sockerchock!

Oj vad sött allt känns nu!! Helt sjukt vad onyttig man känner sig också.. äcklig och onyttig. Vill inte äta såå mycket socker! Energydrickor kommer jag dock börja med. älskar det!! och det var väldigt gott med chokladkaka, hallonsås och grädde också.. dock i sin rätta mängd, annars blir bara äckligt!

Näee ska väl sova snart antar jag.. hoppa studsmatta först kanske. Jobb tidigt imårrn och är trött och sleten som få efter helgen!

Hade btw typ 40 pers här idag som hjälpte oss äta rester från igår... men ändå massa kvar, vilket betyder matlåda imårrn!!

Peace out <3

trött dag!!!

ska bara vara hemma idag och äta rester med familj och vänner. MYCKET rester från igår kan jag säga!
usch kanske dax att hoppa in i duschen? Latmansdag idag... indeedio!

Peace out <3

Årets bröllop!

Oj, visste att dagen skulle bli stressig, men så mycket jag flängt runt denna dag trodde jag aldrig att jag skulle göra. Telefonen ringde 24/7, jag fick dirigera upp folk hur dom skulle gå, var man skulle mötas, lägga upp saker, se till så att all musik och teknik fungerade hela tiden och mycket mycket mer!! Helt sjukt! Tror jag satt still typ 2 minuter på raken nån gång. Hann typ inte äta på middagen eller äta nån tårta på mottagningen.... vet inte riktigt vad jag gjorde! Huvudet var tomt, men ändå maaassa tankar!
Dock blev det ett väldigt fint bröllop och jag kan ju säga att det var grymmt svårt att hålla ögonen torra i kyrkan! Blev otroligt rörd när jag stod där framme och såg ner över alla som satt och grät :) jättefint var det! Och sen sjunga på det!! Fatta hur svårt det är!!! Men det gick efter lite om och men... vi lyckades få några fler att gråta också, så det är ju bra.. eller kanske raka motsatsen?!? :P
Är dock otroligt glad över att dom gift sig nu! Dom såg så lyckliga och harmoniska ut heladagen! Så härligt att se sin syster så lycklig!


Middagsdukningen

Vi brudtärnor i kyrkan

Kyssen i kyrkan :)

Brudparet med tärnor och bestman utanför kyrkan

eskort till mottagningen

Bröllopstårtan!

Vilken  tur att jag ser så munter ut när jag sjunger med bror!

Bröllopsdansen

Ris och bubblor innan dom drar till staden




Nu ska jag sova. Vi skolkar från allt imårrn!!!

Peace out <3

SKRIVKRAMP!

..så gåre om man inte har en skrivare hemma...

Dan före dopparedan..

... eller ah, bröllopsdan!
Oj vad mycket ärenden och fläng fram och tillbaka det har vart idag. Vh-haninge-länna-gubbängen-hötorget-vh-öh-vh... hejhopp vad mycket bilfärder det har blitt nu.
Jag sitter iallfall jusst nu i bygdegården där middag och mottagning ska vara och kollar sista så all teknik fungerar med projektorer, datorer och musik! Har fotat middagsdukningen också, men insåg att jag inte har sladden till min telefon här så det blir ingen bild på bloggen, men fint äre iallfall!!
Näee nu ska jag skriva ner sista grejjerna på papper och fixa upp sista här, sen hem och göra mej iorning, raka benen, plocka ögonbryn, kolla kläderna mm. Har fullt hus hemma ikväll också. Gäster från hela sverige känns det som. haha! Hysteri säger jag bara!
Tur att syrran inte gifter sig så himla ofta <3 haha!

Vi ber för sol imårrn!

Peace out <3

En gång i tiden var jag blond, smal och brun




... och det är även målet för denna sommar!


Kvar att göra...

Oj försov mej galet idag! Kom dock typ precis tills jag började.. bara stackars stor C som fick rulla upp den för tidiga leveransen till restaurangen alldeles själv och grejjer!
men sen blidde det zombiewalk hela dagen på jobbet kände jag. Helt borta i skallen och bara dåsig... alldeles sliten efter allt jobb och planerandes, pallar inte riktigt med det tydligen!
Vägen hem blev tung också! Seriösaste köerna! Tog mej 40 minuter att åka från kista till solna! FATTA hur mycket kö det var då!!! Dessutom var jag så trött att jag höll på att köra av vägen typ fem gånger! Usch läskigt att köra så trött. Hade gärna stannat för en tuppis, men då hade typ inte bilen startat igen. usch jag hatar bilen! Måste köpa nytt batteri, måste byta däck, måste köpa blad till vindrutetorkaren, måste göra aaaaallt!!! Bläää

Men såååå.. skaker jag har kvar att göra innan lördag:
-Repa
-Öva en grej
-Ställa i ordning bord, dekorera och grejjer
-sola
-plocka ögonbrynen
-klippa ihop lite grejjs
-kolla så musiken fungerar ordentligt
-raka benen
-kolla outfit, ev köpa strumpbyxor?
-bära massa saker fram och tillbaka

bläääää

men dagen kommer bli bra, kommer bli asbra! Dock fruktar jag att äta tårta! Jag har ju inte käkat nåt socker på två månader nu, kommer bli mastigt! Saknar inte godis alls! det enda jag egentligen saknar är läsk, energydrycker, nybakat klasskaka. SÅNT gott! Inte massa godis äckelpäckel skit! Men taggar/fruktar lite för sockerkick på lördag!

Nu ska jag göra nåt nyttigare, massa saker att göra!

Peace out <3


en lååång dag!

Ska bara börja inlägget med att säga att det är lättare att dra ner smältost från en liten kantin med en lite mindre slickepott än den jättestora (även om man bara behöver ett svep!)

...SÅ.....

Vet att jag tjatar om detta bröllop helatiden, men det är typ bara det som finns i mitt huvud jusst nu.
Efter jobbet drog jag dirr in till stan och införskaffade sista grejjerna till klänningen, sen blidde det lite förberedelser med en viss person och sen MER förberedelser med vissa andra... kan inte avslöja för mycket dock. Men det går nog bra allt... Usch, dagen blidde lång! Insåg precis att jag ska upp och jobba igen om mindre än 8 timmar, och jag har inte ens käkat middag än! ... jag kommer nog tyvärr inte somna så tidigt ikväll som jag önskar... men hoppas iallfall på mer timmar än gårdagen fyra!

Usch imårrn har jag typ lika mycket att göra! Sova snart kanske???

Sockerfria glassen i Gallerian är iallfal väääldigt god :D

Peace out <3


En dagens tack!

Idag flöt det på bra i köket, visst Nattis? tack vare att nån viss stod och köttade så vi inte fick torsk!
Började dock förbereda mej inför jobb med allergitabletter, nässpray och halstabletter. Shit vad jag ska bli frisk till på lördag(kan man önska)!
Men efter jobb åkte jag och köpte röd glykol (!?) till bilen eftersom den började bli uttorkad.. oj känner att jag börjar kunna sånt här nu under motorhuv och grejjer när jag måste ner där och pilla varje dag! haha! Hatar skoda!!! Ingen borde köra skoda
Men jag åkte iallfall sen och hämtade upp brudparets present och sen dirr hem. Tänkte slå mej ner och Titta på DH i lugn och ro och äta middag, eftersom jag inte hade käkat sen lunchen på jobbet, men det FANNS INGEN MAT HEMMA! Ingen var hemma heller !? Åh orkade inte laga nåt heller när världens bästa program var på TV! men jag hann titta i 5 minuter, sen kom alla hem.... då drog vi till Vegabaren och käkade middag istället, så det blev ändå inget DH-tittande för mej. Och jag som redan hade skickat ett skadeglatt sms till fröken K !
Men jaja, nu ska jag sitta och pilla på lite grejjer till bröllopet och från möhippan sen blire sängen direkt för min del, jobbar tidigt imårrn! Upp halv 6 och hoppa tror jag.....

Peace out <3

Carolinas möhippa!



..inte jag som stått för bilder denna dagen, jag har filmat! Film kommer upp fo shizzle ;)


hysch hysch

Ja det är mycket förberedelser nu och springa iväg och smygprata i telefonen så syster inte hör allt som är på G. Oj, mycket mer saker än man tror att planera att bröllop. Hela min vecka(utom jobbet dårå) kommer gå åt detta, så träffa mej är det inte mycket snack om.... kanske om nåt riktigt skojj kommer upp ;)

Jag har verkligen bara vart hemma idag och fixat med kablar till tv/dator, pysslat till middan, hjälpt till med bordsplacering osv osv...
 Jag lovar, ni andra kommer få bilder och filmer sen, kan bara inte avslöja för mycket nu! Men några vet what's going on!

Näe nu ska jag sova så jag pallar med morgondagen!!

Peace out <3

six days to go

6 dagar kvar till bröllopet, så sitter med alla sista planeringar nu. Måste införskaffa lite grejjer i veckan också.. lite annat som händer också!
Även 6 dagar kvar till sockerdieten lägger ner. Har saknat massa att dricka energydrickor, men godis vettetusan om jag ska börja äta så mycket igen alltså, inte så gott! Ska försöka fortsätta hålla igen litigranna... vill inte ha en tjock sommar, NEJ!

Näe nu har jag haft en skön och avskappnande helg i solen med vänner. Familjen ska nu få lite tid också! skulle bli grillat till mat, men näeee nu åskar och regnar det. Får se whattsup for food!

Peace out <3

Världens nästan bästa fruktsallad

Kiwi stjärnfrukt mango banan vindruvor och physalis

Det var min och Emms fredagskväll :)

Stockholm i dess bästa väder

Glassigt väder i glassiga kläder, ja minsann. Dagen spenderades på bästa möjliga sätt i solen.
Fick besök från Uppis och vi åt lite sushibuffé, sockerfri glass i kungsträdgården och doppade fötterna i vattnet, lyssnade på sång i kungsan, shoppade lite, låg i gräset utanför slottet och satte oss vid ett utomhus ölhak i solen :) Mysmys!

Ikväll blire filmmys hos jonis eftersom vi har finbesök från Götet här i stockholm!

Bra dag, yes indeed!

Peace out <3

Shoooes!!

fänk ju Karin for following med och valde skoor!! Hade haft feeeet beslutsångest annars, blir nog kanoners där man klänningen också med tanke på att jag ska ha vita blommor också ;)


Näee nu måste jag ut och hoppa av mej lite överflödigt fett på kroppen!! STUDSMATTA

Dagens fråga:
Om man tävlade i skjuttävling mellan Mayo och Orginaldressing... vilken skulle komma längst?

Peace out <3


Utvilad?

Älskar att jag bara sovit 4 timmar i natt igen. FATTAR inte att det kan vara så svårt att bli trött om kvällarna? FATTAR inte att jag har så sjukt konstiga dygnsrytmer! Antinger sover jag 4-5 timmar eller typ 10 timmar, finnns inget där emellan!!
Aja kom på en bra sak nu när vi skaffat studsmatta! Jag ska baskemej stå där i min ensamhet och hoppa femton min varje dag... det är ju typ hur bra träning som helst!! Apjobbiga dom där sakerna!!

Men jaja.. måste typ gå ut och ta bort turbanen på min skalle och blåsa håret. Taggar för yoghurt på jobbet... eller?

Peace out <3

Sova dax?

ska upp om senast sex timmar igen! USCH varför är jag aldrig trött på kvällarna??
Känner för att parta i helgen också. Hoppas alla är PÅ! :D

men näee... fått mycket gjort idag. Jobbat på, missat en viktig grej som var lite klantig, åt middag borta, fixade grej till da wedding, monterat upp studsmatta och ah, nu sitter jag här. Dagen har varit bra förutom fisktjafset!!!
IBLAND BLIR MAN ARG PÅ FISKFOLKET!!!!

Näe usch, dax att sova nu, packa upp leverans imårrn minsann!!

Peace out <3

köpt studsmatta!


Brunt är färgen på..

... bark på tallar
... bajs
... manchesterbyxorna som ligger på en hylla och skräpar
... Coca-cola
... älgar
............... mitt hår!

Sköljer ut färgen strax sen blire sängen för min del. Öppning med fröken K imårrn, och ska INTE försova mej. LOVAR!!! laddat med mera yoghurt och riskakor :D

Peace out <3

Åker och köper mej lite hårfärg nu!



HAHA, sådär såg jag ut efter första gången jag färgat håret brunt!! får se hur det blir denna gången ;)


Mycketattgöradag!

Tror jag ska ringa frisören idag, eller? Måste ringa en vän och fixa en grej iallfall. Och titti svarar inte, så jag vet inte hur det blir. Måste köpa en sak eller fyra till bröllopet, men innan jag går nånstans ska jag nog åka och sola, och sen plocka ögonbrynen, Ja, så får det bli! Måste börja röra på mej nu, och städa lite först!!!

Peace out <3

Oh what a night (Emelies rubrik!)

Inte på ett positivt sätt dock. Usch blä seg stängning! Ingen ninjastängning med Totte idag inte, nej nej. Känns ju inte helt OK att ringa och väcka både storC och A för att man har strul med diskis!!
 Dock har jag precis druckit ett stort glas mjölk nu, så jag är glad :) Ska bli skönt att vara ledig imårrn också! Måste få tag på Tittsen så vi kan repa imårrn också!
Nu är det inte långt kvar till bröllopet, och jag har GALET mycket att göra. Stressing out! Förmodligen det min lediga dag kommer gå ut på imårrn.. fixa iordning för bröllopet.

Men jag ska baskemej hinna ringa Sarah, min lilla personliga frisör också, ska klippas och färgas innan bröllopet!
Ska sova strax!!

Peace out <3

Din sol, din himmel, dina ängder gröna

Ibland förstår man verkligen varför man bor i Sverige. Dagar som denna är ju heeeelt underbara :)
Inte ett enda moln på himlen och solen glassar på. Allting blommar här hemma hos mej och allt är bara underbart :) Synd att jag vaknade för sent så jag inte hinner njuta av solen allt för länge innan jobb. Men tar vara på den tiden jag har så bra jag kan genom att ligga på en filt ute i gräset och bara njuuuuuta :)
Såhär skulle jag vilja ha det hela sommaren!



(Dock börjar det klia lite i ögonen nu, men jag köpte piller igår, och jag är ingen vekling!)

Peace out <3

Preparing wedding!

Carolina kommer ju med massa nya idéer (som om vi inte redan har tillräckligt med saker att göra innan bröllopet) så Jag, mor och Carolina har suttit uppe och pysslat lite till middagen medan Carolina går in sina bröllopsskor och jag planerar att sola massa solarium innan the day eftersom jag insett att jag kommer se ganska blek ut i klänningen och dessa bilder kommer förmodligen följa med i många år och man vill ju gärna se bra ut då och sen måste jag hitta skor till mej också och hämta presenten och göra massa andra grejjer som jag ska hinna med samtidigt som jag jobbar och ska hinna träffa kompisar också!!!! <-- VÄRLDENS LÄNGSTA MENING!
men ni kanske förstår att jag känner mej stressad!?

Köpte BTW pollenallergitabletter (eller nåt!?) idag bara för att kolla om det blir bättre.
Jag som inte är allergisk mot nåt!!

Peace out <3

Yoghurt,müsli,riskakor,smör,gurka,äppelbitar!

Toppen toppen, bästa idén nånsin miss K :D Shit vad värt att INTE käka burgare klockan 10 på morgonen och faktiskt ha alternativ att välja på om man är lite småhungrig.

Ve den som tar min mat!

Arvid jag vet att du tagit pesto av mej!

Nu blir jag baskemej lite hungrig.. kanke dax att rosta macka???

Peace out <3

Förlåt!

Emmelie, Maja, Sara...

.. känns som jag inte sett er på ett tag. eller inte hört av er alls på över en vecka. Ledsen att det blitt så knasigt med min telefon och allt och jag bara jobbat. Men jag LOVAR att smsa er DIRR när mitt abbonemang är på igen!!! Vi får typ ses nästa helg när jag är ledig! :)
Är bara rätt mycket jobb nu och mycket innan DA wedding, sen är jag All yours ;)
Älskar er tjejer, lovar att jag inte glömt er! <3



PUSS

Glassigt värre :)

SEEEEGASTE dagen på jobbet idag HELT sjukt seeeegt!! Men rent blidde det baskemej. Jag S och K är ju grymma på renligheten! ;) Men varmt var det, och glassen fungerade inte och frysarna gick upp i plusgrader. Toppen!!
Dock efter jobbet blidde det staden med miss K och Sara(!) :) Blev sockerfri glass i kungsträdgården, sen knatade vi till söder och käkade.. och kissade! Gissa om jag och Sara(!) satte oss på fel buss och åkte till gullmars. haha! Gillar dock mms:et vi skickade till miss K som vi tyvärr inte vet om hon fick!? Men fult var det! :)


(Tidernas bästa gruppfoto!!!)


(Sara var med också faktiskt!)


(KARIN! Lyckades äntligen se lite arg ut)

Jag har superloadat med asabra mat till jobbet :) Smart idé det där med att använda kylskåpet på jobbet vettja :) Köpte mej lite yoghurt, müsli, riskakor och smör! HÄRLIGT :)

Nu ska jag äta lite jordgubbar och umgås med familjen.

Peace out <3

Solglajjer idag... äntligen!

22 grader skinande sol hoppas vi på idag :) Då blire till att schteeeka efter jobbet inne i City ;) Yes, SOFT!
Nu har jag baskemej duschat, klätt på mej och ätit frukost och kolla vad lite klockan är!! Helt amazing!
Såg två filmer igår och kom i säng vid ett, gick upp klockan 5 idag, så jag har laddat för jobb med 4 timmars sömn. Tror baskemej inte det blitt nån skillnad om jag dragit till Vås:P haha! Men jaja, hoppas dom hade roligt där iallfal :P
Nu ska jag upp och sminka mej sen rusa till jobbet!

Peace out <3

Filmmys

Pojkarna är inte hemma ikväll så det blidde bara jag mor och Carolina kvar hemma. Blidde lite chickflicks och choklad och frukt (bara frukt för min del då). Kände att jag behövde det efter alldeles för mycket testosteron på jobbet idag! Shit jag jobbade ensam tjej idag efter klockan 3 typ!? Har aldrig hänt förut!! :P

Men jaja, dax att sova nu, upp typ kvart över 5 imårrn och jobba med miss K, sen blire staden för vår del :)

Peace out <3

GRATTIS E!!


(Inte jättecharmig bild jag vet, men enda jag hade på oss!)

Men grattis BFF <3


SVIDER!!!

Gaaah! Har ju slut på nasspray, så jag satte lite tigerbalsam under näsan för att kunna andas. Sviver massa över läppen och i ögonen... ingen bra idé!

Täppt! Nässpray? Nej!

Min nässpray är slut! USCH jag kommer DÖ! Måste köpa ny imårrn innan jobbet!!

Men ikväll har jag iallfall vart med hela familjen, utom Carolina och Tomas, på kafé 44 och kikat på position:awkward. Filmade alla låtar, dom kommer nog komma upp här snart också. Men efter drog vi och käkade, var sjuuuukt hungrig. Drog till Royal Kebab. Kan rekomenderas!! Väldigt trevlig personal, mycket mat fick man och mycket grönsaker. sen bjöd dom på falafel också. Shit vad jag har blivit beroende av falafel alltså!!! SMASKENS!

Men vem fyller år imårrn då!?!?? Kan det vara E ?? Shit hon har nog firat hela födelsedagsveckan! Men jag kan inte vara med och fira imårrn... och min telefon fungerar inte så blir inget sms eller samtal heller för den delen. Får tillägna henne ett inlägg här på bloggen och ett inlägg på fejjan typ :P Räcker det? Vet iallfall om att du fyller lilla vännen ;)

Btw så har bröllopspresenten blitt klar nu. Ska åka in och hämta den nästa vecka nångång ;) Spännande!!

Nu ska jag pilla lite på filmerna från ikväll sen sova ganska tidigt!

Peace out <3

Koma! Dags att sova

Varför kan jag aldrig lägga mej när jag är trött från början? Jag har vart komatrött i typ tre timmar, men tvingar mej själv att sitta uppe ändå! Kollat på massa lägenheter. Åh, vill så gärna bo på kungsklippan! :) Supermys! Helt perfekt läge!! Finns dock många lägenheter där och jag spanar in dom alla!
Men pratade med en gammal bekant idag lite snabbt, en väldigt gammal bekant. Han kanske kommer in till stockholm nästa helg så ska vi ses.. det var ett bra tag sen sist kan jag säga! Februari 2009? Annars kan jag typ dra till uppis, inte jättelångt.. men men. Får se vad planerna blir då också.

Nu måste jag baskemej sova på riktigt! Upp och repa med Tittsen imårrn, måste bli intensivt och bra!! Myssånger på G, mer säger jag inte!! :) Och på kvällen spelar brors på band på Kafé 44, så jag ska dit och supporta såklart!
Kolla in dom små pågarna annars
www.myspace.com/positionawkward

Peace out <3

Dagens burgare kommer före dagens namn!

"C - Vad är det ens för dag idag??
T - Original
C - Aha, onsdag alltså!"

Jag måste få ett redigt smeknamn alltså! C, Celle, Celli(Hatar det mest av allt!!!!), Cilla, lilC... vetttetusan om det håller alltså?!
Aja, annars har dagen flytit på bra. Skön sol, sooft på jobbet... Jag och T kommer smeka i köket sen när vi synkat ihop oss lite mer ;)
Dock snorar jag vääldigt mycket! Usch, äckligt! Har ingen ordentlig röst heller... MEN! Det går bra att sjunga så jag är glad :D

Om nån är sugen på ketchup så har jag spart lite på armarna!

 Stressen inför bröllopet smyger på mer och mer! Inte denna helg, och inte nästa, men helgen efter det är det baskemej systers wedding! SÅÅÅ mycket kvar att göra. Jobbigt! Kommer vara skönt när det är över. Dagen i sig blir nog toppen också! :)
 

Näe nu ska jag sjunga och spela lite :)

Peace out <3


NOLIFER! (ytterst meningsfullt inlägg!)

HAha T vet vad jag pratar om när jag säger att jag inte haft nåt liv idag!!!!
Stannar kvar på kontoret typ en halvtimma efter utstämplad tid, går ner i P-rummet och chillar with Bff's sen med T och handlar lite nyttighetsmat i affärn... SEN åker jag hem! HAHA!! Jag har inget liv... borde skaffa mej en pojkvän eller nåt... eller näee, har redan haft lite diskussioner med miss K. Jag vet inte vad jag ska göra. BLÄÄ!
Borde SÅÅÅÅ sova nu (blir inte rätt att säga så på svenska... bara engelska) ska upp och hoppa halv 7 imårrn... SENAST! Jag missar typ tåget precis annars, eller hinner precis. Är så baskat långsam!
Jusste! Tänkte skriva en ordbok också. Vet att C väntat på en.. nån annan som skulle vara intresserad av en kopia?

Ska läsa bloggar nu, borsta tänderna sen sova!!!

Peace out <3

Tagga tagga tagga, en kvart kvar till avgång!!


Gonatt!!

Dagen har känts lite konstig... som jag inte gjort nåt, men ändå gjort allt. Vettetusan!? Lite drygt dock att min telefon inte fungerar förrns typ fredag.. Tänkte ju höra om jag och titti skulle repa, sen är jag typ för lat för att använda hemtelefonen, tycker inte om sånna gammalmodigheter! Men helt serri måste vi repa nu MASSA!
Och jag är stressad inför bröllopet! Känns som jag har HUUUR mycket som helst att göra!! Men vad har inte mamma då lixom?? Usch jag har bara hand om jättelite grejjer jämfört med henne.
Kanske ska kika runt i kista ,efter jobbet (med bff T), efter ett par skor som goes with the dress.. asasvår färg iallfall!

Vilka skor ska man ha till detta?


Ska dock påminna mej själv om att ta med pyttipanna imårrn till jobbet så jag inte äter så baskat mycket Hamburgezas helatiden!

Dock en bra sak är att jag verkligen tar mej tid för att spela gitarr nu varje dag!! :) Kände att det kunde gå några dagar ett tag där utan att dom togs ner från väggen. ÅÅh vad jag älskar musik! Ska plocka upp fiolen nu också, och ta tag i min ukulele igen, längesen jag spelade på den sist.. i somras kanske?! Glad att jag kom på att jag hade munspelet i en låda också. Otroligt vackert instrument måste jag säga! Sen saknar jag ju egentligen trummorna nåt otroligt!! Borde gå och sätta mej imårrn kväll ute i musikskjulet och bara spela. ÅÅÅÅH va underbart <33
Dock är jag lite orolig hur jag ska göra när jag flyttar... trummorna blir ju hemma såklart, kan inte ha dom i lägenhet. Men mitt lilla piano som inte är så litet? Kanske säljer det? Det tar ändå massa plats och måste kopplas in i datorn och grejjer... känns som min lilla studio borde gjort sitt?? Trist, väldigt trist. Vet inte.. kanske hittar en bra lägenhet där allt får plats annars ;)



Oj vad jag verkligen skriver om allt och inget, men det blir baskemej så när man är trött!
Men nu ska jag upp om mindre än 6 timmar så måste sova nu.

Peace out <3


Ingen telefon!

Jag hade tydligen glönmt betala min telefonräkning i mars så nu är mitt abbonemang avstängt... kan inte betala förrns lönen kommer! Blir utan lur denna vecka.. hmm får se hur det går. Skönt eller jobbigt? I vilket fall kan ni bara nå mej på fejjan om ni vill nåt ! :P

Peace out <3

Ready for work

Laddat med macka och mjölk.
Får se om mina dipsås kunskaper hjälper mej nu!

Peace out <3

Grattis lilla mormor :)


Hela 61 år nu! :)


Men dagen i ära har spenderats hos mormor med årets första grillning, mycket mat, lekar, familj, barn.. och kakor! Dock åt jag inget (Även fast jag är sockersugen nu då det är fel vecka på månaden) sånt skit, blev massa gurka, morötter, dip och mjölk! Jag vet att dip inte är jättenyttigt, men det är baskemej bara lite gräddfil och kryddor typ. Kände att det var OK!
Men jag ÄLSKAR mjölk Helt serri nåt fel på mej! Nuförtiden tycker jag att det passar till ALLT!!!

Men BFF's... när ska vi gå på bio??

Ska dra och titta på film med min lilla familj nu :)

Peace out <3


Tror katten är på smällen!!

Hon käkar massa och jamar och är lite tjock... dessutom har jag sett en annan katt springa runt här litigranna (Vi har inga grannar så jag undrar vad den kom ifrån:P)
...Men det kanske kommer massa bebiskatter snart då?? Usch!

Ikväll blev det dock god mat med gott sällskap :)
Vad ska vi kalla vår lilla syjunta? Haha vi är så himla gamla av oss!! <3
Skönt att inte bara festa helatiden, bara äta, prata, spela spel och umgås.

Usch nu vill jag att snoret ska sluta rinna nångång... Har snörvlat i typ två veckor nu! BLÄÄÄÄ

Peace out <3

Flippin Finger!

Det var typ lite mer än två veckor sen jag slängde in fingret i slicern, men det gör fortfarande ont... fast typ i hela fingret. Kan inte bära saker som väger typ mer än ett kilo med det, inte böja det utan att det gör ont, men värst av allt.. inte spela gitarr smärtfritt... lite drygt! Typ dragit av nån nerv eller nåt?? ingen aning!

Men ska iallfall på Bio med Bffsarna! :) Måste bara kunna klämma med E nånstans också... Nedrans att du ska sluta kvinna! :( Inte roligt, NEJ!

"Varför festa då man har ledigt när man istället kan göra det då man jobbar!?"
Haha dagens citat, so true! Min fredag blev inte riiiktigt som planerat.. blev jobb på lediga dagen, Machoburgare och falafel till middag och plugg på kvällen. Sen åkte jag hem och tittade på TV typ, tuff fredagkväll!! Jag vet att ni är Avis! :P

Men jaja, sova nu kanske...

Imårrn blire iallfall mys med brudsen ute på ön :) Skönt att få umgås med dom ordentligt utan att behöva vara på skiva.. det var lääängesen!

Peace out <3

PastaPesto!!

Gissa om jag kokar pasta as we speek!!! Ska köpa pesto sen och lite kyckling. Kommer bli AWSOME!
Jag är så himla smart och lämnar en burk pesto på jobbet så jag kan äta det helatiden :D:D
Den som rör den ska få stryk! ;D

Haha och så får jag en biobiljett idag också! Ska dra ihop fler och bjuda hela släkten på bio!
HAHA!!!
"Ni andra får det tufft när CELINA jobbar" Underbart!! :D

Peace out <3

Finbesök från Gävle :)


HAHA Charmig bild!
Men gick höra idag att detta lilla charmtroll kommer och hälsar på imårrn och slaggar hos oss så då kommer vi ses efter jobbet och kunna leka på dagen på fredag typ :) Härligt härligt! Sågs senast vid nyår baskemej! :)

Nu måste här sovas, för jag har pratat för mycket om Ninjor och flygande bilar och pesto senaste timman!

Peace out <3

Dagen blev plötligt Historisk!



BRUM!

(It has Ninja Powers!!!)


Skiva #4

Hade egentligen en dålig dag igår, för er som läser min blogg kanske såg att jag började freaka ut över massa vuxensaker och massa som stressar mej jusst nu.
Men Duktig som jag var (Efter att Emmspemm erbjudit mej sängplats) blev lite mer taggad och gick ut och tvättade bilen, sen Gjorde jag mej iordning. Gick rätt bra att hitta Marilyn Monroe kläder hemma.
Min gamla studentklänning, systers handskar, mors skor, lite smink, blås-lock-tork-sak till håret, massa hårspray och Simsallabim:

Ville att kjolen skulle blåsa underifrån där.. men det var inte så lätt att bestämma det själv!

Well well, måste berätta om skivan också. Väldigt fint dukat! Bra mat, dock lite för lite för jag höll på att sväla ihjäl. och Bff E!!! Jag har redan erkänt till T, men jag åt två tuggor på efterrätten! Fick lite för dåligt samvete sen och tänkte: jag ska inte bli tjock! Sen gav jag bort den! HAHA! :P Men du syndar ju helatiden ändå, så jag har egentligen inget att erkänna för dej. Bara CT Som är starka här!! ;)
Okej back till skivan.
ÄSCH, bilder istället!!


trevligt bordssällskap!

Lambo hej! Lambo hej!

Jag och fröken Roffis Rörström (Som är blond nu!!)

Haha vem hamna under bordet nu då??

Favoritbrudsen! Saknat er tjejer <3


Där var kvällen i bilder. Låter resten vara osagt. Men det var en trevlig kväll, trots ett tidigt slut.
NU ska jag gå och jobba med miss K :) Tipptopp ninjasnabb stängning och ska inte dö av nåt Ozonskit!

Peace out <3

Vi kommer dö!!!

"Det finns även ozon i luften allra närmast jorden. Det brukar kallas för marknära ozon. Ozon är en giftig gas. Därför är det inte bra för oss människor att komma i kontakt med ozon. Inte ens i små mängder. Människokroppen är uppbyggd av celler. Ozonet går in i cellerna. Då kan vi få svårt att andas. Vi kan också bli irriterade i ögonen och på slemhinnorna."

EXAKT sådär var der för mej två kvällar i rad. Svårt att andas, hostade som ett sär och det var jobbigt att titta och irriterade ögonen!

Urs miss K, ikväll springer vi för våra liv!!

Peace out <3

Marilyn Monroe Suit up!

NU ska jag hoppa in i dushen för andra gången idag. Raka benen och plocka ögonbrynen noggrant ska göras också! Sen ska jag plocka på mej och dra ihop lite kläder hemma för att bli transformed to Marilyn Monroe... TADA!
Får se hur det går dock... kanske skippar idén helt om jag hittar hittar tillräckligt bra kläder? :P



Bilder kanske kommer upp sen från kvällen!

Peace out <3


Usch, mental stress!

Helt plösligt bara insåg jag massa äckel tråksaker! Kanske inte borde roa mej så mycket som jag vill göra. Kanske borde jobba alla tillfällen jag får istället, men vad är det för liv egentligen? Sen har jag massa deklarationer, räkningar piss äckel. Måste städa mitt rum, städa badrummet, tvätta bilen, köpa kläder till ikväll... fast borde kanske inte göra det och spara pengar istället. Borde egentligen jobbat ikväll kanske och hjälpt dom när det finns sjuklingar... fast har ju redan lovat bort mej. Nej usch allt blev bara jobbigt, massa att tänka på. Och hur mycket som helst kvar innan bröllopet.. vad är det nu. 3 veckor?
Måste spara massa nu, massa till lägenheten. Så blire danmark i sommar och Usa i höst. Hmm...
Kan nån bara komma och ge mej massa pengar?!? Det skulle hjälpa mej massa nu faktiskt.
Skulle dock vara skönt att bara bo kvar hemma, bättre ekonomiskt alltså, men jag orkar inte. Vill att allt ska hända nu Nu NU!

Åh måste gå och vara lite mindre oproduktiv nu!

Peace out <3

Bankvisit

Kom precis hem nu från banken med far. Hon som vi pratade med var lite småflirtad, men vi ska prata med juristen också sen ska pappa prata med banken i Nynäs, han känner dom där ;) Haha men det verkar iaf inte som det blir nåt problem med lån, jag ska bara kunna visa banken att jag kan spara (även fast jag själv vet att jag kan). Så planen är iallfallnu...
JOBBA JOBBA JOBBA!
Om nåt extra jobb ringer mej så ska jag inte tacka nej, bara bita ihop och tänk
EGEN LÄGENHET!

Även om det krävs lite jobb nu och inte riktigt går så fort som jag vill att det ska gå så blir det nog bra i slutändan...

Peace out <3

tre stycken... svårt val!

Idag hanns det med tre visningar. Två på söder och en på kungsholmen. Alla var egna och var verkligen bra på sina egna sätt. Svårt val, väldigt svårt val.
Men imårrn ska jag och far till banken och se vad vi kan få för lån och sen kommer alla mäklarna ringa mej imårrn så får vi slänga in nåt bud ;) Är lite taggad!

Såå... nu har ni updaten!

Peace out <3

Min Lediga dag

Kära dagboken!
Idag sov jag länge och missade tandläkaren. Men min bästa kompis Titti kommer till mej snart så ska vi spela gitarr och sjunga
Ikväll ska jag åka bil med mamma till stan för vi ska titta på två lägenheter där jag kanske ska bo.
Jag har berättat en hemlis för min kompis på jobbet. Vi ska berätta mer hemlisar sen och jag har skrattat mycket!
Nu måste jag duscha annars kanske jag luktar lite äckligt

Peace out <3

Lite senare..

en och en halv timma senare, fyra rostade mackor senare (jag vet jag är tjockis, men det är ju så himla gott) och många roliga konversationer senare går jag och lägger mej! Det har vart en lång dag och imårrn blire måndagsplaner! :D
Repa med Tittsen, gå på visning och Saris är på också (känns som läääängesen jag såg henne) :) Härlig dag och hoppas på härligt väder! Nu måste jag sova så halsen pallar med morgondagen!

på onsdag blire Hemlisbytardax! Det är Tjejsnacket med stort T. Vi är inte män K, vi kan också!

Peace out <3

Jag är iallfall road :D

Jag vet en sak som inte miss K vet och det roar mej mycket :D:D Chattar med båda as we speek på fejjan!!

Haha drama drama säger jag bara!! :D

Sen vet jag en till sak också... men den ska vi lämna osagd!

Peace out <3

HAHA!!!

Karin denna bilden var det va!?



Oj vad smal jag var på den tiden! TunnisCelina

Killer night!

Hejsan hopp, hemma från jobbet nu, eller aah, vart det en stund, men inte så länge.
Usch och blä det var en jobbig stänging ikväll!! Mycket folk, mycket gas, hosta, snörvliga näsor och mycket sopor! Blää det var en sjuukt seg stängning. Folk borde inte få komma in i stora massor och köpa hundra tusen originalbörjare när grillen är avstäng och vi strax stänger. Och gallerian borde inte få leka med ventilationerna så jag och Karin hostar ihjäl oss lagom mycket och nästan DÖR! Imårrn blire gasmask på jobbet!!

Fråga bara:
Varför finns det inget att titta på på TV efter klockan två?
Jag hade sett fram emot att få sitta med datorn i knät, rostad macka, yoghurt och lite soft TV-tittande. Men det enda som finns är Musikvideos, dåliga filmer och serier, tonåringar som opererar underliven (som man för övrigt fick se alldeles för mycket av!) och några djur som springer runt och blir uppkollade av folk med ficklampor. Inte kul NEJ!
Säger som Teds mamma (från How I met you mother) "Nothing good happens after two a.m"

Tycker baskemej jag ska sova nu!!

Peace out <3

Köttar Valborg!

Jag spenderade min valborg som alla andra coola kids i Uppsala!! Shit vad fest det var överallt! Hur mycket folk som helst Vädret var perfekt. Musiken dunkade i bergsprängarna. Perfekt att festa där!

Haha kul att jag jobbade hela dagen på Max. Jag var köttarn där! 11-19, två grillar! Shit vad jag var svettig och flottig när vi slutade! Haha, men det var lite roligt faktiskt. Tiden gick ju faktiskt väldigt fort. MEN, jag fick ett till såntdär trekantigt brännmärke på armen.

På kvällen blidde det How I met your mother hos Emmelie med massa grönsaker dip, vindruvor och MJÖLK! Mys mys. Hon somnade lite sött också :) haha!

Nu ska jag äta en rejäl frukost och dra och jobba med miss K! :)

Peace out <3

RSS 2.0