Onsdagens kravaller


13 timmars jobb

jo min visst... att först ha ett pass som heter duga (11-20), och sen på det jobba över i 4 timmar, är kanske inte kalasakul. Första timman, helt OK, så länge jag bara kunde handla frukost och sen hinna hem till BB... sen gick det utför. Är dock helt ensam i externlägenheten nu, så kanske lika bra var väl det att vara kvar på jobbet och få lite sällskap typ. Haha.
Nu är jag trött. Mina fötter luktar surt som mina jobbskor, och jag har precis ätit upp mina nudlar, så nu är det dags för sängen!
11-20 imårrn igen. Finbesök från STHLM sen :D

Peace out <3

Musik och kaffe

detta är två fantastiska botemedel... mot ALLT! Älskart! Har både och jusst nu... avis eller?

Näe men nu ska man väl börja peppa för ikväll. Alla externer ska ut och äta ikväll och lär väl bli lite party efter. Kläderna är provade och allt är game. Suger dock att ha feber. Ska tänka bort den. Ska ta ipren, allergitablett och lite halspiller så är man väl game för kvällen sen. Ska dock bli trevligt att få komma ut lite också.

Imårrn ska jag få en makeup rådgivning på Body shop. NAJS. Sen blire fika med en människa jag ej träffat på några år. Sen blire till att träffa en annan person jag inte träffat på några dagar typ :P haha

Jobba heeeela dagarna hela helgen, och valborgparty, sen kommer jag hem till stockholm. Detta var allt från lilla staden Västrås

Peace out <3

galen heeeeeeeeelg!

Åkte i fredags morse till Stockholm. Så fort jag klev av på T-centralen blev ja lycklig. ÅH, vad jag saknat stan. ÄLSKAR STOCKHOLM! Jag skyndade hem  till skarpis, och det var GRÖNT där :D Visst är det skönt när mitt Stockholm är grönt. Blev lycklig i hela sjääälen.
Jag och Bästa K skyndade oss till gymet. Märkte nåt pinsamt. ALL kondition är totalborta. JOBBIGT som få var det. Tur att vi börjar gyma nu då!
Efter gymet blev det lite gitarr på balkongen, i solen. UNDERBART! ÅÅÅÅH vad jag saknar min bebis!!!
Blev iallfall en del salladshandlande, efterrättsgörande och uppklädning, sen begav våra klackar oss till Kista.

Där tändes grillar och vinet plockades ut och trevligt sällskap blev det av trevliga kollegor. När natten började dra in över oss, då tog vi tåget till Medis. Möttes av fantastiska tjejer. Typ Haningebor man ej träffar ofta.
TITTI FYLLDE 21 år. GRATTIS JUUUUUUUUUUUUUUUUUUE :D :D :D
Sen kväll...eller tidig morgon. Dans. Grillhäng. Nyckelbenssovande. Nudlar. Vaknar upp lördag klockan 09.30. SHIT, jag börjar jobba om två timmar...... i Västerås!!!!!!!!!!!!! Paniken slog till mej, men allt ordnade sig

Lördag efter jobb blev det också utgång. Externer på 40-årsklubb ungefär. HAHA. Från chilla uteservering till fullt ös party typ!? Subway, YEJ.

Idag har jag vart trött. Nu är jag trött. MAX 8 timmars sömn på två nätter. Jobb imårn igen.

Bankkontot mitt var INTE glatt.....

Peace out <3

Sthlm fredag

Kommer hem imårrn. Får lite tågsällis från en västeråsmaxare. Blir gym med kavring och sen grill med sköna maxgänget också jue :) HÄRLIGT. Sen tillbaka till Vås lördag morgon igen för att jobba.
Fantastic, mega bombastic

Peace out <3

Skickat och klart

ÄR jag borta från födelsedagsbarnet, får jag väl se till att vara där på nåt annat sätt dåråååå

Peace out <3

Tisdag 20110419

Blev jobb idag. Vaknade 02.59 och trodde jag försovit mej. Men icke!
Lite försäljning. För många externer... faktiskt nästan bara externer idag, ändå blev jag tillfrågad att stanna några dagar extra. Får se vilket datum jag kommer hem sen

Efter jobbet blev det chill med 4 externisar i solen. Lyxshake, solglajjer och soooool. Underbart skönt.
Nu är vi två i lägenheten. Lagat mat. Blev lite pasta, pesto, tomat, ruccola, pinjenötter, fetaost och nåt torkat kött. VÄLDIGT gott var det iallafall.
Tisdagskvällen börjar dessutom krypa in på mej. DH börjar snart på tv. Godis och vin finns tillgängligt..... blev dock plötsligt väldigt trött. ... får se vad som händer sen. Ledig till klockan 17 imårrn!

Det var absolut allt från Västerås

Peace out <3

När solen är framme gömmer jag mej i mörkret

Jag vet att solen skiner. Jag ser folk utanför fönstret sitta ute och äta i endast T-shirt. Men jag är för trött. Jag håller mej inne. Ligger i sängen med gardinerna fördragna så jag ej får ångest över mitt innesittande. Kent, Winnerbäck, Johnossi, Veronica Maggio, Oscar Linnros och Melissa Horn håller mej sällskap medan jag tänker på dej. Blir lite mycket sånt. Nästan pirrar lite i magen faktiskt

Jobbet går bra. Känner mej faktiskt riktigt himla duktig. Älskar mitt jobb faktiskt! Njuter inte varje sekund. Inte de jag går och tragglar och gnäller på folk samtidigt som jag behöver mitt kaffe, Inte heller de stunder fläktarna stänger ner och alls osar. Jag osar. Svetten rinner. Men i stora helheten är det fantastiskt!

Blir en promenad sen innan jobb

Peace out <3

God morgon tom lägenhet

hur kan 6 andra pers bara vara borta? När jag kom hem i morse låg alla och sov. Tror jag typ anade någons väckarklocka, nån som skulle upp och jobba, men alla låg och sov. Klockan var ju flippin 05.30.
Nu sitter jag väl och väntar på bättre tider eller nåt. Ta en dusch, klä på sig lite kanske?

Igår gjorde nån nåt fruktansvärt gulligt åt mej :)

Fick för övrigt höra av assistenterna jag utbildar att de trodde att jag var typ 26-27 år gammal!!!!!!! WTF?

Peace out <3

Nattkoma

Blev rätt sent igår alltså. Med utbildningar och ny restaurang tar ju allt dubbelt så lång tid. Men var hemma ung 03.30 i morse. Vaknade sen klockan 9 och min kropp tyckte väl tydligen att jag sovit klart. INTE bra när jag jobbar 19.30-05 idag. Ska sova lite middag snart tänkte jag :)

Har glidit runt i Vås gator idag och shoppat med två andra externer. Blev såklart lite fika på espresso house sen också :)

Packar upp och möblerar om så allt får plats. Ändå många dagar kvar nu

Peace out <3

Sol :)

Eftersom vi inte ha någon balkong i lägenheten öppnade jag fönstret i ivardagrummet och hoppade ut där till nån bakgård.
Du spelar Melissa Horn i högtalarna och jag ligger ute på en bänk och solar
 Härlig uppladdning för jobb


Peace out <3

Västerås MAXöppning

Jupp befinner mej i den lilla staden jusst nu. Delar lägenhet med 5 andra tjejer och en kille.
VIPen gick bra! Inte på tok för mycket folk (Då även IKEA öppnar samma dag i Vås) men vi hade kul ändå. Idag kommer det riktiga slitgörat!!
Jag jobbar natt hela helgen... och då menar jag verkligen natt! Slutar frikkin klokan 5 varje dag typ. Blir tungt, men heeelt ok ändå!


Alla är sjusovare i lägenheten... bara jag vaken (och två tjejer som redan gått och jobbat), så datorn får hålla mej sällskap jusst nu.

Sååååå.. nu vet ni what I'm up to!

Dricker kaffe och äter Kavring


Peace out <3




<3

Vad hände lixom? Allt bara vällde över mej från det tomma blå. Ingen ANING om att det var så det låg till. Får väl skärpa mej typ..... Gör allt för dej!

Get me right!


Hey BJ i solen!

Att få ett samtal då man precis sagt "shit vad opepp jag är på att jobba" och rösten på andra sidan säger : "Du behöver inte jobba idag, du får vara ledig", är alldeles underbart!!! Mjukisarna flög på direkt. Chillade lite hemma. Fick en enmansshow av Karin på gitarr och sång. UNDERBART! Sen blev det lite stan. Lite sushi, lite Ben n Jerrys i solen och lite kaffe. AMAZING. Snart kommer dessutom Cissi hem till mej. Kvinnan jag inte ser varje dag.
Härlig vändning på dagen!



Peace out <3


Ensam tjej

Var nyss några snygga partypinglor hos mej. Middag, vin och redo för utgång... förutom att jag inte följde mej ut. Sömn är ibland ett trist behov. Att jobba i många dagar och sen åka till Västerås för mer jobb blev en viktig faktor i mitt partypoop beslut. Alla taggade. Lyssnade på lite partymusic. smink. platttång. kläder. smycken. En HEJDÅkram vid dörren, och nu är jag solo.
Tröttheten smyger upp mer och mer på mej nu och det börjar bli dags för refrängen.

Parta bra alla vänner. Sängen kallar

Peace out <3

Muskelina

Jupp nu har jag skrivit upp mej för kontrakt ett år på gym i skarpnäck. Helt nyöppat och fräscht. ALLT ingår! Solarium, massagesäng, Personlig tränare.
Känns bra
Nu ska jag börja träna igen!

Peace out <3

I wish these days were over

Palla gå från frysa till huvudvärk till svettas och sen byta plats i soffan, till att hungern får ens mage att värka, till att fixa mat men inte lyckas svälja den och sen tillbaka och frysa under täcket i soffan.
KANSKE kan vara kul i en dag... men nu är vi för i tusan inne i dag sex!
Inte lika illa som innan, men fortfarande inte roligt.

Die halsbasilusker DIE

Peace out <3

RSS 2.0