Grattis till dagen

Ett och ett halvt år idag.. sen blev det inte mer...


 


Spännande resa!

Oj att jag börjar måndagen med att Maja ringer och väcker mej när tåget går bådar inte gott. Men jag lyckas ta mej till båten innan den går och vi kommer till gotland.
Väl framme hyr vi två tandem cyklar + släpvagn och cyklar till Kneippbyn för att få campingplats där. Vi smusslar in Emm lite snyggt och packar allt fint och vi har det chill. Asnajs volleyplan, stor fin camping, världens största tält, tandemcyklar, sol och bara allmänt mysigt.
Det här låter som en dans på rosor, men det hände så sjukt mycket grejjer. 15 skinnheads som grannar, däckad tjej på toaletten, kravla genom fönster för att duscha, inget sovande, snodd cykel, gå med andra cykeln 4 kilometer, ringa poliser, fixa med försäkringar, ingen buss går, lifta till hamnen.... hmm ja allt typ hände. Det var den sjukaste, mest intensiva och flippin sweeeeeta resa jag gjort!
4 tjejjer med tur var det va!?
HAHA!
det som händer på Gotland stannar på gotland typ :P


Älskar er <3

GOTLAND

Imårrn halv 8 går färjan från nynäs, så jag sitter bara i lägenheten nu och väntar på att åka med brudarna imårrn :) FETT TAGGAD! Blir flippin sweet!! :D KOmmer hem på torsdag bre

PEACE OUT <3



Bilden är från senaste gången jag var på gotland och cyklade 20 mil -07

Spelningar..

Igår hade vi spelning som vanligt nere på Nicksta. Idag har vi blitt anställda till nån 60års fest för att lira en timma. Men jag är lite nervös för söndag baskemej! Då gigar vi på Nicksta igen.. men denna Jättestora man (inte till storleken) Max Martin kommer och lyssnar på oss då!! Kom dit klockan 19 och lyssna på mej och Titti då för vi behöver publik!

PEACE <3

Ledig

Igårkväll efter jobbet drog jag från nynäs och till handen där jag mötte titti på terminalen och gav henne min gitarr (ni fattar sen). Sen skyndade jag mej till bussenc mot klenavägen... för jag skulle ju baskemej hem till Maria :D Vi kollade på massa filmer, klistrade fast ahlgrens i ansiktet, fick skjuts till statoil och köpte "7 sura godisar i lösvikt" och sen hem till maria och chilla igen. Somnade rätt sent baskemej. Nu sitter jag bara här medan hon springer runt och packar. Jag ska hem till Titti strax och repa, vi har nämligen två gig i helgen. Sen ska vi nog till stan och sen träffa Tessie typ :) soft att vara ledig!

Peace out <3

Så mycket men ändå inget

Det gör mej rädd att jag aldrig kunnat se dej i ögonen och sagt "Jag älskar dej"
Två vänner, en kärlek och ett liv är inte lätt att lämna av sig och bara gå, för det vill jag inte heller.
Jag vill alltid vara en del av ditt liv, du betyder så mycket för mej. Men jag vet inte om det ska vara du och jag . Är inte säker, vet inte om jag nånsin vart säker. Har bara haft en inställning om att det ska vara så, det blir jättebra, för vi är så lika och tycker så lika. Men sen säger dom väl att det är olikheten som kompleterar?
Alla säger olika och tycker olika..
Jag måste få mej tid och tänka på vad jag vill
Jag vill vara ifred, men känner mej ensam och vill att du ska visa att du bryr dej, att du vill ha mej, att du älskar mej och vill vara med mej.

Serri shit det här..

Ett och ett halvt år?


||

PAUS

Igår fällde jag en tår..

Igår fällde jag en tår.
Det var den första på en väldigt lång tid, så länge jag kan minnas. 
Det måste bevisa någon form av känsla.




..Det kommer inte bli den sista..

Inget liv, bara jobb

Det känns verkligen inte som jag har nåt liv. Bor på Jobbet, vaknar, jobbar, slutar, lagar mat, kollar på tv, sover och sen samma sak 5 dar i rad. ASSÅ! Shit jag börjar bli lite uttråkad!
Nu sitter jag iallfall och letar resor till mej och brudarna, hittade nåt fett billigt, men vet inte hur länge det håller. Shit det är fett drygt att leta resor! Man vill ju hitta det billigaste, men det är assvårt. Nån som kan ge tips om billiga resor till danmark? Flyg verkar nästan billigare än tåg asså.. vet inte riktigt, får se hur det blir. Måste boka snart!!! Imårrn typ eller nåt.
Men aja, nu ska jag leta vidare, sen sova, sen jobb imårrn i regnet. Kommer ju inte ha nåt att göra då ju :( Suger lite
Men aja, rolig uppdatering HAHA!
Puss gonatt <3

RSS 2.0