Börjar få pli påt!

Galen flytthelg! Lots of stuff going on... for sure!! But I like it :)

Har fått upp det mesta nu... mest tavlor och sånt som ska upp på plats, lite rumsdelae och annat stuff. Går iallfall att vistas i lägenheten.
Hade dessutom finbesök igår, från alla världens hörn. Haninge, Norrköping, Enköping(sveriges närmsta stad?) och Solna. Trevligt att få över folk. Även fast jag lovade mej själv att aldrig bjuda hem nån förrns jag var HELT klar med lägenheten...

Men ni ska få liite smakprov på mitt senaste inköp


Vardagsrum mot datorhörna, som visserligen ska göras om.. men men

Sofforna, som ni ser

Matplatsen i da kitchen

Köket

Lilla stökiga garderoben

Vårt otroligt vackra badrum!!

Ena sovrummet som mest är ett förråd jusst nu och väntar på en person att fylla upp där :)

Där dök min sköna säng upp! :)

Balkongen och innergården från köket


Blir till att måla om köket på onsdag/torsdag. Sen MASSA annat "småpill" som ska fixas!!

Peace out <3


En höstdag i Handen

En dag innan jobbet hade jag lunchat med mormor, syster och moster + man. Efter detta hade jag lite tid över innan jag faktiskt skulle till jobbet. Fick nys om att Maja var nere i biblioteket med typ heeela sin familj, haha :) Såå jag gick dit.
Utanför där kom en man och frågade om han fick ta en bild på mej. Han sa att han gillar att ta porträttbilder på folk och han fotar ofta runtomkring i Haninge. Han hade vart med och fotat bilder till en bok jag har hemma, så jag tyckte det var lugnt att han fotade mej. Hittade bilderna idag. Han hade skrivit några rader om mej under. Typ var jag jobbade, mina intressen osv. Lite roligt ju




Några som hade kommenterat bilderna:

-A photogenic girl and good portraiture study.

-Your guitar teacher is prettier than my guitar teacher.

-un beau visage, je suis sur que j'aurais ete meilleur en guitare avec une prof comme elle. beau portrait

-Colorful, elegant and much more. I don't know nothing about a guitar, but I'd be happy to learn with her.

-Nice portraits. I like the study in contrasts.

-Looks like she could also be a part-time fashion model!

-Where is my guitar? I'll steal one!


Peace out <3


Flyttahelg - Stresshelg

Jag packar ner hela mitt liv i kartonger och påsar. Vääääldigt mycket saker. Har redan fyllt ett släp med min och systers saker. Mycket mycket mer kvar dock.
Imårrn blire upp tidigt, åka till lägenheten, dumpa saker. Till banken, skriva på papper, åka till lägenheten, packa upp. Städa. Fixa dona. Bla bla. Kryssning på kvällen. Komma hem lördag kväll. Byta om, fixa lite lägenhet. Solna och party på kvällen. Sova ensam i skarpnäck. (Får inte glömma att köra dit lakan, täcken och kuddar till sängen... eller nånstans att sova. Söndag, fixa pilla. Finbesök från köping-städer!?
Skönt med ledighet från jobbet nu iallafall.

Näeee måste fortsätta packa, bära, pilla nu. Längtar tills allt kommit upp!

Peace out <3


Min familj 2001. Spana in djävulshornen på min morbror högst upp 3:e från vänster. Jag sitter i mitten nere brevid gammelfarmor :)


Hur länge kan man sitta på ett café?

Kom nyligen hem efter att stan fått finbesök från koko, pelle, arrebarre och mannen utan smeknamn. Sitta på ett café i över tre timmar får man träsmak i rumpan av... ändå var jag trött i benen?!

10% rabatt på H&M på ALLT idag!!!! Självklart drog B1 och B2 dit efter jobb. Införskaffades en färgklick till halsduk minsann.

TOVE KOM TILL STOCKHOLM

Näeee ska ta 06.10 tåget imårrn, så kanske borde sova!?

Peace out <3


IKEA Family

Fick hem mitt medlemskort idag. Kom väldigt lägligt då jag satt och planerade hur jag ska renovera lägenheten. Har sååå mycket jag vill göra :) Bilder på rummen i lägenheten. Papper. Penna. Internet. Sååå mycket inspiration och det är så sjukt roligt !! :) Köket krånglar dock liiite för mej. Vet hur jag skulle vilja ha det, men aaah. jobbigt. Man kan göra så mycket!!! Taggar för nästa helg! Tagga taggar taggar!! :D Peace out <3

P-p-p-paaarty every day!

Afterwork och partyparty ikväll. Maja, Sara + co.

Peace out <3


+/-0

Igår tränade jag duktigt på gymmet. Länge, Tungt, Svettigt. Sjukt bra!
Idag sitter jag och suger på en lakritsklubba. Blir nog reeses och mjölk framför teven ikväll (Desperate Housewifes is on, och jag jobbar inte!!!!). Men det är OK den här tiden på månaden eller?

USCH vad jag mådde dåligt på jobbet idag. Värk! Illamående! BLÄ! Trodde fo real att jag skulle spy nånstans i köket typ.. usch, INTE ok! Två lediga dagar satt alldeles perfekt nu

Gymmet imårrn. Är mer game då!

Peace out <3

Lördagskväll.

Blitt mycket kalas idag hos lilla kusin som fyller 2 år. Sen blidde det prata hemma hos mormor och titta på deras hus.
Hemmakväll ikväll igen. En blandning av trötthet, lathet, och isolering utan telefon.

Köpte ny laddare idag, men inte det som är problemet... felet sitter i telefonen. Så jag lämnar den på lagning på måndag när jag jobbar. Utan lur nu. Hoppas jag får nån skittelefon under tiden den lagas. Har ingen alls hemma :S Har typ också 14 telefonnr på mitt simkort tydligen.. så det var ju inte mycket att hänga i julgranen!

Annars sitter jag och spela massa gitarr nu!
Denna låt är det som gäller


Peace out <3

Läskigt att planka!

Usch! Vilken dag alltså! Bara oflyt helavägen!!!
Vaknar i panik på morgonen. 10 minuter kvar till pendeln går. Inser att om jag tar det som går om 25 minuter kanske jag kommer 3 minuter sent, men det är värt att ta det, för jag har absolut ingen soppa i bilen och har absolut inga pengar att tanka för.
Sen efter jag flygit upp i panik så inser jag att det var en timma mer kvar än jag trott. Så det var ju skönt iaf.
När jag väl drar till stationen så finns det absolut ingen ruta kvar... så jag får parkera allra längst bort och skynda till tåget, som jag hinner med precis innan dörrarna stängs. Tur!
På T-centralen inser jag att jag glömt mitt flippin busskort hemma så jag får skicka sms-biljett så jag kommer ner till tunnelbanan. Sen är såklart blå linjen avstängd så jag får åka till fridhemsplan och byta tunnelbana där. Då inser jag att jag kommer komma liiite liiite sent, så jag ringer jobbet och säger det.
När jag kommer till jobbet satte jag min telefon på laddning så jag skulle kunna skicka sms-biljett när jag ska hem.

Hungrig var jag när jag jobbade. Blä! Hann inte äta innan jag började.

När jag slutat gick jag ner för att kolla telefonen, och den var stendöd!!! BLÄ!
Varken busskort eller sms-biljett nu. Måste planka hem.
Kista, smita in bakom nån annan som duttar in. Inga väktare! fint
T-centralen. väktare vid pendeln... men bara på ena sidan. Blir insläpp av nån polack som duttar in mej lite snyggt och jag klarar mej hem. Men föritusan.. jag är för gammal för att planka!! Läskigt! Aldrig igen!

Men nu iallfal är jag utan telefon några dagar tills jag köper ny laddare när jag får min lön. Fanns abslut ingen hemma jag kunde låna så länge. Så om ni vill mej nåt... skriv på fejjan!

Blir TV-tittar kväll med mam ikväll. Orkar inget annat. Dålig dag!

Peace out <3

Jag älskar min familj litegranna :)



Bara det jag skulle säga...

Peace out <3

double up coffe :)

nu har jag minsann ralle och sitter och dricker en stor himla kaffe!! :) innan jag gick ner hände det roligaste.. jag hade berättat för dannyboy att jag skulle äta pasta och älgfärs. sen hade sophia gått och kissat, så jag väntade några minuter med att gå och äta. sen kommer dannyboy in på kontoret och frågar: -var är älgen? korkad som jag är tror jag att av någon anledning menar han sophia.. så jag svarar: -hon gick och kissade. så från och med nu kära vänner(för hon har inte sredan tillräckligt många namn) så kallas sophia/rebecka för älgen! och ungefär här tog min rast slut. peace out <3

Uppsvullnad dag 2

Usch!!! Känner mej som en blandning av ett Mumintroll och Quasimodo.. känner mej riktigt het alltså! Nej USCH. Kan typ inte röra ögonbrynet.
Kul att det första jag fick höra när jag kom upp i restaurangen igår var.
-Celina, du ser annorlunda ut. Vad har du gjort?
Tog lång tid, många försök och gissningar innan han ens kunde komma på tanken vad det var för nåt. Tack och lov för smink!!!

Idag har jag ätit frukost!! Nu finns det nåt att äta här hemma när mamma kommit hem. Yeej :) Känns underbart att inte behöva åka till jobbet bara för att få lite föda.

Nej usch, måste sminka mej nu så jag kommer in time for work!

Peace out <3

Mumintroll!!

Vaditusan hände!?!?! JAg fick TRE finnar igår... två på varsin sida om näsan och en under ögonbrynet... aja, kanske den tiden på månaden tänkte jag... men dom växte under natten!!! JA OJ vad dom växte!!! Nu ser jag ut som ett mumintroll som vart i slagsmål!!!!! :O Detta kommer inte gå att täcka över med smink.... uppsvullnad. BLÄ! HAHA! Får gömma mej på kontoret idag så INGEN ser mej! Eller burka... burka kan funka.... då smälter jag in i kista också!

Men jajaaaaaaa... inte detta jag skulle skriva om egentligen..

Familjen Ahlback kom hem från Californa idag, och dom var BRUNA!!! ORÄTTVIST
Mamma ville plocka upp oss här hemma och åka tillbaka.. tyckte jag var en bra idé! ..men det lär ju inte hända. Morsan med tomma löften. Blä!
Men mamma köpte hem tadblekning till mej, so it is on now! Om två veckor ska mina tänder skina!!
Sen fick vi också massa reeses :D Och en top fick jag... eller en väst...kan inte riktigt bestämma mej för vad det är för nåt.. men sött är det iallfal. Sen märkessolglasögon som lanseras på synsan om några veckor. Jag äger det andra paret i sverige. haha. Mammas amerikanska familj som producerar dom? Lancerar dom? Säljer dom? Jag vet inte vad so gör med dom.. men nåt. Så vi fick med oss några par hem. haha.

Men jajaaaaaaa.... nu ska jag göra mej iordning för jobb. Har lovat Arvid ett litet sms också efter konstruktiv kritik.. så det kommer du få minsann!

Planerar lite vintersemester med Maria typ... Titti frågade mej också här om dagen. Kanske blir av nåt i år? Pappa sa ju trots allt för några år sedan, att när jag har körkort, då får jag åka dit själv om jag vill. Haha! Men han snackar mycket också... :P

Peace out <3

På torsdag är det ärtsoppa, på lördag är det fest. Men tisdag är ändå den dagen som känns bäst. Pasta till frukost det gillar jag mest!

Äter en gedigen frukost. Tortillini, coctailtomater, ruccola, soltorkade tomater och basilikapesto. Smaskigt!! Mätt blir jag ju också!

Idag snöar det like craaaazy här hemma !

Näeee nu måste jag faktiskt plocka ögonbrynen.... Karin!
Dom pratar tillochmed om ögonbryn på Tyra Banks show jusst nu.... en tjej som vill vaxa sin pojkväns ögonbryn... och dom är typ inte ens mycket större än mina!! HAHA! Unibrow...


När nu får det vara

Peace out <3

duktig tjej!

tänkte bara säga att klockan är cirkus kvart över 11. på kvällen, och jag ligger redan till sängs!! god natt <3

Vi ska sy och vi ska klippa...

Ledigdagen har gått ut på elda, bära ved, plocka, damma, torka, dammsuga, plocka ihop utspridda soppåsar, lära kattungar äta mat och hitta kattlådan. Halva dagen har gått....
andra halvan ska jag slänga sopor, panta burkar/flaskor, åka till ÖoB med syster, träffa Titti, elda lite mer, hämta posten i vår brevlåda som är typ 500 meter bort från vårt hus osv osv.
Skönt att man kan vara ledig ibland?? :P

Det enda jag vill nu är att komma in i lägenheten. Längtar sjukt mycket! Massa pill och städ innan det blir bra, men såå värt det! 19 dagar kvar..

Peace out <3


tänkte bara...

Tänkte bara påminna alla att mina vänner i You Ate My Dog ska spela in en musikvideo idag. Dom behöver mycket folk dit... i normala kläder. En asfalterad fotbollsplan på lerstensvägen i jordbro klockan 17-18. So be there, eller var en fyrkant!


Skulle ju själv dratt dit såklart, om det inte var för att jag jobbade.. trist. Men sånt e livet...

Nu ska jag back to work efter galen försäljning igår. Känns peppande. Måste dock åka lite tidigare så jag hinner äta nåt innan.. finns ingen mat hemma.

Peace out <3

ps. Precis kippt luggen på mej själv. Känns bra nu. ds

Välkommen till SMSvärlden :D

Och telefonen fungerar igen!!! Efter lite omstädigheter som att skicka mail till mor i usa för att be om pinkoden till pappas telefon så jag kunde ringa tele2 och be dom sätta på mitt abbonemang igen. Känns bra dock :D
Men min teleräkning denna månad gick bara på 39 kr... det är ju iofs bra



Annars har jag vart på IKEA idag med Mariafia :) Köpte massa smått roligt och tråkigt. Bricka, lampor, klämmor, glasburkar, täcke, grytunderlägg, sax, hylla, batterier, matlådor, toalettborstar osv osv. Delicatobollar också såklart.. men dom ska inte ätas förrns i helgen!!

Fröken Kanel varnade mej för en jobbig helg på jobbet. Hrmpf... inte nåt att se fram emot... JOBBIGT!

Imårrn blire till att träffa Lisa :D Skojjigt! Det var inte igår lixom :)

Peace out <3

PROTECTION!

Jag använde dessa otroligt charmiga googles efter mycket skvätt och stänk i ögonen. Värt!? Snyggingbild iallfall



Bilden är mest tillägnad JonasBrothers :D

Peace out


Planer

Okej inte värsta grejjerna, men har iallafall planerat upp min dagar ganska duktigt nu framöver.

Onsdag: Middag med brudsen i stora staden Stockholm
Torsdag: Ikea med Maria
Fredag: Träffa Lisa, jobb
Lördag: Jobb
Söndag: Luch/kaffedejt med Karin, jobb

Sådär, nu har ni mina planer. Och ni har mitt nummer. Så om nån vill hitta på nåt lördag dag.... finns jag på min telefon.

GAAAAH jag blir tokig utan att kunna ringa. Nu är dessutom pappas avstängd och jag har inte PIN koden till den!! Blir gaaalen. Näee nu måste jag upp och duscha och göra mej redo för middag med världens bästa tjejer i stan :)

Peace out <3

Kentucky Fried Chicken

Okej nu är det såhär. Efter helgens diskussioner med familj och släkt så har dom tydligen kommit fram till att jag ska starta ett KFC på medis. Inte jättetagg på det kanske, men tog iallfall reda på varför det inte finns nåt i sverige.
Det visade sig att det fanns en KFC på Sveavägen 76 i Stockholm mellan år 80-81. Intresset för restaurangen var dock inte jättestort eftersom maten ansågs som alldeles för fet. Dessutom fick de vääldigt mycket klagomål på sin hygien och drog dit massa råttor och efter intressent sjönk ännu mer var KFC tvugna att stänga ner.
Nu snart 30 år senare har företaget som äger KFC, taco bell, Pizza hut (alltså det är samma företag) sagt att dom har planer på att öppna i sverige eftersom det redan finns i cirkus 80 länder, inklusive danmark. Men sverige är hårdare på sin hygien vad gäller kyckling, och priserna är höga. Men dom kommer snart!
Så till er alla KFC lovers där ute. Om några år har vi även restaurangen här på svensk mark..



Nu vill jag bara ha Taco bell, dunkin donuts och starbucks... sen är jag nöjd. Eller?

Peace out <3

RSS 2.0