Söndag.

Mormor ringde mej idag och frågade om jag ville komma över på middag på kvällen. Klart jag inte säger nej till det! Slipper ju laga mat då jueee. Innan jag drog pillade jag på lite saker hemma, städade diskade osv osv, sen kom stina och andreas förbi för att kika på missebebisarna. Och jaaa, dom är sjuuuukt söta! Sen raggade jag med mej dom hem till mormor. Där bjöds på fläskkotletter och klyftpotatis. MUMSENS! Blev dock lite fler folk där än jag trodde. Morbror med barn, morbror med fru och barn, moster med karl, jag och mormor och morfar såklart. En liten del av min familj på söndagsmiddag.
Bestämdes att det skulle bli lunch imårrn i Handen med mormor och stina sådär lagom innan jobbet. Taggar för SUSHI!!!!

Roligt inlägg! Nu äter jag yoghurt :)
Spelat massa gitarr och sjungit the used hela kvällen!!

Peace out <3

Dax för ät-inget-socke-för-då-blir-du-fet-diet?

Sitter och äter choklad till frukost framför i Form med Anna Anka. Har kännt mej sjukt äcklig den här helgen. MASSA SKIT! Känner att jag borde sluta käka skit på vardagar och bara äta två dagar/vecka. JA, så gör vi. Börjar imårrn!!!
Promenad innan jobbet imårrn kanske också?


(känner mej lite sådär ibland!)

Peace out <3

Ska det vara kallt kan det väl vara snö också!? Annars är det ju heeeelt värdelöst!



Vill leka lite!

Peace out <3

Kaffe och Geisha

Behöver jag säga nåt annat?

<3

Skön dagen efter dag

Jo jag var uppe rätt sent igår och kollade på Film, käkade och mös lite. Gick och la mej vid 4 kanske. Sov till klockan 2 idag!!!!! Självklart vaknade jag lite och sprang upp emellan och så.. men fortfarande!! SJUKT skönt!
Nu ska jag på med gympakläderna, promenera in till VH och hämta bilen sen ska jag tanka, åka hem, laga mat, käka choklad och kolla på TV hela kvällen.
YES, underbar dagen efter dag!

Peace out <3

the notebook

Har alldeles precis kommit hem från halloween party. Kul att se mycket gamla ansikten. Jag var Inte ens yngst där baskemej. Många där mindes mej som 20 centimeter kortare och unibrow! :P
 Klockan är halv 3 på natten och jag har lagat middag! haha! Blidde lite hungrig baskemej. Men nu sitter jag och käkar och kollar på the notebook. För mej till gamla minnen....
Men lyckad kväll iallfall. Ledig hela två dagar till. UNDERBART!
Nu ska jag kika vidare på världens mest romantiska film!

Peace out <3

Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?

Har ni sett den där hemtex reklamen där det ligger en familj och sover. Man får höra lite vad som drömmer typ.
Tänk bara hur sjuuuuuuuuuuuuukt jobbigt det skulle vara att ligga och drömma detta en hel natt:

Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?
Bulleri bulleri bock. Hur många horn står opp?

Va!?? Jag skulle bli gaaaaalen!!



Bara en liten kvällsfundering innan jag ska sova. Hoppas ej på denna drömmen.

Peace out

Originaldagen

Älskar mina skumma dygnsrytmer.... sova 4 timmar, sova 5 timmar, sova 4 timmar, sova 12 timmar... !? WHUT!? Kan jag NÅN GÅNG sova 7-8 timmar som normalt folk?

Insåg precis igår, nu när min familj är i usa i två veckor, att jag har tre bilar för mej själv! haha! Måste dock åka och tanka min lilla brum nu innan jag åker till jobbet.

Ska förresten på Halloween party på fredag och jag måste klä ut mej till en seriefigur... vilken ska man välja? Känns som bamse blir lättast, för jag har ett par hängseljeans... men alltså..hmmm. Nåt tips nån?

Nu ska jag dra och JOBBA

Peace out <3

04.40

Det var tiden mitt larm ringde imorse.. och tiden jag klev upp ur sängen. Inte ens för att komma i tid till nåt flygplan eller nåt annat skoj, nej jag skulle bara till jobbet. Tjoho!

Nu skas iväg till skarpnäck för avtalsfixande till lägenheten. Är trött som få....

Wifeswap! Biggest looser! Det okända! Skojiga saker på Tv nu?

Peace out <3

Nu är det lördagmys

Brasan är tänd, jag sitte under en megaskön filt som mamma köpt och jag bara måste ha en likadan, och bara degar framför teven. Trött som tusan... men det är nog bara bra, eftersom jag ska upp halv 6 imårrn. Har  suttit och myst med världens sötaste missebebisar hela kvällen :) HUR söta som helst när dom öppnat ögonen och börjar krypa runt överallt.

Påbörjat min flyttpackning idag också! VAD mycket saker man har!! Jag har typ börjat packa ner saker som inte syns.. bara random grejjer som finns i mitt rum, och redan fyllt två stora kartonger. Började sen plocka ner lite tavlor och sånt. Får ta lite i taget nu när jag har en månad på mej. Och hela nästa helg kommer gå åt till flyttstädning i lägenheten. Fredag-lördag-söndag nere på alla fyra och skrubba och ha mej. Kul. Men värt det!

Snart kommer mamma hem med choklad :) Då blir jag glad!!




Peace out <3

Yeeej :)

Okej nu kommer allt förklarat.
Jag har precis fått nycklarna till en lägenhet som jag kommer ta överden 26:e november.. officiellt. Tills dess får jag gå in och städa, måla, pilla, lämna in möbler osv osv. Anledningen till detta är att det blidde lite strul med HSB innan vi träffade banken. men en handpenning är betald och jag har nycklarna.

Så om lite mer än en månad är jag officiellt ägare av en trea på 80kvm i skarpnäck. Tar en minut att gå till tunnelbanan, balkong, stort kök, walk in closet osv osv. Känns bra det här!!! Ska in nästa vecka och börja pilla på allt :)

Min första egna lägenhet. Eller framför allt.. första gången nånsin jag bor i lägenhet!



inte världens bästa bild kanske, men nu har ni ett hum om hur den ser ut

Näe nu ska jag åka och vara gitarrlärare

Peace out <3

Nu smäller det..

Blir tajt... väldigt tajt... men sjukt värt!

Peace out <3

Jag behöver en väderUpdate!

Har det snöat idag eller har det inte snöat idag?

OM det har det så har jag genast blivit många tior rikare. Tror minsann att jag bettade på den 21:a oktober... eller? Annars var jag nedrans nära bara. Men jag ha sovit hela morgonen så jag har ingen aaaaning.



Annars händer inte så mycket... eller ah. Ska väl göra mej iordning för stängning ikväll med Malte. Låt det aldrig bli som förr!!
Men kaske hittar lite geisha på mitt rum och plockar med mej...? GEisha är sjuuuuukt gott och lite för längesen jag åt det sist!

Ska duscha och keka frullebrulle nu :)

Peace out <3

Missepiss bebisar!

Kattungarna är såååå söta nu! Bara det jag skulle säga! SJUKT söta!!! Jag vill alltid att dom ska se ut såhär! :)

Peace out <3

Pommes och nuggets

Vilken riktig mästerkock jag är! Mina syskon ska vara glada att dom har mej dom kock i familjen! HAHA

Men stora grejer på G... stora grejjer... Får se, hoppas! FREDAG

Peace out <3

Höst-rusk

Ja usch ja... vädret idag är inte att leka med alltså!
Stod i min garderob i en timma igår och försökte hitta nåt att ha på mej ikväll. Ni vet, det var en sån där gång som bara ingenting fungerade. Men nu är väskan packad och det känns helt ok. Inte jätte bra, men helt ok!

Blir jobb några timmar nu, sen ruscha ner i duschen och byta om. Möte i Två timmar med SMASKIGT kaffe! - Karin vi får inte glömma frukt, annars kommer vi dö - Sen blire tre rätters middag, hemlig suprise (Bowling) Och utgång på det. Trevlig tisdag ja ja! Tar med kameran också utifall nåt kul händer! haha :D

Måste gå och plocka ögonbrynen nu!

Peace out <3

galen Galen GALEN kväll i Kista!!!!

ALDRIG vart med om så mycket folk förut på jobbet en lördag. Vad hände!?!?! Fick Alla invånare som bor norr om stockholm ett plötsligt craving efter sveriges godaste hamburgare!? Trodde alla att restaurangen ska lägga ner och reade ut alla sina varor!? VADITUSAN kom allt folk ifrån????

Jobbigt vare iallfall!!

Pågick hela kvällen. Klockan halv 10 blev fritösterna gjorda. Klockan 10 kanske pommemaskinen var klar... sen kom det mer folk. Serveringen var som hela havet stormar. Köket, disken, kontoret ja ALLT!

När vi stänge hade vi sååå mycket att göra att jag inte ens hade nån blekaste om var vi skulle börja. ALLT såg ju likadant ut. Ville bara gå där ifrån.
Hörrni jag kan nog faktiskt ärligt säga att det här var Max Kistas jobbigaste stängning sen vi öppnade!!

Stämplade ut kanske 03.10
Satt kvar en halvtimma till på kontoret och försökte lösa en omöjlig diff. BLÄ!

Trötter är jag idag och det värker i hela min kropp!

Tagg för en till kväll nu!

Peace out <3

Jobbhelg

Nu blire off till jobbet i mina mjukisar. Tuffinghelg med min mate Massoud!
Inget kaffe heller... bara innan jobbet och min rast... blir tufft. But I can do it!

Peace out <3

Jag tror jag blir heeeeeeeeelt galen! Läs inte.. bara massa svammel!

GAAAAH jag pallar inte längre. Som att leta en nål i en höstack. Eller som att gå väldigt långsamt upp för rulltrappan som går ner på fridhemsplan (okej, detta har jag aldrig gjort, eftersom det skulle vara idiotiskt, men kan tänka mej att det tar fett lång tid och är otroligt jobbigt), eller som att försöka fåtag i en billig/ vettig lägenhet i stockholm. HELT SJUKT!!!!!!!!!
Har lagt mitt högsta möjliga bud nu på lägenheten.. eller ah, den känns väl inte heller värd att gå högre för. Hoppas det andra paret lägger sig nu då. Pallar inte mer. Blir HELT tokig, på riktigt. Tär sjukt hårt på en att förlora budgivning, på budgivning, på budgivning.. Pallar INTE!!! Kan nån snälla bara ge mej nånstans att bo.. innanför tunnelbanelinjen dårå. GAH! Det har gått så långt nu att jag till och mer funderar på Kista, Hässelby, Skärholmen.. ja you name it! Tror jag är menad att bo hemma. Orkar inte. Förlåt för tråkigt inlägg jag behöver skriva av mej! Finns inget sammanhängande i min text överhuvudtaget. Jag vill bara ha en lägenhet. Har tillochmed börjat kolla 2:a hand. Jag orkar inte leta mer!!!!
Har lagt ett skambud på en trea i skarpnäck, dock har snubben ringt upp mej flera gånger nu under veckan, men har inte kunnat svara och min telefon fungerar inte som den ska så det gör mej helt tokig. Och jag vet inte.. han kanske kan tänka sig att ge lägenheten till mej. Men då behöver jag en inneboende... har inte råd med den själv...
men en trea borde man kunna hitta nån till. Har ingen lägenget än dock. Hoppas andra paret lägger sig.
Näee men näee..  ingen som läst detta hoppas jag. Ville bara skriva av mej lite.. mina aggritioner för jag blir seriöst deppig av detta. !!!!!

Peace out <3

Off till min första gitarrlektion

..fast inte jag som är eleven, utan läraren. Spännande.
Önska mej lycka till!



Peace out <3

Onsdagsmiddag

Alltid trevligt när tjejerna kommer över :) Hade ingen riktig mat, så det skrapade ihop lite till tacos. Efterrätt lite te, muffins och kanelbullar. Inte helt fel en Onsdag


(Charmig bild, jag vet!)

Puss på er <3


Fett depp?

Kom hem sent från jobbet. Allt var stökigt, JÄTTESTÖKIGT och det fanns ingen mat. Lagade, städade, diskade. Lägenheten?? Vet inte... känner mej heeeelt handikappad utan nån telefon! Inga pengar på kontot. Blir kanske ingen middag med brudarna i stan imårrn för jag måste vara hemma och laga mat och ta hand om min nybrutna lillebror.
Bara trött och vill sova nu.
Jag kommer typ dö om jag inte får lägenheten.. på riktigt! Kommer deppa ihop galet och typ flytta bort hos nån ett tag!

Peace out <3

Sjukhusmåndag

Gaaah! Kom alldeles precis hem från Karolinska. Sjukhus är inte kul... speciellt inte om ett nyckelben är inblandat!! TACK OCH LOV FÖR ATT DET INTE VAR MITT NYCKELBEN!

Okej the story...

Jag sitter hemma och kollar på TV, sen får jag ett samtal av min bror:
-Du måste komma och köra mej till sjukhuset, jag har brutit mitt nyckelben.

SUCK!

Jag har 0 kr på mitt konto och min telefon fungerar inte, så det känns lite jobbigt. Visste inte ens var Emil var och hur man kommer till sjukhuset. TJOHO! Mor och far är inte hemma och jag är den enda med körkort (och nyckelbensfobi), så jag måste köra honom.
Efter lite om och men kom vi till Astrid Lindgrens. Vi går in, har nummerlapp.. får sitta och vänta ett tag, sen visar det sig att Emilspemil var flippin för gammal även om han bara är 15 år! BLÄ. Fick gå till Karolinska i kylan.
Efter lite coca cola och mycket lång väntetid fick han ett stöd och värktabletter.. och en sjukhusrock!

Näe nu är jag trött! Ska sova

Peace out <3


Kakmonstertröjan

Sitter i min kakmonstertröja och mina mjukisar och dricker massa mjölk. Hur gott är det med kall mjölk egentligen??
Myser ensam hemma med gitarren, pianot, datorn och teven.
hade dock inte bangat på Ikea ikväll, men eftersom min telefon inte fungerar kan jag inte få tag i nån.... känner mej heeeeelt handikappad utan min telefon...

Peace out <3


Måste bara berätta..

kanske lite efter, vad vet jag? men hittade iallfall dom mest awsome kläderna jag sett. Bästa norska uppfinningen nånsin. Vill gärna ha. Inte råd nu dock.. ganska mycket pengar. Ge mej i julklapp! haha :D

http://www.onepiece.se/#collection/10

Kolla in länken iallfall. Skulle ha dom JÄMT!

Peace out <3

Älskar inredning och älskar IKEA!

Tittat på lite grejer jag planerar att slänga upp i lägenheten. Som iofs ännu inte är klar, men kul att planera lite ändå.
Fondtapet i Köket, framför barbänk och stolar
Billiga men ändå stilrena och fina barstolar
Byta bort skåpen/garderoben i hallen mot denna lite snyggare lite bättre
Min bäddsoffa. Planerad sen månader tillbaka. Redan köpt bort och lampa till som matchar
Antingen separera min säng på detta vis... eller höja upp den med förvaring och separera med tyg... hmm får se. Så roligt sånt här :)
Ville åka till IKEA idag... fick inte med mej nån bara, och känner mej lagom isolerad utan min telefon. haha.. usch ska inte tråka ut er mer nu.

Hjälp mej hålla tummarna för lägenheten

Peace out <3

Budgetplanering och möbler

Sitter på ikea nu och kollar smart förvaring... lär iofs dröja några månader med att ha råd med allt... men kul att kolla ändå :)
Lägenheten var bra igår. Ingen affär klar än, ska ringa bostadrättsföreningen på måndag först sen efter det kan det göras affär. Lutar dock mycket åt det hållet :)

Peace out <3

Berättar sen hur det blir

Sitter jusst nu bara och väntar på att Cissi ska komma från dalarö sen drar jag dirr till skogås och plockar upp min mor, sen åker vi och tittar på lägenheten....
Sjukt tagg på att se den och kolla området och så. Skriver sen hur det blir.. ifall jag köper eller ej.

Önska mej lycka till!

Peace out <3

längtar längtar längtar...

Är sjuuuukt tagg för morgondagen. Kan blir en viktig punkt i mitt liv. Måste känna efter läget först... Men än så länge känns det väldigt bra.
Annars sitter jag bara nu och dricker te och försöker få bort hosta och halsont... men går inte toppenbra.
Stänger ikväll med min stängningskompletteringskollega. Jupp nu är det också ett ord!

Peace out <3

Nu kommer kylan...

Blåser. Grått. Regn. Te. Filtar. Brasor. Förkyld.
Jo nu är kylan på G på riktigt!



Önskar jag kunde hitta mej själv sådär varma sköna kläder nu!

Peace out <3

Bläää..

Har precis betalat min livs högsta telefonräkning. usch. Ångest. Önskar jag visste detta innan vi åkte.
Ska iallfall snart kunna ringa från min telefon igen!

Peace out <3

Sushi-mätt

Jupp jupp :) Träffade Cissi idag och drog en sushi-brunch. Oj, brukar aldrig bli så mätt på sushi.. fick knappt i mej 9 bitar!! VA!? Inte likt mej! haha! Men gott vare :) Sen gled vi förbi min gamla skola för hon skulle lämna nåt papper, och då passade jag på att hälsa på min lillebror om mina gamla lärare. Slutade med att jag hamnade inne på estetettornas uppspel. Hann dock bara lyssna på första gruppen, sen ringde Cissi mej massa. Men OJ vad duktiga dom var! Chockad blev jag.

Sen när jag kom hem fick jag ett samtal som undrade om jag ville bli gitarrlärare. Oj, kul tänkte jag, och tackade Ja direkt.. men hmm.. vaddå ingen har lärt mej spela gitarr och jag läser inte noter som en ninja... kanske borde tacka nej då?! Jag vet inte? Kanske borde prova och känna av läget och sen tacka nej om vi märker att det inte fungerar.. men känns lite drygt mot dom.... kanske ringer upp dom ikväll och pratar.

Men annars ska lägenhetstjejen komma ner från sundsvall på lördag och låta mej gå runt och titta så kanske jag köper den :) ÅH, skulle vara jätteskönt! Måste dit och kolla läget först bara och så.
Den är helt inflyttningsklar och tom, och jag är helt inflyttningsredo... så redo som man kan bli iallfall!

Aja ska sluta tråka ut er nu med massa konstig fakta..

Peace out <3

Bakslaget av att komma hem

Sitter och kurerar min hals nu med te och laddar för jobbet. Känner mej helt täppt från halsen ut till öronen och halsen kliar och är tjock... BLÄ!

Peace out <3


blocket vs hemnet

Okej i vanliga fall älskar jag hemnet.se. Sitter där väldigt mycket, och kan allt om lägenheter nu känns det som. Men igår fick jag för mej att leta på blocket efter lägenheter som säljs utan mäklare.. kan vara positivt och negativt. Fick ett snabbt svar av en tjej... hoppas på detta nu.
Det är ju inte kungsholmen precis... men innanför tunnelbanelinje iallfall.
Jag har typ börjat ge upp allt mitt hopp... usch...

Fin 1:a, nyrenoverad 50kvm med balkong....

har råd med denna...

Peace out <3





ps. Killerday at work yesterday... BLÄ. Hade inte vart helt fel att stanna kvar i CA ds.

right.. RIGHT!?



I morse fick vi precis två söta kattungar hemma hos oss :) Dom ser iofs lite ut som råttor nu, men dom kommer snart bli adorable :D

Nu min dag i korta drag:
Kunde inte sova. Emmelie kom över för frukost klockan halv 5. Somnade sen. Sov till klockan 17. Åkte till handen, mötte sara och maja för at handla. Hem till Emm. Äta middag, babbla massa :) kul att träffa brudsen. Hemma nu. Kollar på HIMYM och dricker energydrickor för att hålla mej vaken till jobbet som börjar om 6 timmar...

Önska mej lycka till!

Peace out <3

Vad gör en 19årig tjej från stockholm en fredagskväll ?

Jo hon tar på sig lite halvvarma höstkläder, åker till skogen i Gålö och har spelning inför nyktert folk och öppna brasor. Sen tar hon bilen hem.. inser att klockan inte ens är 9 och har inget att göra. Åker till ICA Maxi för att köpa hårspray och root beer och sen till sitt gamla gymnasium för att kolla ifall hon hinner se nåt av talangjakten... bara slutet av prisutdelningen. Sen blev det vegabaren med familjen och massa skrikande tonårngar.
Jupp! Riktig tuffingtjej det dära!

Fick iallfall träffa Titti idag! :D Åh vad jag saknat dej!! Behöver lite galensaper ibland också... precis som med min syster också!

Jag ÄLSKAR How I Met Your Mother

Peace out <3

Efter tre veckor gångna



Har haft en grrrymmt bra semester! Mycket shopping och sol. Kan det bli bättre? Inget som gått fel eller strulat till nåt för oss.. allt har bara flytit på. Kommer sakna att leva asanära inpå Maja och Emmelie. Ingen att prata med när man står i duschen, borstar tänderna, ska sova osv osv.

Resan hem var aaaaasjobbig!
Klockan 22.10 på tisdagen går vårt plan från san diego. Natt på att plan. Yup! Sätena var små och gick knappt att luta bak alls. Halvtimmas sömn. Landar i Philadelphia ca 5 timmar senare för att byta plan. PYTTELITET! 37 säten och propellrar. Läskigt! 45 min, sen framme i La guardia NY. Där byter vi till en annan flygplats. JFK. Ooooh vad jag hatar det ordet nu... satt där en liten stund och väntade på vårt plan... typ, ehm... 10 frikkin timmar!! Fanns inga bänkar utan armstöd mellan sätena heller, så vi har suttit som andra luffare och sovit. Onsdag kväll, 18.30 går vårt plan från New York. Efter 7,5 timmar flyg landar vi i Stockholm halv 10 på morgonen... två nätters sömn flög iväg... aldrig förr har jag vart så trött. Somnade när jag kom hem. Vaknade. Åt. Somnade framför teven. Kollade på How I met you mother några avsnitt. Familjen somnade. NU sitter jag ensam vaken... det var skönt att komma hem och träffa familjen.. men nu vill jag tillbaka och dricka min root beer!

Vill tacka lite folk som gjort vår resa mer intressant:
Islänsk kvinna som satt i flygmaskin. Australiensk kvinna med koalanyckelringar. Shoppande Argeninskor. Superexcited guy at subway. Asaläskig kvinna på tunnelbana som gav mej gåshud i hela kroppen. Prinsen av England. Familjen Ek. Hippieguy. Skåningar. Albinoo. Careface snubbe på bussen. Cocacola tjuvar mfl...

Nu ska jag försöka sova. Imårrn ska jag till Tandis. Sen kommer TITTI över :D:D Spelning ute på Gålö på kvällen sen.

Peace out <3

RSS 2.0