Under pistolhot!! ?!



HAHA Retard unge!!!!


Pincett... anyone?



Har behövt och letat efter min pincett i en vecka. Min kära mor lånade den och sen *POFF* borta!!!
Jag går inte till jobbet imårrn utan att ha rensat pannbandet, that's fo sho!

Peace out <3

Så sjuuuukt upptagen!

Måndag: Jobb. Shoppa lite med totte i kista. Åka till ljusterö och hämta bilen. Sen kom jag hem klockan 1 på natten.
Tisdag: Planerad soldag med Totte. Blev dock 9 timmar jobb i nynäshamn istället.
Onsdag: Städa. Sola. Jobba kväll
Torsdag: Jobba kväll
Fredag: Jobba nynäs. Skriva ut låtar. Giga. Packa in ALLT i bilen.
Lördag: Bilen till Kista. Jobba dag. Åka dirr till Malmköping och spela hela kvällen. Åka hem igen
Söndag: Jobba dag. Kanske hinner träffa nån på kvällen??

Shit mitt frikkin liv alltså!! Så sjukt upptagen helatiden! Hysteriskt! Blev dock mest ledsen idag när jag verkligen planerat asaskön sola/chilladag med Tottvard, men blev väckt och insåg att jag måste jobba istället. Astrist.. men jaja
Jag tröstar mej själv med att sommar snart tar slut så man får lite vila!

Näe nu ska jag snart titta på So you think you can dance på TV. SOOOOFT!

Peace out <3

Midsommar -10 (Dubbelmuggen)

Ljusterö was the place to be, kan jag ju säga! UNDERBART väder, underbar ö, underbart allt. 20 pers blidde vi på det lilla landstället med uppdukade lunchbord, tänd grill, havet, gitarrer, sång.....
.... haha sen kanske vi ska låta resten vara. Hade sjukt roligt iallfall :D

Vaknade och insåg att jag sovit rakt upp och ner utan täcke och kudde. Kläderna mina var helt utspridda och genomblöta, min mobiltelefon låg ute i gräset, min gitarr hade stått ute i regnet, platsen där jag hade lämnat min sovsäck låg nu två ben och dinglade rakt ut i luften. Hääärligt ! :D "Vattendunken" var nästan helt tom! HAHA

Fick dock lite ångest när jag insåg att jag har spelning i nynäshamn på kvällen och jag var baskemej inte körduglig. Efter mycket om och men fick jag packa väskan snabbt, skjuts till färjan, mor kom och hade kört lite mer än en timma för att hämta mej vid färjan och sen ner dirr till nynäs.

Bilen får jag hämta på måndag minsann!

Imårrn ska jag till enköping och jobba.. och Emsan är LEDIG!? Vad är det för stil lixom??? Hörru hörru, din nästa ledighet vännen, då är jag på pppppartymooood! ;D

Hade du en bra midsommar då elleeeer??

Peace out <3

Datorn har nu en egen hylla i min garderob!

Har precis vart ute och farit på äventyr. Började med Handen C, lite H&M, Cubus och Din sko blidde det. Hittade dock inte en klänning som planerat... blev istället ett linne och skor, men det blir nog CHILLEN ;)
Dirr efter handen blidde det ICA Maxi. Köpte lite energydrinks som vanligt, kyckling filé och geisha :D Nu är jag hemma. Shit vad jag hunnit grejjer idag innan jobbet. Till och med mer än en timma kvar tills jag ska åka. Nu ska jag packa klart och njuuuuta av solen! :D

Peace out <3

Ledighelgen :D

Ikväll ere jobb med Tottis AGAIN! :) Hoppas vi stänger lika ninja som igår så jag hinner med färjan ikväll.
Jo det är nämligen så att jag håller på att packa kläder för midsommar nu, men hittadee ingen vettig klänning igår (efter att jag stod instängd i min lilla walk-in-closet i typ 1,5 timmar, vilket blev jättevarmt och jag blev trött) så jag bestämde mej för att åka och köpa en ny NU!! tråkigt att jag MÅSTE shoppa :D
Men så planen nu iallfall. Shoppa, sola, jobba, ta färjan dirr till ljusterö. Vakna, MIDSOMMAR, sova?, Vakna, Färja till fastlandet, giga i nynäs, sova, Grönalund med BFF'sen! :D Härlig helg säger jag bara, HÄRLIG HELG!!!

Men nu måste jag skrida igång med verket!

Peace out <3

Underbara DAG :D

Åh jag blir så lycklig i hela själen av detta väder!!! :D Får dock lite ångest över att jag sov så länge... men imårrn går jag upp tidigare!
Har bara glidit runt ensam hemma i min bikini och solat på studsmattan och gungat lite i hängmattan. Som grädden på moset käkat yoggi sommarbär som verkligen smakar smultron.
Nu är det sommar mina vänner :D


(vår harmoniska lilla hängmatta)

... måste dock göra mej iodrning för jobb nu...

Peace out <3

Äntligen hemma!

Inte då tv-programmet, utan jag är äntligen hemma! Har jobbat hela dagen, sen blidde det fridhemsplan hos Titti på kvällen och sen dirr när jag kom hem fick jag åka ut och leta efter min lillebror som leker tonåring. Slutade med att jag fick ett tips från en person att han var hos sin flickvän, så jag fick åka och hämta hem honom. Minns dock själv hur det var att vara 15 år, så jag förstår precis :P
Roligt dock hur man verkligen inte förstod konsekvenserna av sina handlingar när man var yngre...

aja kikar på scrubs nu och ska försöka sova sen....

Kanske inte jättesmart att trycka i sig två kaffe efter klockan halv 8 :P

Peace out <3

Slappisdagen

Nu har jag jobbat 7 dagar i rad, 6 av dagarna har jag ätit hamburgare. Har det inte vart i kista så har det vart i nynäs eller i jordbro. Ska chilla lite med det nu!
 Idag sov jag till klockan 13.45! SJUUUUKT!!! Jag var helt utmattad förmodligen!
Ska bara sitta i mjukisar i soffan hela dagen. Orkar inget annat.

Nu ska här ätas frukost eller nåt... om jag orkar

Peace out <3

Kvällsupdate

Åh jag är shoppasugen!! Fick se A's nya skor idag, vill också! Jag vill också shoppa. Måste spara! jobbigt!

Är iallfall hemma och myser i sängen efter jobbet. Imårrn är jag ledig.. på riktigt! Inget annat himla jobb emellan. Kan unna mej det känner jag, speciellt när jag hostar och äcklar mej massa. Ska träffa Titti tror jag :) Längesen jag såg henne sist baskemej.
Men NU ska jag titta på film. Nedkrupen i sängen med datorn i knät och katten brevid mej så knäpper jag på Shutter Island. Har hört så mycket gott och ont om den. Nu ska jag skaffa mej en egen uppfattning...

Peace out <3

Spelsugen!

Näeee nu vill jag baskemej trubadura i sommar! Sjukt taggad blev jag. Allt måste vara dennis fel helt enkelt. Shit vad jag saknar musiken ibland alltså. Att hålla på med det man absolut älskar mest i typ 4 timmar varje dag var ju heeeeeelt underbart!!
Tänkte ifall tipsa om lite ny musik. Aschill att lyssna på innan man ska somna kan jag ju säga!!
http://www.myspace.com/dennisfogelberg
Checka in sidan iallfall. Min kära vän Dennis, så sjukt duktig ju :) <3 Saknar dej!




Nåt heeelt annat:
Karin, du var för flummig och klantig på jobbet idag och jag var kissnödig, det gick inte ihop!!! Blev väl dock rätt bra resultat i slutet ändå. Men att bli undervisad om fibrer, käka godis med gaffel, Sälja low carb utan bladen, och torka barnspyor får man inte göra varje dag! Spännande jobblördag.
usch nu är jag godismätt!

Dax att sova nu så jag pallar med sista dagen på jobbhelgen imårrn

Peace out <3

Är du sjuk? SHOPPA!

Sophia skrev nog världens smartasta grej till mej på fejjan, måste köpa en copy paste

"shopping är bra mot allt, är du sjuk? Shoppa! är du trött? Shoppa! är du uttråkad? Shoppa! är garderoben tom? Shoppa! vill du träffa dina vänner? Shoppa! Ska du plugga? Shoppa! Är du pank? SHOPPA på kredit! :)"

Haha jo jag är baskemej sjuk idag.. vill inte! Hostar och halsen värker, fick typ feber igår också när jag stod ensam i köket, så det sög lite... men jag har värktabletter med mej så jag överlever dagen!

Måste bli en bikini idag baskemej! Fröken K är På! (Dagens rim) :D Yeeej, slipper bli ensam och får dessutom trevligt sällskap!

Förresten gifter sig ju kronprinsessan idag. egentligen bryr jag mej inte, men man får väl säga grattis till dom ändå! Blir påmind om deras bröllop på varenda himla TV kanal. Men det blev inte hällande regn idag iallall. Tur det!
Undrar dock hur mycket trafiken kommer sabba min väg till Kista. Förmodligen ASmycket. Hoppar in i duschen nu och drar till Kista såfort jag är klarre!!

Peace out <3

En senil apas dans

http://fuldans.se/?v=mjrsvuzthr

Grattis Saris 19år!!!!


Pesto, groddar och soltorkade tomater

Om klockan är halv två en fredag och jag sitter hemma och äter en nyttig macka efter stängning på jobbet, jo då kom vi därifrån hyfsat tidigt kan jag säga.
Arrebarre fick mej att göra det äckligaste nånsin idag... får nästan lite kväljningar när jag tänker på det. FYTUSAN! Jag som redan hatar pommesvinn! HAHA!! När jag känner mej mogen och redo kanske jag skriver om det här.

*Klunk, klunk* Fytusan vad jag älskar nyöppnad kall mjölk!!!!

Tänkte köpa mej en bikini imårrn till midsommar och räknar med att miss K kommer joina mej innan jobbet!!!!!!!

Peace out <3


KOMA!

Usch så himla trött, eller sliten... är typ sjuk också... hostar och äcklar mej. Orkar inte! Usch
Kanske inte ska jobba min nästa lediga dag ändå....
På måndag... på måndag kanske jag hinner bli frisk? Eller?

Mina kära vänner åker till GBG och pier pressure imårrn också utan mej, känns lite surt, men jag behöver verkligen pengar!
Låg och räknade på allt häromdagen också.. får bara ångest.

Nej usch, ska sluta deppa nu, speciellt när detta gråa vädret finns så man blir ännu mer depp och opepp.

Har laddat med Franks, Monster, root beer och Cherry Coke från Maxi, så jag är lite glad ändå :) Ny Yoghurt och Piroger är även inhandlat till jobbet. Ska inte äta hamburgare idag iallfall. Bra Celina!

Peace out <3

Sova middag? Näeeee

Lite trött efter nynäsjobbet idag. Inte såå mycket att göra, men ändå helt lagom. Har hunnit fixa och pula med lite grejjer.
Men strax blire middagschill med brudsen - Sara + Jonis ;) Chillgrillchill !
Haha jag tänkte vi skulle laga nåt lätt och fräsch att käka, men maja hittade hamburgade i frysen... så vi grillar hamburgare.
Vilken tur att jag äter en sådan otroligt varierad kost!! Men idag åt jag baskemej grillar korv med bröd istället för en hamburgare. Tänkte jag skulle få lite variation!

Näee nu ska jag strax åka till jordbro och plocka upp folket sen blire ICA MAXI!!

Peace out <3


Min sommar

Torsdag: Jobba nynäs. Middag och spelkväll med brudsen
Fredag: Jobb
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb
Måndag: LEDIG!
tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb. Ljusterö för kvällsmidsommarsfirande.
Lördag: Trubadurspelande i nynäs
Söndag: LEDIG!
måndag: Jobb
tisdag: Förmodligen jobba Nynäs
Onsdag: Jobb
Torsdag: Jobb
fredag: Förmodligen jobba Nynäs
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb




JAAAAA!!! Om ni vill leka med mej får nu boka nu, jag har inte mycket tid nämligen!!!

Love my life

Peace out <3

Min lediga dag

Gick upp klockan 10 och gick till tandläkaren. Fick reda på att jag hade tre hål, vilket jag faktiskt redan misstänkte (det är iallfall en förbättring från tidigare gånger). Direkt efter tandläkaren tog jag bilen till nynäs och jobbade. Under min lunch hann jag inte äta nej. jag åkte och tankade bilen och bytte däck, sen tillbaka till jobbet. Slänge snabbt i mej en hamgurgare för omväxlingens skull och fortsatte jobba till klockan halv 7. Göra rent grillar, diska, putsa,steka hamburgare, göra glass. Vilken variation!

Tur att man är ledig ibland!

Peace out <3

Hemma! Trött?

Alltså jag hatar att jag har sånt himla flyt i bilen på vägen hem från jobbet, ingen trafik alls. Sen kommer det. En himla relexlysande skåpbil. Jag saktar försiktigt men smidigt ner farten och lägger mej i filen bakom dom andra såskorvarna. När jag kört där i typ 5 min så närmar jag mej reflexbilen....
En himla ambulans!! Vilken waste! Hade kunnat vara hemma 5 minuter tidigare om jag inte trott att det var en polisbil. Nej usch, sånt gillar vi inte!

Annars har väl dagen gått bra tror jag. Har säkert missat tusen saker på jobbet. Man får ha överseende med en fönstagångens K och en ny på restaurangen. men tror det gick hyfsat iallfall? Eller? jag vet inte ens :P haha

Näe men näeee imårrn ska jag till tandis sen ner till nynäs och jobba såhär på min lediga dag. Yes yes... behöver ju ändå pengar och hade ändå inte nåt planerat imårrn, så det spelar ingen roll! Ska sova nu...

Tack igen för hjälpen K!!! Förlåt, I own you one!

Peace out <3

Tjohooooo lön!

Eller ah...
Jo blev ju glad när jag kollade hur mycket pengar jag fått in. Men sen insåg jag att jag behöver lägga undan typ allt. Och det ska jag göra också. Sen har jag bara lite pengar kvar till räkningar, diesel och... ah? Ska jag kanske unna mej en bikini eller måste jag spara allt? Näeee jag går in på banken nu och pillar lite med pengarna så får vi se

Peace out <3

seriösa tankar ur celinas huvud

Jaa jag vet inte var jag ska börja... känner mej smått olycklig from time to time. Har dock sjukt mycket att vara tacksam och glad för. Har en toppen familj, underbara vänner och jobb som man trivs på. Livet flyter på nåt fantastiskt bra för mej jusst nu, och har gjort det senaste månaderna, så jag förstår inte varför jag ska behöva överanalysera allt så himla mycket. eller alltså, varför kan jag inte bara vara nöjd med det jag har....
...hmm tror jag saknar att ha någon, alltså som pojkvän. Jag är inge bra på att vara singel, jag ska inte vara singel! Eller vet inte ens om det är det... Helt onödigt att tänka på nåt jag inte har eller inte behöver, eller jag vet inte... äsch, värdelöst bara!
Måste bara säga att jag älskar mina vänner!!!! <33 Ni som känner er träffade borde göra det! :) Ni betyder allt för mej!

Sen är jag bara sjuuuukt taggad för i höst. Min sommar kommer väl inte bli så himla toppen.. kommer förmodligen jobba åtminstånde 6 dagar i veckar, eftersom jag fyller ut mitt vanliga jobb med spelningar och extrajobb. Allt för att jag ska kunna få det jag vill i höst, men det är nog värt det! Att köpa egen lägehet och åka till usa tre veckor samma höst är tufft för en 19åring, men det ska nog gå det också!

nej men ah men nej.... borde kanske sova nu. Går mitt första K pass imårrn... får se hur det går. Ska försöka att inte ringa fröken K!! Tack för att du stället upp dock!

Peace out <3

What a catch!!

Helt kär och såld i låten!!


Sol! Sol?

Vaknade och solen sken, jag var glad :)
Gick ner för trappen och solen var borta, jag blev ledsen :(
Var i tusan är sommaren???

Hade lite tjejmys med brusen igår. Film, prat och chips. Mys mys! <3

Men vilken frikkin bröllopshysteri det är i sverige, i Stockholm. HELT sjukt!!!! Stackars lilla far som måste jobba natt på slottet 5 nätter i rad för att det ska vara så mycket fest och mat. Shit vad trötta stackars brudparet måste vara sen. Eller oj, vad hysteriskt allt är.

Shit ska sluta ranta så mycket nu...

Ut och hoppa studsmatta, äta frukost, åka till kista och kaffebulle med miss K innan jobb.

Peace out <3

Nyvaken

Oj sov rätt länge idag efter gårdagens jobb. Inte mycket till försäljning, så vi satte igång massa andra projekt istället. Slutresultatet blev väldigt bra!
C, vi gjorde så gott vi kunde!

Celle+Arre=skinande grillmaskin invändigt OCH utvändigt

Aja, idag blire nog till att åka och fira kussar hela eftermiddagen. Mot kvällen kanske nån rulle med brudsen? vet ej. Slapp dag iallfal. Pallar inte göra nåt direkt.
  Men vad är det med denna förkylning.. eller ah, blir aldrig frisk. Kan inte avgöra om det är pollen eller vad det är!?! Alla blommor borde slagit ut nu väl? Nu borde inte det vara nåt problem? Men alltså det har gått över två månader och jag vaknar upp varje morgon med ont i halsen, rinnande/täppt näsa och kliande ögon. Asjobbigt!!

Så. Nu vet ni.

Peace out <3

Full rulle

Jo insåg precis att jag inte suttit vid datorn alls sen i torsdags... kan tyckas rätt normalt, men inte för mej som sitter på bloggen och fejjan några gånger om dagen typ. Oj... geeeekvarning! Det har vart mycket på G alltså!
Onsdag: Jobb, Emmelie utspring och mottagning
Torsdag: Shoppa med majzon, möta miss K, jobba, MAYO ORGI, Vegabaren
Fredag: Saris utspring, mottagning på Dalarö, Hemmaferre i jordbro. Sova hos Emmelie
Lördag: Frukost, tvätta bilen, blogga... snart jobb!

Men alltså gårdagen ferre var den värsta fjortisfest jag vart på!! SHIT, galet! HAHA, pinsamt.. min status sjönk!
Naturnarna på fredrika skippade sin slutskiva och hade fet hemmafest istället. Hela klassen och alla vänner dom ville ta med sig var välkomna. Det var väldigt mycket folk där. Feta högtalarna, hög musik, folk hoppade på hela altanen, snubbar deckade och spydde, hångel, sprit, förmodligen sex ÖVERALLT. Var sjukt larvigt! Aldrig vart på en värre fest förut. Men det värsta var ju typ att föräldrarna var hemma, dom var med och hade också vänner där. Dom drack och grillade. Allt kändes som en dålig amerikans tonårsfilm. Usch, ingen kul fest nej!
Vi satt på en filt i gräset utanför allt festandes och tittade på... sjukt! Tur att det var lite folk där man kände iallfall som man kunde prata vett med.
När klockan var halv 1 hade vi fått nog. Ansvarsfulla/gamla/tråkiga som vi är drog i hem till maja, drack te och åt skorpor. Haha! Usch som jag sagt tidigare, hemmafester suger oftast!

På torsdag ska jag ha spel/vin/ostkväll med tjejerna. Gamla som vi är alltså! HAHA! Sjukt.. känner mej oftare som 40 är 19!

Näe nu måste jag göra mej i ordning för jobbet!

Peace out <3

Grattis Emm till studenten!! :D




... bilen luktar iallfall inte öl :P


Hår hår hår

Jag kom ju på att jag faktiskt inte klippt mej sen jag drog av mina dreads i januari! Borde vara sjukt slitet!! Dessutom blonderat och färgat och massa skit! Kanke dax att göra nåt snart?
Vad blir nästa frisyr tycker ni?



..just some hairy pics...

Peace out <3


Jobb om några timmar

Jo jag ska bli bättre på att lägga mej på kvällarna. Fick ett inlägg av Totte för över en timma sen på fejjan att vi skulle sova NU. Usch, men imårrn ska jag vakna! Imårrn ska jag dessutom parkera bilen i enskede och ta tuben därifrån. Emmelie tar ju studenten imårrn ju ! :) Härligt!!

Nu måste jag åka och hämta min bil i VH! Tomas hoppar i dörren! Gonatt

Peace out <3

Godmorgon Ledighet!

Jag sov ut idag :) OJ vad skönt! Halv 11 nångång klev jag upp ur sängen
Jag började städa lite i rummet, plocka undan och gå igenom mina flyttkartonger lite.. se vad jag egetnligen äger för nåt! Har nästan allt jag behöver köksväg nu... möbler däremot, sånt är det lite tomt om... en säng, ett nattduksbord, soffbord, lampa.... sen är det typ tomt. Bara massa instrument tillsammans med det! Dock har jag ju valt vilken soffa jag ska ha, så det är klarre också! Måste köpa tv sen också... eller ah, lägenheten kanske skulle vara bra att ha först...
MEN OJ vad jag gled iväg på sidospår nu.
Jag är strax på G ut på en 7 km promenad :) Ska bli skönt! Lite halvbra väder ute, perfekt för promenad.. dock äter jag frukost under tiden jag väntar på att min Ipod ska ladda... kan bli lite smått tråkigt att promenera ensam annars.
Funderar på att lägga mej och sola solarium på hemvägen också. Kan bli skönt :) Får se... om jag hittar lite småpengar så!

Känner mej dock väldigt fattig jusst nu. Har typ lagt alla mina pengar på ett konto jag ej ska röra, men jag hade mycket mycket mindre pengar kvar att leka med än jag trodde. Skönt att det är lön snart!

Emmelie tar studenten imårrn också :) Shit vad taggad hon är!!!
Måste välja ut ikväll vad jag ska ha på mej, hitta nånstans att parkera bilen på morgonen, och kolla hur lång tid det tar från typ enkede till kista. Blir alltså sen direkt från jobbet och agera fylletaxi hem till haninge åt lilla tösen, sen mottagning baskemej. Men blir nog soft :)



Oj hej hopp uppsats... borde sluta skriva nu. Men som sagt, tidsfördriv innan Ipoden laddat klart.

Nu blire promenix :)

Peace out <3

Måndag 23.17

Syster och svåger kom hem från sin bröllopsresa idag, och snabbt fick jag ett samtal på telefonen. Låter jag larvig om jag säger att jag saknat henne? Men dom kommer nog hit imårrn och hälsar på om dom orkar. Funderar på att dra hem till dom nästa vecka och kika på lägenheten också, eftersom jag inte gjort det än.

Funderade på att gå på visning på kungsholmen ikväll, men var sjukligt trött efter 4 timmars natt sömn och Majas student igår, så jag och mor drog istället och hyrde två filmer och satte oss och tittade. Filmerna är slut nu och jag är lite mer pigg nu än innan, så jag överväger nästan att gå ut och ta en promenad, men det börjar bli väldigt mörkt ute faktiskt och här finns ingen belysning!


Jag och Emm at Majas mottagning

...Nääeee, promenixen kanske bör skippas nu, men blir nog sängen nu för min del. Går upp hyfsad tid imårrn, tar en promed runt om i Österhaninge, städar och plockar lite, staden sen och gym på kvällen. Låter som en bra ledig dag va?

Peace out <3

btw...

Jag klämde handen igår vid leverans!
Jag "Karinklämde" (Jupp, nytt uttryck!) mej inte, men jag har en liten bula på insidan av handen.
Tänkte bara ni skulle få veta

Peace out <3

Den fruktade veckan!

Ja usch, nu är den här!!! Misstänkte det, men man är ju lika korkad varje månad alltså! Pillerburken är nu uppfylld också... men C, jag hade baskemej en tablett kvar sist! Haha den var INTE tom! :P
jag måste baskemej skynda mej lite nu. Har precis ätit Kellog's special K och hoppas på att bli smal eller nåt. Rakat HELA benen denna morgon så jag får känna mej lite fräsch. Ska ut och hoppa studsmatta strax och sen dra och handla lite. Majzon tar ju studenten idag!! GRATTIS :D utspring om en och en halv timma... ska hitta P-plats också, vilket förmodligen inte kommer bli så lyckat!

Solen skiner, jag är glad !

Peace out <3

Pigg och fräsch... ELLER?

haha jag ska inte ens kommentera morgonen... pinsamt! Men tack vare Totte blev det nästan bra, men hann icke duscha nej! Vi hade kunnat vara ninjor om det inte var för mej... men nästa gång så! 
 Jobbet gick väldigt fort idag må jag säga. Käkade min nya ninjayoghurt också. Smaskig!
Blidde lite käka, glass och sex and the city 2 med T sen. vet inte hur jag ska kommentera filmen... är ingen filmecensent. Den var väl rolig ibland, mysig ibland, man kände lite sympati, lite glädje och lite sorg ibland... men det var inget speciellt. Inget nytt! Inget man aldrig sett eller hört förr. Lite långdragen. njaaaeee... vet inte om jag skulle se den igen också. men HELT okej när man hade trevligt sällskap och gratis tittandes. DESSUTOM fick vi deoderander då vi lämnade filmen!! Alltid pigg och fräsch!!?!

Imårrn tar Majzon studenten! HÄRLIGT :D Minns själv när jag tog studenten som om det var igår. Shit ett år sen redan!! Härlig dag det där. Dock väldigt bekvämt att gå i skolan. Man kan komma och gå lite som man vill, kan ändå ha grejjer under kontroll. Träffa vänner varje dag och äta gratis mat! Vilken grej va!? LYX kallar jag det! Dock känner jag inte att jag har plugghuvud eller pluggvilja så jobb passar alldeles utmärkt för mej!
Men såååå imårrn blire iallfall utspring, mottagning och utgång! Party with the students!



Näe ut och hoppa bort lite fett på mattan nu!

Peace out <3

En heldragen kofta ?

Igår fyllde beccs 18! Haha äntligen! och grattis till det :)
Jag var också ledig hela dagen och spenderade den med sol och vänner inne i staden! Skön dag!! Sen gled vi hem till Titti, käkade sushi och mös ute på bakgården och seen drog vi till snaps på medis. Dock var enda sittplatserna utomhus precis under en högtalare, så vi hörde inget... bestämde oss för att dra nån annanstans. Blev en restaurang vars namn jag inte kan stava så vi låter det vara oskrivet.. men det var grrymt fint där!! :) Jättemysigt place.
Blev en tidig torsdag, men med trevligt sällskap :)

Ikväll drog tydligen mina föräldrar på kryssning, fick reda på det då jag ringde direkt efter jobbet, då var dom ute i skärgården... men det betytte iallfall att jag efter jobbet fick åka direkt och hämta min lillebror och åka och köpa middag och bröderna. Hmm känns lite jobbigt att jag typ ska sova snart och en bror inte är hemma... eller ah, han klarar sig själv förhoppningsvis!

Men ahopp! Imårrn blire fet leverans och jobb med Totte, sen blir det väl staden och bio på kvällen :) Mys mys! Vi hoppas på sol, men enligt klart.se ska det vara 17 grader och sol imårrn :) Soooft!

Peace out <3

Stockholm i solen idag!!

Yes jag älskar stockholm på sommaren, och idag blir det en sån dag!! Åååh mys! :D

Blir lite ärenden till affär och banken först, men sen blire bara chill i staden :)

Peace out <3


Planering!!

Taggar för Usa som in i tusan! Men för att detta ska bli möjligt, och även med lägenhetsköp behöver jag pengar pengar pengar och jobba jobba jobba jobbaaaaa!! Kommer bli en GALEN sommar!

 Men satt iallfall ikväll med brusen och kollade flyg, hotell mm. Blir nog grymmt! New York en vecka och Kalifornien två :) Så är det planerat iallfall. Sen får vi ju såklart se med lite humör och ekonomi och så :) Men ska bli soooft iallfall. Fyra år sen sist jag var i Amerikat


Btw somnade jag brutalt på tåget hem idag! Vaknade upp i VH när dörrarna stod öppna och allt folk lämnat tåget. Insåg då att hej hopp här skulle jag av och köra hem minsann! Aja... kanske dax att sova snart dårå?
Hoppas på sol till staden imårrn :)

Peace out <3

God morgon bloggen!

Klockan är typ ganska exakt 06.00 och jag kan sitta och chilla vid datorn åtminstånde en kvart till!! Sjukt!
Bestämde mej för att inte tvätta håret i morse (insåg att man faktiskt inte behöver göra det varje morgon!), så jag sparade cirkus en kvart på det ;)
Frulle har jag precis tryckt i mej också! Duktigt tycker jag! Funtar på att köpa nybryggt kaffe i VH station till pendeln.... måste bara hitta en krona!

Näe nu ska jag ta mej en frukt eller nåt

Peace out <3

en sekund likamed fem?

Jobbet idag gick sjuuukt långsamt idag!!! Kändes som jag skulle sluta när klockan var tre och då hade jag bara fyra timmar kvar! Usch vad långsamt det gick... och jag kände mej arg på allt. Eller jag vet inte?! Lättirriterad kanske är rätt ord? Kändes som jag bara gick runt och suckade hela dagen typ... kände mej dryg i vilket fall
Nej imårrn blire nya tag! Mitt första pass imårrn som D-chef... lite läskigt... men det går nog bra !

Taggad inför veckan iallfall. Varje dag planerad, tycker det är skönt faktiskt :)
Onsdag: Jobb, sen planera USA med brudsen
Torsdag: Ledig. Stan med Emm. Spelning rudan? Ölkväll med Beccs :D
Fredag: Jobb. Tidig utgång... näeee kanske inte
Lördag: Jobb, bio med BFFisarna
Söndag: Majzon student!

Peace out <3

RSS 2.0