Älvsjö bo?

Väntar på att mäklaren ska ringa nu. Pappa gav mej ett topperbjudande igår som jag ej kan säga nej till.
Blev lite kär i lägenheten igår. Otroligt fint läge också. Inte alls långt till city! Får se hur högt vi kan buda. Hoppas på det bästa! :)

Peace out <3

The final Countdown!

                                                   


Vår Appelmoose



Vet inte om Älgar äter morötter... men ville prova. Nära Kom jag baskemej!


Tittar på matlagningsprogram och blir hungrig

Dax att äta älg och potatis som en riktig norrlänning! haha

Blow my head out

Känns som mitt huvud ska explodera. Usch! Sjukare idag är igår kan jag ju lätt säga! Sjukt äcklig är jag också. Bläääää!
Först tänkte jag hitta på nåt idag.. men NEJ! Ska ligga hemma i soffan hela dagen, dricka te, kolla på Tv och sitta nedkrupen under en filt :) Ikväll har jag dock visning planerad. En Sjuuukt fin etta i Älvjö. Blir mer också, men vi får se.

Varför blir man alltid mest sugen på att träna när man är sjuk? Forbidden fruit är det man vill ha alltså!
Det enda jag vill nu är träna... men FÅR inte! Åh, det suger!

Längtar till bättre tider....

Peace out <3

Party party och sjukdomar

hejdå T :( Jo jag kommer sakna dej mest!!! Men vaditusan.. det är inget hejdå forever :)
Blidde lite party Hos Arrebarre. Trevligt folk, trevlig tillställning. Yes yes :) Men när folk drog vidare ut, då gick jag och fröken K och sov på soffan i fosterställning! Klockan halv 5 (?) Blev jag väckt av en viss empa som kommer och lägger sig på mej och arvid som förflyttar oss till sängen istället. Så istället för egen soffa och filt blev det stoooora kuddar och en täcke typ. Var så sjukt trött så jag sov bra.
Glidar öppning idag... sen blev jag sjuk!? Vaditusan hände???
Trodde jag skulla svimma och spy samtidigt som jag svettades och frös. Hjärtat bultade i 190 och var sjukt anfådd. Skumt det där. Gömde mej en stund på kontoret för att inte tuppa av typ... hur skumt är det!? Hoppas på bättre mående imårrn så jag slipper ge kollegor jobbigare dagar...

Näe nu måste här sovas. Bilder finns från igår.. men alla ser fett fula ut, så jag skippar typ dom... får se vad som händer.. haha :D

Peace out <3

SD in och KD ut ??

Blir sjuuuukt irriterad och arg på att Sverigedemokraterna förmodligen kommer komma in i riksdagen nu, samtidigt som ett vettigare Kristdemokraterna förmodligen kommer åka ut!? VAR är Sverige påväg!?!?!?! Tycker SD med deras Jimmie Åkesson som partiledare har sjukt konstiga, rasistiska och puckade argument för att allt är invandrarnas fel. Jag kan iofs inte heller säga att jag är stolt över sveriges invandrarpolitik, men att gå såhär långt med nåt sånt är bara brutalt. Inte fel på invandrarna, bara politiken!
Bara SDs monter vid sergelstorg gör mej irriterad. En röd liten stuga med vita knutar, sverigeflagga och gardiner med dalahästar på. Sjukt markant!
Usch blir bara upprörd!!

Vet inte än vad jag ska rösta på, men fo sho inte SD!

Peace out <3


How come lake Titicaca is not filled with boobs and poop?!

Igår fikade jag med min gamla lärare, som jag inte träffat sen jag gick i tvåan (och då på grundskolan), i typ en och en halv timma på Kafi :) trevligt trevligt. Sen träffade jag upp karrebarre och käkade vår huvudrätt FALAFEL och sen lite fika efter det. Sen gled jag hem till Titti och hade en mysig liten pratstund.

Idag vare jobb, pisspass som gällde, Oh yes! Gick sjuuuukt bra! Imårrn blire mer pisspass innan Partaj. Juppidupp.
Brutit mitt shoppinglöfte och köpte en ny top som jag ska ha på mej... min garderob är INTE ok jusst nu! usch jag var tröttnat på alla mina kläder!!!!

Dagens mest skumma konversation:
Emmelie- Vad är det där för skyltar?
Celina- Bara namn på städer
Emmelie- Men är det där ene en Städ?
Celina- Haha heter inte städ, stad. Men det är bara räder (WTF!?)

Tagga för morgondagens kväll. Blir sweet :D
Nu ska jag sova!

Peace out <3


Örhängen och Gamla fröknar

Bestämde mej igår för att stoppa i örhängen i alla mina gamla hål i öronen som jag inte använt på månader...nästan ett år typ. Dom gick i! Nu är dock öronen lite ömma, men äsch! Lite skit får man väl ta....

vet inte varför egentligen? Skulle väl bara kolla om det fortfarande fungerade




Idag ska jag in till stan och fika med min gamla fröken som jag hade när jag började skolan och bodde i en liten liten by i norrland. Lite konstigt kanske för att jag inte träffat henne på många många år, men det blir nog bra ;)
Sen blire av att träffa Titti en liten snabbis också.

Peace out <3

Motivation?

En sprillans ny kamera. En filmkamera. En liten hemmamusikstudio. En ny fiol. Ett stökigt rum. En stökig garderob med ack så tråkiga kläder. Vänner som kan skapas. Vänner som måste underhållas. Familj som ska ses. Ett hem att hjälpa till för att trivas i. En bil som behöver tvättas. En kropp som behöver träning. Filmer som vill ses. Äventyr om vill bli utforskade. Kort som ska tryckas. Bilder som ska framkallas. Fotoalbum ska skapas. Hår som ska klippas. Solarium som bör besökas. Filmer ska klippas. Filer sorteras. Blogg som bör uppdateras?

Detta är bara några av otroligt många saker som jag borde ta tag i, men orkar verkligen inte. Dagarna går och jag bara hänger... eller ah, mest jobbar, men bara hänger och degar sen. Finns såååå mycket jag bör/vill göra, men hittar ingen motivation till nåt. Tror att saker blir bättre och lättare i framtiden, men det kommer det aldrig bli. Måste ta tag i det nu! Var hittar man motivation?

-En liten nattfunderare-

Peace out <3


Wipdidooo

Sov på soffan i natt... Oh yes! DUMMA LILLEBROR tog över mitt rum och snarkar som en stoppad säl så jag tog täcke och kudde och kröp ner i soffan. Sov dåligt. Var arg när jag somnade och arg när jag vaknade.
Skulle bruncha med Emmelie i Handen. Men kris på jobbet, så jag flög iväg till vår älskade Hamburgerestarunrang (Jupp, så stavas det nu) istället.
Dirr efter detta jobb flög jag till gullmars och plockade upp Titti sen flög vi till Nynäs. Oh, yes, grymma flygskillz vi har!
Spelning i kylan och mörkret. Mycket mygg, men starka lyssnade som plågade sig igenom spelningen. haha!
Sista för sommaren. It's been a good year. Iofs en spelning kvar i höst på gålö. Blir säkert nåt mer sen också... det blir det alltid.
Nu ska jag äta lite cashew och sen sova tidigt. Upp och hoppa imårrn och sen blire surströmming hemma hos farmor. Jo, det är baskemej tradition.

Peace out <3

Oväntad vändning.

Titti är sjuk idag stackarn. Krya på dej hjärtat! <3
Tänkte jag skulle ha en myskväll med syster istället... men hon skulle ut och jag var maximalt otagg.
Blir Ikea nu med Cecilia Bautista istället! År och dar sen jag såg henne sist!


(Och där var alla tre ovanskrivna med på bilden)

Peace out <3

..och jusste...

Igår kom Sean Banan och handlade på Max i kista. T visste inte vem han var.. men you know. Floor filler dans killen. Asakänd intervju på Youtube
"Kött fy f.. eeh, Hans" "Jag är en man som älskar muuus!"



Bara så ni vet

Peace out <3

Möjligheternas dagar

Jag är ledig nu två dagar i rad. Har inget direkt planerat. Har alla möjligheter i världen att göra vad jag vill (nästan).
Vad väljer jag då att göra?
Jo, jag sover tills jag vaknar och drar mej lite till. Går upp och äter frukost och kryper sen ner i sängen igen med datorn i knät. Tittar på lägenheter och drömmer mej bort nån annanstans. Väntar väl mest på att Titta ska höra av sig och säga att hon är på G.
Vad som händer ikväll är det ingen som vet? Kanske utgång? kanske film med några kompisar? Kanske slappa hemma? Inget planerat.
Imårrn är det inte heller nåt som händer... spelning på kvällen dock. Sista för sommaren. Har en planerad i höst sen ute på Gålö. Dagen efter jag kommer hem från Usa. ÅÅh vad jag längtar dit. Ska bli så soft att umgås med brudsen, shoppa och sola :)
Kanske dax att duscha? Eller somna om? Eller träna? Eller gå ut och gå? Eller åka till stan?

Peace out <3

VILL HA DEJ!

Lägenheten skriker att den vill ha mej!!! Det är inte exakt det stället jag letar på. Men fytusan vad kär jag blev! MÅSTE se den... måste HA DEN!!!

http://www.hemnet.se/beskrivning/817586?r=3

Lilla Essingen är ju baskemej väldigt mysigt!

Morotsdygnet...

En hel låda med minimorötter... ja det har blitt en hel del knaprande för min och T's del!

Idag är en ledig dag :) Ska alldeles strax till banken och hämta pengar :) Sen köpa lite flap Jack's pistach (hur stavas det?!?!?!) Sen drar jag vidare till Siba och köper förmodligen min kamera :)
Kollar om det är några intressanta visningar ikväll också. Taggar för att gå på det!
Sen sova tidigt för min del, upp 5 imårrn! USCH, hur ska jag ens orka det!?

Näeee nu ska jag ut och pilla lite under motorhuven på bilen!

Peace out <3

HAHAA!!

Igår hade jag hela ÅTTA läsare av min blogg! Pinsamt nedfall måste jag säga! Men kan skylla på att jag inte uppdaterat på 2 dagar! HAHAHHAAA

Gick dock precis in på min bank och överförde lite pengar. Hämtar ut min skatteåterbäring på måndag också, och får mer lön från nynäsjobbet. Ser riktigt bra ut. Första gången på hela sommaren jag blev glatt överraskad :D Yes!! Kommer dock försvinna en hel del i Usa, men det för inget. Får vänta med köp av lägehet en månad extra så bara ;) Varför stressa egentligen!?!?!?!!! Vill iofs inget mer än bara flytta nu egentligen..

Men en kär vän ringde precis till mej och berättade om Usa planerna, och han kommer vara i San Diego samtidigt som oss :) Blir soft soooooft :D

Peace out <3

Inte dryg men....

Igår var nog första gången i hela mitt liv jag hört en människa säga till mej, helt seriöst, att jag ibland kan vara elak och bitchig.

Aja, aldrig uppfattat mej själv som det, men kanske får ta ett chillpill lite då och då!?

Måste iallfall plocka ögonbrynen nu innan jobbet. Och låsa överallt hemma. Lillebror får vara hos mormor nu...
Vi får se vad som händer med all the crazyness

Peace out <3

Om man ringer i en fjärrkontroll, kommer man till TV-guiden då eller?

Jag och Emmspemm var ute på äventyr i Handen idag. Vi käkade på Thaien (oh, yes we did!), och utanför satt en tant och blockerade den lilla uteserveringen. Hon såg lite smått galen och äcklig ut så vi satte och inne och tittade ut på henne. Tillslut plockade hon upp en jättelång fjärrkontroll och började slå in ett nr, sen satte hon fjärrkontrollen mot örat och satt och pratade i minst 10 minuter! HAHA, så sjukt roligt :D Tror Emmelie började skratta och gråta lite på samma gång!


----------------------------------------------------------------------------------------------------




Denna kamera införskaffar jag mej nästa vecka. Sjukt coola funktioner har den! Sådana som ingen annan kompaktkamera har.. än så länge. filmar i HD, fotar 10 snabba bilder på raken som en grym systemkamera, vidvinkel, 14 megapixel osv osv.
Lite taggad :)

Peace out <3

Sockerfusk

Åt tre små mini, men sjuuukt goda, kladdiga chokladkakebitar på mötet igår... blev mer eller mindre tvingad när dom stod massa på en tallrik RAKT framför min mun!

Onyttigt, men Totally worth it!

Peace out <3

Nattuggla

Igår efter jobbet (mitt på natten vill säga), åkte jag till Vega baren för att äta och träffa Emmelie. Lite soft att träffas så sent dock, när folk förväntas att sova. Men vi nattugglor... vi tillhör inte folk.
Idag ska jag till siba och spana in ny kamera. Måste också köpa tofsar och hårnålar. Sen ska jag ragga med mej mor till gymet ikväll och sen kanske det blir SYTYCD med da crew? Jag vet inte :P

..lediga dagar med många möjligheter :)

Peace out <3

en tung natt...

att sitta uppe till klockan fem på morgonen och vara lite orolig, lite rädd, mest bara för att man bryr sig är inte helt roligt. Satt bara tyst... förmodligen för att jag inte vet bättre. Vad har jag att komma med lixom?

... får se var framtiden leder nu ...


Blidde iallfall upp och hoppa idag, för vi har assmöte innan jobbet. Kunde inte komma mer olägligt...
kände att jag hade velat vara hemma idag...

Peace out <3

Back on track

Förberedde mej igår för en rätt seg spelning. Flippin dimma ute och en söndag.. inte jättemycket folk som sitter ute och lyssnar då i augusti.
Men shit vilken rolig spelning det blev :) En av de bästa faktiskt. Rent musikaliskt gick allt toppen och publikmässigt var det väldigt väldigt mycket mer folk än jag trodde. Började med 5 pers innan vi skulle spela, jag skojar inte när jag säger FEM FLIPPIN PERS. men vi började spela ändå. Med tiden droppade det in mer folk. Ingen ens beställde mat och dricka, alla bara satt och lyssnade på oss :) Kvällen slutade med 40 pers som satt och lyssnade, dansade och sjöng med :) Dessutom fler som var bakom oss, nere på campingen, som satt och lyssnade. Fick till och med skriva autografer efter! HAHA!


Var på tre visningar igår också. Emmspemm följde mej. snällt :) Sen blidde det sushi på kungsholmen. parkeringen där kostar förövrigt bara 15kr/timma. Det är väldigt billigt tycker jag!

Peace out <3

Jobbhelg över!

Borde baskemej sova nu. Ska på tre visningar imårrn. Emmelie följer med. Träffa Tittsen sen och spela i nynäs. Yep, ledig dag :) Skönt!

Peace out <3

Mjukis fredag

Förbereder jobbkvällen med Silverstein och four year strong i högtalarna. Tittar på lägenheter och myser i mjukiskläder. Mjukisar blir det idag också! Ingen ser mej när jag tar bilen till jobbet ändå, så det spelar ingen roll! Har börjat kolla in lite plugg också...
antingen egenföretagande. Eller engelska. Eller musik. Eller historia. Eller plugga upp matten. Eller aaaa... vad ska man plugga egentligen?!

Peace out <3

Roger

Allt fiskfolk dyker upp samtidigt...
Gäller att hålla koll på minutrarna. Vilka som ligger fram och bak och vilka som flyter först.
Ibland skulle man behöva tre fritöser i kista?!

Dagens djupa tanke?

Peace out <3

Mys med mor

Igår efter jobbet blidde det sushi och bio med mor

Jo filmen var bra. Lite för mycket sexscener dock... men det är väl typiskt svenska filmer!?

Nu är jag trött, Oja! Sovit 8 timmar på två nätter. Dumma jag!
Blir bara dator och tv ikväll tills jag ska sova. Funderar på att köpa mej en ny kamera imårrn!? Får se om jag hittar nåt.

Peace out <3

Kent..

Fått för mej att lyssna på kent senaste dagarna. Känner mej deprimerad...
Kan det ha ett samband?

Nu ska jag sova. Upp igen om senast 5 timmar för att jobba med Tottsing. Hur ska jag nånsin kunna somna?
Ska dessutom plocka ihop massa på mitt rum först (startade ett uttråkad projekt idag, så rummet looks like hell)
längtar dock till morgonkaffet... ont i huvet!

Peace out <3

Visning ikväll dårå


Det var inte den fräschaste lägenheten jag sett, men oj vad fint fiskbensgolv. Så mycket potential! Hoppas på, eftersom det finns en del renovering att göra, att den inte drar iväg sjukligt i pris. Då kanske jag drar den! Redan planerat exakt hur jag skulle renovera/möblera. Vill ha! Ligger precis vid fridhemsplan så det är helt perfa!

Peace out <3

Otippad ledighet!?

Vaknade upp idag och insåg att jag var ledig!! WTH!? Vad ska jag göra idag då?
Sov som vanligt bort halva dagen eftersom jag inte kan somna förrns klockan 4 på mornarna.... kan bli ett problem imårrn eftersom jag måste upp klockan 6. MEN, till saken... JAG HAR INGET ATT GÖRA! Ingen som är ledig som vill leka med mej jueee...
Usch jag har inget liv! HAHA.

Ikväll blire iallfall sytycd med Emmspemm :) Inte sett henne på ett tag, så det blir nog awsome :)

Ett annat problem jag har är att jag inte gillar min tandkräm! Den smakar inget och skummar inget i munnen!
Jag vill kunna vara som andra barn och använda vilken tandkräm jag vill.. MEN ICKE!

Celina fun fact:
På två nätter efter jobbet har jag sett 10 avsnitt av how I met you mother säsong 2!

Peace out <3

Detta kom jag hem med...



Geisha
tavla
How I met you mother säsong 2
Johnny Cash skiva
3 Underlakan
2 halsband
svart linne
brödrost
Spotlightlampa
Potatisskalare
diskmedelspump
durkslag
matlåda
3 pack plastbakskålar

Haha allt för under 1000 :-

Peace out <3


Försvinn!

Har en otroligt jobbig känsla. Vill inte ha den. Vet inte exakt vad det betyder...
den växer dock mer och mer för varje dag. SJUKT jobbigt! Kan den bara försvinna!?
Det finns EN person på denna jord som vet vad jag pratar om. USCH, jag vet inte vad jag ska göra!
Vill och vill absolut inte!

Peace out <3

Liseberg. Släktträff. Borås





RSS 2.0