Tack bästa far!

Tack bästa far för att du kommer hem till mej efter inhandling på bauhaus och hjälper mej laga mitt badrum!
Nu hoppas vi här i sharp to the nude på långa varma duschar och slippa avloppslukt varje gång man kliver innanför dörren
Peace out <3

1 december innebär...

... sveriges bästa julkalender oioioi.se
... får tillträde till restaurangen i Länna
... Årets mysigaste månad börjar ta fart
... Torsdag.... ? Ärtsoppa?
... Sex and the city ska börja plöjas igenom från början
Sugen på godis
Peace out <3

2 år

Börjar helt plötsligt tycka att det är sorligt. Rött vin och choklad får man av sina fantastiska homies i kista... sen är det slut! Ett minne för livet var dock Ultimate Cheese, tack för den Yonas!
Vi ses på stan Kista. Tack för allt!
Nu fokuserar vi framåt
Peace out <3

Hett filmtips

Om ni har lite tid att döda, eller tid ni vill magiskt förgylla ska jag tipsa om två heta Up and Coming band som precis släppt varsin ny video.
Vill börja med min lillebror och bandet Arosen med ackustisk version på deras låt Last sommer, som personligen är min favorit
Sen vill jag visa er mina vänner i You ate my dog och deras video som släpptes IDAG. låter heter Caffeine and sleeping pills
Peace out <3

Inbrott

4 Somalier i en Saab som härjar i Skarpnäck... Borde inte vara så svårt att få tag i va!? Men tydligen har dom gjort 4 inbrott i porten brevid min. Måste sätta upp skydd för lås! Lite otäckt, även om man inte äger nåt av direkt värde för nån annan. Men mitt hem är min safezone och jag vill inte att nån tar sig in här
Peace out <3

Sentimentalt

-Igår firade vi av Maja. En hejdå kram på pendeln sen som jag insåg skulle bli den sista på väääldigt lång tid. I veckan blir det samma kram till Sara.
Känns rätt tungt typ. JÄTTEGLAD för deras skull dock, världens äventyr på G. Men kommer sakna er tjejer! Jättemycket! Tur att jag har Emm i Umeå iallfall.
-Fars dag idag. Middag med familjen och Titti på finbesök såklart :)
-Har fortfarande också stora planer för Julkänsla a la Karin. Planer har börjat skridas till verk, och tror dom kommer fortsätta idag.
-För övrigt gillar jag att sova väldigt länge. Kan sova OTROLIGT länge om inget väcker mej. Märkte detta idag igen
Nu ska jag fortsätta lyssna till ugglorna vi har som grannar.
PEACE OUT <3

Jul Jul strålande Jul

Jag har ett nytt mål med livet. Målet är att ALLA (jag vill) ska få en bra syn på julen. Jag ska HELT ändra synen på julen (för en viss fröken) och få det att bli mysigaste månaden på hela året. Oh yes.
Challenge Accepted!
Smider planer
PEACE OUT <3

RSS 2.0