska man baskemej ut!! ;D

Peace out <3

Glad påsk

Dagen har för det mesta spenderats i skidbacken med skinande sol, härliga offpistbackar och mycket blöta kläder. Tung mjuk snö blev det, men roligt var det ändå! haha blev många filmer och mycket schygga vurpor!!
Dirr när vi kom hem från backen blev det påskmiddag, sen ut och leta ägg. Jaaa, hej jag heter Celina är 19 år och letar påskägg. Tradition you know ;)
Men imårrn om snön fryst på blir det snöskoter för hela slanten. Me like!!

Nu ska jag dra och göra nåt vettigare!

Peace out <3

Norrland norrland, öde norrland

Blev en sen stängning igår med Chris (Hoppas verkligen hon hann med tunnelbanan hem) och var uppe i varv jag kom hem så jag somnade inte förrns halv 3. Upp och hoppa halv 6 igen för att snabbt packa klart och sitta i en trång obekväm bil till norrland. Kunde inte somna förrns efter vi käkat på Max i Ö-vik, och då var vi ju typ redan framme. haha!
Men jaja, jag trodde jag skulle hem på söndag med mina kusiner, men det hade tydligen blivit helt ändrade planer. Inga kusiner följde med upp, utom tvillingarna, så nu är vi vår familj + Tomas + tvillingarna. Skönt med 9 pers iställer för 30! Dock ska vi hem på måndag, och jag jobbar sen på måndag.... blir lite stressigt och jag kommer vara redigt sleten.
Känns lite larvigt att förflytta hela familjen 75 mil norrut för att käka påskmiddag tillsammans när alla bor hemma tillsammans :P

Får trösta mej med att det blir snowboard imårrn!!
Nu ska jag gå och umgås med familjen!

Peace out <3


äckelpäckel stängning!

Usch klockan gick sjukt långsamt idag, men kände mej så frikkin stressad, vet ej varför?! Men allt gick okej tills Ida drog, kändes som vi låg liiite efter med disken, men det var ändå lugnt. Men klockan kvart i 11 kliver 20 pers in och handlar fetaste beställningarna. Uschabuscha!!! Jag och BFF kirrade det dock bra, men sjukt drygt vare. Usch blää jobbigt :P
Stannade dock och tog en french hotdog på Vegabaren på G hem. Snubben i kassan bjöd mej på coca cola och vi snackade en stund. Soft :)
Kommer hem och syster sitter vaken, har inte sett henne på evigheter känns det som, även om vi bor i samma hus?! Men det blev en liten chatstund med henne också
Usch jag måste reklamera mina skor. Eller ja, åtminstånde köpa nya jobbbskor. Jag har ju frikkin håliga strumpor varje dag när jag går hem!? Äckligt, fult och dyrt!
Mäh tror ni inte också jag fick en flippin P-bot ikväll som körsbäret på grädden. VARFÖR DET?! Jag stod helt lagligt och hade betalat avgift. Fattar ingenting?! Men sen är jag ju blond också :P Nej men helt serri ska jag ringa dom och höra whaddup med den avgiften?!

Men uppkörning på jobbet 2:a maj. Känns bra att jag har ett datum nu iaf.

Nej men NÄEEE, nu borde jag typ sova. eller?

Peace out <3

FISKHUVUD!!!


Alltså måste ju bara tillägga att igår när vi drog hem från metro ligger ett flippin asastort fiskhuvud på trottoaren. Det var verkligen enormt!! Helt sjukt äckligt!!!!
Ville bara att ni skulle veta det!! Tur att jag inte hade ätit marylands kakor innan det!
Sara och jag svepte i oss kakorna.. swosch sa det, sen var dom borta.
Och ja, jag fick i mej hela kostcirkeln igår efter party.
Kakor, kaffe, hamburgare, fruktsallad och läsk. Jupp, bra grejjer det!! :D

Peace out <3

RSS 2.0