20110527

Hade många ströplaner. Känner väl fortfarande att några finns kvar. Har ändå inte hunnit prestera mer idag är sömn och uppföljning av BB. Missat en hel del nu när jag gått mina K veckor. Dock bara kort stund kvar till semester nu, och igår satt vi och planerade vår lilla eurotrip. Härligt ska det bli!
(Note to myself. Måste hitta nåt som håller längre än Allegro)

Får se nu vad dagen bjuder på. Ska städa nu, sen sätta upp kakeldekorer i badrummet som ska täcka över fula persikorosa kakel. BLÄ på dom!

Peace out <3

skivkramp.... eller?

Dålig på att få ner saker på papper. Korrekt (!?) ska det vara också. Radbyten. Spalter. Samtidigt intresseväckande.
Med musik är det bara känsla. Önskar man bara kunde skriva och utforma så det låter bra. Skit i det korrekta.
Vi som har det lite svårare med teorin ska även möta svårigheter i ett praktiskt arbete.
Har äntligen tagit mej i kragen och sitter med ett blankt dokument. BLANKT. Det är vad jag fått ut från tolv år bakom skolbänken

Peace out <3

Solsidan

"Att inte ha båt på Saltis är som att inte ha kniv i Brandbergen" -Felix Herngren

Njuter av en påskmust på glasflaska

Har precis städat ALLT och tvättat ALLT. Pantflaskor är borta och stora blå är ute ur hallen. SKÖNT. Allt luktar rent och jag är glad. Planerar middag snart. NAAAAAAAJS

Bara så ni veeeeeet vad jag har gjort idag

Peace out <3

Hem till barndomsort

Sitter här som en Lövbergslila (gula shorts och lila hoodie) och fixar, trixar, laddar ner och pillar med min musik. Ipoden ska få sig en updatering tänkte jag. Senast den fick en behandling var nog innan USA.
Eftermiddagen bjuder på besök hemma hos Familjen med hårklippning, RIS OCH KYCKLINGGRYTA, som någon (läs jag) beställt till middag, och även lite pianospelande. Kanske roffar åt mej de hem idag. Lånar några veckor sisådär.

Mina tankar går jusst nu till en väldigt speciell K som behöver peppen. Hoppas alla på jobbet ger den till henne, för jag är tyvärr inte bra på att peppa :(

Peace out <3



Lördagens bestyr på nya ballen




Kvällen som inte finns


Eeeeeh hej. Åååååkej

Ringer min syster idag. Vet inte vad hon har för nummer. Ringer alla tre jag har till henne. flera gånger. Utan resultat.
Får sen ett svar, chockerad!
Min syster säger: Hej Celina. Ja är på jobbet, ringer dej sen. KLICK
Min snabba hjärna hann reagera på att säga med en otrolig raspig röst. Eeeeeeh hej. Ååååååååkej. KLICK

Visade sig sen när jag kom hem att hon hade haft en dansklass med sin iphone ikopplad i högtalarna med musiken dom dansade till, jag ringde sen och avbröt samtalet, var dock fortfarande inkopplad.
Det enda dessa unga danssugna tonåringar hörde i sin träningsmusik var min raspiga förvånade röst.

Alla skrattade...

Peace out <3

CHILLGRILLPILLSILLDILL

Idag vid vakning drog jag och K till en park i skarpis och solade. Bullar, kakor, kaffe och lite lärre förtärdes. Dagen fortsätter för min del på balkongen, i solen, lyssnades på musik. Ska senare till Haninge, till mormor och Grilla :D Underbart!! ÄLSKAR att vara ledig efter 6 dagars jobb. Ledigmåndag är min favoritdag!!! JUPP, jag älskar måndagar!!

Peace out <3

Hemma nu

Har vart hemma några dagar, stadgat mej på hemmaplan igen efter 3 veckor på bortaplan. Härligt som få! Allt är grönt!
Sitter jusst nu och njuter av mitt eftermiddagskaffe. Disken väntar i köket. Maten tinar. Väskan vill packas upp och kläder vill tvättas. Jobbat över har jag gjort också. Jag är dock väldigt glad ändå.
Kan vara för att solen precis tittar fram. Eller för att jag träffat många nära och kära senaste dagarna, och folk faktiskt är glada över att se mej. Kan också vara tanken på att jag kommer plocka upp min saknade älskade gitarr alldeles strax och spela några toner.
Hur som haver är jag glad för att få vara hemma och ha ett normalt liv igen :)

Peace out <3

Ice ice, baby!

Hittade precis några sugrör mellan soffkuddarna.
Hattatts!

RSS 2.0